"Di Resta Koltuğu Kaptı, Hulkenberg Yedek"

yazar:

kategori:

Bu ifadeyi kullanan Blick gazetesi, resmi duyurunun önümüzdeki günlerde yapılacağını öne sürdü.

Bu gerçekse Vitantonio Liuzzi, bir sezon daha anlaşması olmasına rağmen takımdan ayrılacak.

Blick ayrıca Brezilya’da etkileyici bir şekilde polü kazanan Hulkenberg’in ise Cuma sabahları çalışmalara katılacağını belirtti.

Hulkenberg’in menajeri Willi Weber: “Aslında Nico’nun McLaren’de üçüncü pilot olmasını istiyordum”

“Ama Martin Whitmarsh, bunun Button’a bir tehdit olarak görülebileceğinden endişe etti ve şampiyonluk mücadelesinde takım içindeki ahengi bozmak istemedi.”

Blick’in tecrübeli muhabiri Roger Benoit ise Toro Rosso’nun Arap yatırımcılar tarafından satın alınabileceğini iddia etti.


Yorumlar

  1. tamamen Vijaj in tavrı:)) daha öncede yazmıştım Luizzi ye yegane hint pilot olan Chandock u koltuğun için risk olarak görüyormusun diye sormuşlardı gayette rahat garanti bir yanıt vermişti o konuda tabi başka yönden gelen tehlikeyi sezememiş olsa gerek :))

  2. liuzzi neden takımla devam etmiyor?

  3. bunlar alman takımı mı hint takımı mı? kafam karıştı oraya göstermelik de olsa bi hintli yedek olarak konabilirdi 😀 ama hulkenberge de yazık be kardeşim petrov gibiler bile en baba takımlarda yarışabiliyor keşke bize gelse diyenlerden biriyim ben de onu f3 euroseriesden beri ilgiyle takip ediyorum iyi pilot

  4. Gerçeği yansıtıyorsa bu haber Mercedes Force India'da ağırlığını koymuş demektir. Haug Di Resta'nın yarışmasını en başından savunuyordu. Liuzzi'nin yerine o oturtulmuş. Tabi Liuzzi'ye de üzülmedim değil yani.

  5. Eh en azından istediğim 2 pilot seçilmiş.

    Sutil ya da Di Resta'nın iyi performansları sonucunda Webber'den kalacak koltuğa geçme ihtimalleri olursa Hülkenberg direk F.India koltuğuna oturacaktır.

  6. ama Martin çok doğru düşünmüş.Her kötü sonuçta bu konuşulacaktı, hep testler irdelenecekti. Nick te boşta can sıkıcı çok şey var ve yapacak birşey yok

  7. umarım doğrudur. En iyi kadro bu olur. Afern Mercedes

  8. hulkenberge yazık oldu ben Mclarende enazından yedek pilot olmasını isterdim , gelecektede yarışabilecek eniyi adaylardan biri kendisi…

  9. MagicAlonso avatarı

    di resta gelecek vaad eden pilot.Eğer sutile yakın yada daha iyi performans sergilerse büyük takımlardaki yeri hazır olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir