Alonso, Magazinciler Karşısında Kendini Kaybetti

yazar:

kategori:

Portekiz’in küçük bir adası olan Porto Santo’ya tatil için özel bir jetle giden Ferrari pilotu, bir grup magazin fotoğrafçısına karşı kontrolünü kaybetti ve hava alanında aralarından sinirle geçti.

Çekilen videoda Alonso’nun şu şekilde konuştuğu anlaşılıyor.

Alonso: “Önümüzdeki günlerde gördüğüm ilk fotoğrafçı veya kamera ardından ertesi gün buradan ayrılırım ve herkes Porto Santo’nun felaket olduğunu söylerim”

“Tamam? Bu yüzden bizi yalnız bırakın”

Bu görüntüler, birçok basın kuruluşu tarafından gösterildi.


Yorumlar

  1. yalnız onu bunu bilmem de. o ne sakal alonso? salmışsın kendini iyice 🙂

  2. yaşımmı ? sekkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiz 😀 haydi naş mayKIL schuCHATER!

  3. + lar için sonsuz teşekkürler.demekki bu iki analı davidsonı tutan mahluk hakkında benim gibi düşünenlerde varmış.iki analı ama kaç babalı 😀 anthony nin babası olduğu ne belli..kabile bunlar.kimin eli kimin cebinde belli olmaz.

  4. overtake

    anan,bacın,karın ve sende gireceksen Alonso da girer ve hepinize güzel bir hot dog verir.malum hepiniz istersiniz ve bu işten para kazananlar vardır ailende.

  5. bi düşün bakalım neden kimse alonso yu sevmiyo sakin antipatik olduğu için olmayasın adam yıllardır aynı sürekli antipatik bi de üstüne üstlük yalonso yyaani daha ne olsun

  6. aynen…

  7. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    videoda alonsoyu rahatsız eden filan yokki, gazeteciler normal olarak ordalar fazlası yok. alonso nasrettin hoca gibi mi yapmaya çalışmış 😀 çocuk su testisini kırmadan önce peşin peşin dövmüş 😛 ama onların görevi o seni tartaklayan yok, rahatsız eden yok, birkaç foto ve ağzından çıkacak birkaç laf…biryandan da iyi oluyor, bu tür haraketlerle alonsonun gerçek yüzü her defasında ortaya çıkıyor.görmek isteyene tabi.

  8. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    eğer alonso, briatorenin 4lü havuzuna girseydi senin gibileri bundanda faydalanmak ister, ortalığı kargaşaya vermek isteyebilirdi misal!

  9. Porto Santo için bulunmaz bir reklam oldu. ben bile merak edip resimlerine baktım ve kötülemelerden etkilenmeyecek bir yer olduğunu gördüm.

    aslında diaz neden portekize gitti anlamadım. asıl favori yeri, briatorenin 4 (dört) havuzlu villasının da bulunduğu yer olan kenyadır.
    ve malumdur diaz sıkı bir havuzseverdir.

  10. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher
    Lich_King 35 dakika önce
    sen git can bundy ile buluş…çok asosyal olduğundan şüpheleniyorum.Alonso gibi krala karşı pinokyoyu,asalete karşı mclaren gibi bir takımı desteklemesinden belli.

    Sen git araplarla çölde yaşa.:D o sıcakta en mutlu insan onlardır zuhahahahahahahahahaaha muhhahahahahahahahahahaaa birşey bilseniz bari.hihihihjhohohohohooojuuu asdddaasdsdsadsaaasdadad .

    bu seviyedeki yazıyı ancak 5-15 yaş arası bacak kadar çocuklar yazar.
    kendisine soruyorum
    yaşınız kaç?

  11. Görünmez olman lazım Alonso.Gazeteciler haber yapmak için bile seni bilakis kızdırırlar ve ''Gazeteciye saldırdı ''diye yazarlar.Başlıkta da aynen öyle yazmışlar.Bu ne magazincilik ne de insan hayatına saygı.

  12. sen git can bundy ile buluş…çok asosyal olduğundan şüpheleniyorum.Alonso gibi krala karşı pinokyoyu,asalete karşı mclaren gibi bir takımı desteklemesinden belli.

    Sen git araplarla çölde yaşa.:D o sıcakta en mutlu insan onlardır zuhahahahahahahahahaaha muhhahahahahahahahahahaaa birşey bilseniz bari.hihihihjhohohohohooojuuu asdddaasdsdsadsaaasdadad .

  13. onun birilerine dövülmüş olma duyusu yaratması için paraya ihtiyacı yok ;)nitekim şu ortamda para neden mevzu-bahis anlayamıyorum senin desteklediğin platforma saygın yoksa ben ne desem boş haklısın bir konuda; sana cevap vermek yersiz

  14. Bu konunun haber değeri taşıdığı falan yok.Ajitasyon nitelikli başlığından da anlaşılacağı gibi,birkaç gizli Fernando hayranının arşivinde yer kaplamak ve onlar için bir meşgale bulmak amacı güden bir yazı olmuştur.
    Yaşanan bu durumda marjinal birşey bulamadım.Ne okuduğunu bilmezin biri bu olayı "vahim ve elem verici"olarak nitelendirmiş.Acaba kan mı dökülmüş? Vahim ve elem veren ne yapılmış olabilir?Ortada dayak yemiş,küfür edilmiş,kamerası kırılmış ya da ittirilerek yere düşürülmüş bir şahıs olmadığı halde, sadece Fernando haberlerinde boy gösterebilen kişiler yine işgüzarlık yapıp ve hatta daha da ileri gidip "o bir ilahtır" diyerek yalan ve iftira aracılığıyla kışkırtma yapmaktadır.Sonra da kendini tarafsız ilan etmektedir.

    2008 Britanya formasyon turu öncesini hatırlayanlar yok mu?
    Ben o zamanlar yazılan bazı yorumları hatırlatayım.Siz kıyaslayın.
    -Kimi haklı, o kadar da yaklaşılmaz ki?
    -Kimi Gazetecinin ağzının payını vermiş..
    -Gazeteci ingilizmiş.
    -Bu kadar da rahatsız edilmez ki.

    Burada hiç kimse ben de dahil; Fernando çok iyi yapmış ya da yapılması gerekeni yapmış demiyor.Gazeteciler bunu haketmiş de demiyor.Elbette Fernando'yu anlamaya çalışıyoruz.Hiç kimse tatilde gazeteciler tarafından rahatsız edilmek istemez.Bırakın gazeteciyi,hiçbir şeyin tatilini bozmasını istemez.Kim özelinin sergilenmesini ister ki?Ünlü olması, sürekli kamera ile yaşamasını gerektirmez.Türkiye'deki magazin proğramlarında görüyoruz.Adamlar paparazziden kaçabilmek için adeta şaklaban gibi türlü maymunluklar yapıyorlar.Sonrası malum ,kırık bir kamera ve karakolda biten bir gece.
    Tabi bu arada oradaki gazetecileri de anlamak lazım.Ülkelerine gelen ünlü turistleri çekmek istiyorlar.Tabi bunu yaparken dikkatli olmaları lazım.Ekmek parası için orada uğraşı verirken ülkenin turizmini de baltalamamak gerekir.

  15. Merak etme birşey bilmez.bilse davidsonı tutmazdı..ve mclarenci olmazdı.ben böyle adamları paramla döverim sadece…bunuda unutma bana cevap yazmayıda bırak.mclarenci insanları sevmiyorum.

  16. aynı takımı desteklediğim arkadaşıma bakınca herzamanki gibi gurur duydum sebep salt bir şekilde aynı takımı destekliyor olmamız değil,o can bundy olduğu için!!!
    senin takımının istatisklerini,tekniğini,tarihini,başarılarını,pişmanlıklarını senden iyi bilir o arkadaş,ikinci olarak genetik mühendisi ,biyoteknoloji uzmanı,aile planlama örgütü mümessili felan mısın bu konudaki görüşünü had aşımı olarak görmememiz adına inandırıcı bir nokta bulunabilir mi,beyan ettiğin görüşler 46 kromozomlu bir insan için çok mu normal bu da düşünülmeli
    son olarak merhaba eksiler:))

  17. Alonso: "Önümüzdeki günlerde gördüğüm ilk fotoğrafçı veya kamera ardından ertesi gün buradan ayrılırım ve herkes Porto Santo'nun felaket olduğunu söylerim"
    Parto Santo nun suçu ne ?

  18. Cümlem süper olmuş 🙂

  19. Pilotlar baskı altında insanlar hata yapabilir. Bu bazen yarışırken bazen de kötü bir sezondan sonra. Her pilotun zaman zaman bu tip problemleri oluyor. Zaten Alonso çok cana yakın birisi değil.

  20. mümkünse yazdığım cümlelerde ki kelimelerle oynamayın, aynı şeklinde kalsınlar, çünkü anlatmak istediklerim tam anlamıyla o cümlelerde ki gibidir. Sizin taraflı veya tarafsız olmanız umrumda değil, herkes bir taraf olabilir, neticede bu da bir motorsporları dalı. Biri çıkar ben Yuji Ide'yi tutuyorum da diyebilir, caponum ne güzel çarpıyordu etrafa, ne güzel süremiyordu arabayı diye…

    Sizin için hakikatı görmek burada bir çok fanı olan bir pilotu yerli yersiz kötülemek ve taraftarlarını rencide etmeye çalışmak ise, ben almayayım. Mümkünse taraf tutuyorsanız da adabıyla tutun, bu hepimiz için geçerli. ben tarafsızım diyorsanız da sizin tarafsızlığınızı eleştirmekle zaman kaybetmeyeceğim, bildiğiniz gibi olun tarafsız.

    Siteden atılma vs. olaylarında ki görüşlerinize de anlam verebilmiş değilim, sağduyulu bir kaç insan sayarsınız, gerisi komple Alonso'ya düşman 🙂 Sağduyulu dediğim kesimde seviyor değil Alonso'yu, sevmiyor, ama ne bileyim sürüşüne veya en azından buradaki taraftarlarına saygı gösteriyor, ona göre yorum yapıyor. Bir sürü kendini bilmez ise başkalarını incitecek kızdıracak şeyler yazarak tatmin olmaya çalışıyor, bu benim kişisel görüşümdür. Ve bir çoğu buradaki alonso ve ferrari taraftarları içinde geçerlidir. Ben kendimi de eleştiririm gerekirse, bende bu tip insanlara bol bol uydum yeri gelince, ama uyarken de kendimle gurur duymadım maalesef. hala da duymuyorum.

    futbol muhabbetinin f1 versiyonunu bu sitede yapıyoruz hep beraber. kavga gürültü.

  21. maruz kalınan fazla "G" kuvvetinin komplikasyonu bir durum.

    +arşivim için bir nadide parça daha.

    Bakın…aynı takımı destekleyen arkadaşınıza bakın..bakın ve utanın.bakın ve nefret edin bu 47 kromozomlu mahluktan,üretim hatasından,doğum kontrol hapı kullanılmamasının dünyadaki en büyük talihsizliğinden.Kürtaj işte bu yüzden yasak olmamalı.

    Adamın amacı f1 değil,Alonso düşmanlığı…Ben sana davidson arşivimi açsam LORD OF THE RINGS serisinden daha büyük kitap olur yeğenim….

  22. ScuderiaFerrariMarlboroF1  avatarı
    ScuderiaFerrariMarlboroF1

    sen mi tarafsızsın??

  23. bu sitede de hastalık derecesinde fanatik antialonso sempatizanlığı mevcut

    O anti kısmını atarsanız hemfikir olacağız. Sitedeki bir avuç hakikati gören insanı antialonsocu olarak yaftalamanız ne kadar yanlış. Sitede kimin ağırlıkta olduğu belli iken hala mazlumu oynamanız da beni çok şaşırttı. Bugün sitede oylama yapılsa ben dahil birçok tarafsız yorumcu siteden atılır, teksesli bir site ortaya çıkardı. Allahtan site yöneticileri sağduyu sahibi de böyle birşeye izin vermiyorlar.

  24. bir ara bana da yollarsınız arşivi uygun olursa, ben adamı desteklememe rağmen arşiv falan tutmuyorum 🙂 Bazıları hastalık derecesinde fanatik taraftardır, bu sitede de hastalık derecesinde fanatik antialonso sempatizanlığı mevcut 🙂 bunlardan birisi de sizsiniz anladığınız üzere.
    adam sıçsa niye öyle bir şey yaptı, bunu kendi içinde sindirmesi gerekiyordu, dışarıya pislik saçıyor diye suçlayacaksınız. aman diyim.

  25. diaz: "Önümüzdeki günlerde gördüğüm ilk fotoğrafçı veya kamera ardından ertesi gün buradan ayrılırım ve herkese Porto Santo'nun felaket olduğunu söylerim"

    video kaydının yapıldığı bir ortamda ileride yapabileceği birşeyi çürütecek delili kendi üretmeside diaza yakışırdı.

    maruz kalınan fazla "G" kuvvetinin komplikasyonu bir durum.

    +arşivim için bir nadide parça daha.

  26. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    gazeteciler karşısında beni rahat bırakın demek, kendini kaybetmekse, biz ölelim abi 😀 nice küfürler edenler var onlara nasıl bir başlık bulur site yönetimi çok merak ediyorum doğrusu….

  27. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    büyütecek bişey yok evet ama konuyu tatil yaptığı yeri kötülemeye getirmesi yanlış. gazetecilerden bunaldıysan onlarla sorunu hallet. başka yerlere çekme konuyu. böyle yapacağına ittirseydi daha iyiydi.

  28. Bu olaya sebebiyet veren şahsiyetler, Alonso perestişkarlarıdır. Onlar kendilerini iyi bilirler. Herkes sizin gibi itidal sahibi değil, bazı arkadaşlar meraklı mizaca sahipler, yalnızca bunu kabul etme hususunda sıkıntıları var. Bu sıkıntıyı istihza ederek örtmeye çalışıyorlar, onu da beceremiyorlar. Sorun değil, bu beni doğru bildiğim yolda ilerlemekten men etmeyecektir.

  29. TAMAM! Alonso ve Alonso'cular hatta Ferrariciler hep yanlış hep kötü,diğer bütün pilotlar,takımlar,taraftarlar suçsuz günahsız….daa..

    DA'SI VAR işte….

  30. :))) açıkçası şaşırdım McLaren-Mercedes fanıyım ben yeri gelince anne-babaya bile denen sen karışma ifadelerinden sonra birileri elinde kamerasıyla süreki seni takip ederse verilen tepki uyarıyla kalıyorsa otokontrollüdür bence Alonso yu aklamaya gelince inan bu benim işim değil ,ilgilenmem bile

  31. rocco junior avatarı

    Bazı insanların kayıtsız şartsız Alonsoyu savunması nasıl yanlışsa sen ve senin gibi hayırsız şartsız Alonsoyu kötülemeniz de ayrı yanlıştır Gökhan Türk.Önce sen bir taşın altına elini sok.Çünkü biz senide biliriz

  32. Gazetecilerle tartismasini anlarim olabilir ama yok buralari kötülerim vs yanlis olmus acaba böylemi oldu belkide bize bu sekilde aktariyorlar paparaziler ayni seyler LEWiS inde basina gelse ayni sekilde saldiracaklardir ,bu cocuklar tatilde brakin rahatca tatil yapsinlar ve bize dolu dolu bir 2011 F1 sezonu gecirtsinler ,ama ünlü olmanin da bir bedeli var bazen bu bedel özel hayatinizdan cok cok fedekarlik gerektirir.bence gayet normal bir olay alonso ya bir konu disinda hak verdim .

  33. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    ben alonso'yu gergin gördüm sinirli gördüm
    bunun altında başka bir şey var kanımca
    ünlü olan herhangi bir insan daima öyle ya da böyle paparazzi ve gazeticlerden hem olumlu beslenir hemde olumsuz beslenir.
    bu hayatın bir gerçeği
    ben orada alonso'nun yerinde olsam gülerek göz kırparak geçerdim 🙂

  34. rocco junior avatarı

    Alonsoyu ilah yapan kim?Hayır birisi o ilahtır mı dedi?Bazen yorumlarınız maksadını aşmakta.Alonso hepimiz gibi hatalar yapan bir insan,bir günahkar.Senin gözünde ilah gibi olmalı ki buraya böyle yazıyorsun.Neyini merak edicez bize ne kim ne yaparsa yapsın.Onun fanlarının yada başkasının buraya yazma nedeni olayın aman aman bir oaly olmadığı ve büyütülmemesi gerektiği.Bu yönden her Alonso haberinde ya da Lewis haberinde gereksiz yere ortamın gerilmemesi gerektiği anlatılmak istenen.Yoksa o adamda burdaki fanların yüzü suyu hürmetine haber yapmıyor,kendi parasını kazanma derdinde.Bunu yaparkende didik didik ediyolar insanların yaşantısını…

  35. tabi canım alonso küfür etse o gene iyi bizim ünlüler sülaleye sövüyo dersin sen şimdi.
    Kayıtsız şartsız alonsoyu koruyosunuz anlam veremiyorum

  36. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonso müdavimleri de tek tek düşmeye başlamışlar.Tabi konu başlığı da iyiden iyiye ilgi çekici olmuş.Bu olayı vahim ve elem verici olarak nitelendirmek,antialonsoculuğun doruk noktasıdır.Bundan daha ötesi çıkmaz sokaktır.Bu ve bunun gibi uyurgezerler, sıradan bir magazin haberini bile provake malzemesi haline getirmekte usta olmuşlardır.

    F1 basını yetmezmiş gibi şimdi de paparazziler karşısına çıkmış, O da tepki göstermiş.Küfür yok, darbe yok,tokat yok,kırık kamera yok,ittirmek yok.Dolayısıyla büyütecek bişey yok.

  37. Alonso da ünlü olmayı kaldıramayanlar kervanına katılmış gözüküyor. Gerçi suç onda değil, aman Alonsomuz ne yapıyor, aman tatile mi gitmiş, aman o bir ilahtır her adımını takip etmeliyiz diyen fanlarında. Arz talep meselesi, Alonsoseverler merak etmese idi, Alonso'yu takip edip haber yapmaya çalışan paparazziler de olmayacaktı. Yani ya Alonso'nun hayatını merak etmekten vazgeçeceksiniz, ya da böyle haberlere ses çıkarmayacaksınız. Bu münferit bir olay değil, her ünlü, dolayısıyla her f1 pilotu böyle, çözümü de yukarıda, keşke merak etmeselerdi de bu vahim, bu elem verici durumla karşılaşmasaydık.

  38. iyi hoş diyorsunda toplumsal mesajıda vermişsin , ancak bu yorumunun ciddiyet kazanması için lewisin haberlerinin altına yazman gerek. onun haberi olunca benzer eleştiriyi kendin yapıyorsun , sonrada burada o haberin altına tartışma yaratacak hiçbir yorum yazmamış gibi burada bu yorumu yazabiliyorsun …?

  39. peki sitede yayınlanan Nicole noel için ucuz bişe istedi bende ona bir hrt aldım haberine ne diyosun site yöneticileri o haberin altındada ortalığı karışabileceğini hesap edememiş mi?gerekli açıklama yapıldı o konuda hem haber hakkında hem yöneticiler hakkında saptırmadır yapılan

  40. Bu sitede ki bir cok arkadas beni tanir az cok alonsoyu pek sevmem o benim gozumde iyi ve zorlu bir rakiptir her zaman surusune ve pilotluguna laf yok allah var ferrariyi birakma sebeplerimden biride alonsodur oda ayri konu ama bu haberde alonsoyu hakli buluyorum kardesim biraz rahat birakinda adam bari tatilini rahat rahat yapsin ya yil boyunca stres diz boyu zaten

  41. rocco junior avatarı

    O zaman ne yapmak lazım;Felaket tellalının işini ona bırakmak lazım.Yani küçük insanlar gibi o ne dedi,bu ne yaptı peşinde koşmak yerine,sporu daha iyi yerlere nasıl taşırız,takımların son durumları,yeni sezon hazırlıkları ve f1in teknik,ekonomik ve tarihi yönlerini tartışmak gerek.Ne Türkiyemize ne insanımıza ne de Türkiye'deki f1 küktürüne zerre fayda sağlamayacak tartışmalardan kaçınmalıyız.Ama bazı arkadaşlarımız işi gücü bırakmış boş beleş işlerin peşinde koşuyor.Nasıl rakiple ilgili bir haber çıksa da onu yerden yere vursak diye bekliyor.Böyle olmaz…

  42. Pilotlara bişeyler oluyor 😀 Önce hamilton sonra Alonso,bakalım sıradaki kim.Kobayashi olacak bence.Babasının sushi lokantasındaki müşterinin gözüne kalamarla vuracak..

    Montoya'nın gazeteci yi paralayacak şekilde hareketleri,Connie nin ağzını kapatması vs ile son bulmuştu.O zaman seyirciler buna gülüp geçmişti..

    Şimdi Raikkonen gazeteci ittirse,Alonso tehdit etse,hamilton küfür etse olay oluyor.Yada olay olsun isteniyor..

    Schumi taksicinin arabayı almış hava alanına yardımış ehuheueh diye gülerken,hamilton trafikte yakalanınca trafik canavarı ilan ettik,ehliyeti alınsın dedik..

    Raikkonen ve Montoya 2002 Hockenheimdan sonra dışarıdada kapışalım dediğinde yüzümüde tebessüm olurken,şimdi hamilton'ın çarptığı tabelalara vs ye daldık..

    Şimdi Alonso,Raikkonen,Schumi,hamilton vs eleştiren arkadaşlara birkaç soru sormak isterim..

    1-Hayatınızda hiç küfür etmedinizmi…
    2-Hiç kavga etmedinizmi…
    3-Hiç sinirleriniz gerilmedimi?
    4-Hiç kötü gününüzde olmadınızmı?

    Şimdi pilot tutmak ayrı,objektif olmak ayrı..Bu pilotlara gönül verenler var diyorssanız,dikkatli olmaları gerek diyorsanız,NBA,NHL deki oyuncuların konuşmalarını bir dinleyin..Slipknot,Soulfly gibi grupların canlı konserlerde fanlarına nasıl hitap ettiklerini dinleyin..

    Küfür konusu olay oldu..Montoya küfür etmedimi?Schumi garaj basmadımı?
    El kol hareketleri çok konuşuldu,DC,JMP,Kimi,Ralf hiç parmak hareketi yapmadımı?Aylarca Alonso'nun Çar Petrov'a hareketlerini konuştunuz…

    Sorarım size hiç haraket çekmedinizmi??

  43. rocco junior avatarı

    Küfür olayı ayrı bu olay ayrı şey kardeşim.bunların insan olduklarını ve tepkiler verdiklerini defalarca yazdık.adam bunalmış yani insanlarıda biraz rahat bırakmak lazım.Hepimizin üzerine gelseler daralırız bir anda patlayabiliriz.Sanki sizi tehdit etmiş veya muhabirleri dövmüş gibi konuşmanın anlamı yok.Sizi…yaparım …ımda değilsiniz demekle bu çok farklı.Hemen ekmek çıktı bazı arkadaşlara bakın nasılda fırsattan istifade etmekteler.Görüntüler diyor görüntüler bak burda tehdit var diyor hadi canım=)

  44. Başlık mükemmel olmuş.Kendini kaybetmek,Haplanmış insanların diskolardaki halidir.Ya da kendine gelene kadar ne yaptığını bilememe halidir.
    Sanki kendini yerlere atmış.Sanki birilerini darp etmiş veya küfür etmiş.Sanki birilerini ittirmiş.Sanki Beyoğlu'nun arka caddelerindeki alkolik ünlüler için başlık atılmış gibi.
    İnsan kendini nasıl kaybeder?? Beni rahat bırakın diyerek mi??

  45. çok iyi ya:))) artık nasıl bunaldıysa. yazık bu insanlarada. ünlü olmak zor:))

  46. emin ol twitterda direk küfür ediliyor,yazı stilini beğenmedim denmiyor,kimseyi ayırmıyorlar abdullahgüle bile ne hakaretler ediliyor.
    Neyse konu bunun dışında alonso nun burada sinirlenmesi bile olmamalı aslında söyledikleri sorun. O nasıl bir tehdit etmektir , anlaşılır değil.

  47. Adam baştan önlemini almış hahahah 🙂

  48. adamı rahat bırakın tatilini yapsın ehuehuehu 😀

  49. ScuderiaFerrariMarlboroF1  avatarı
    ScuderiaFerrariMarlboroF1

    içerikte bilinmeyecek bişey yok adam resmen twitterdan yazı sitilini beğenmeyenlere sizler s.klemiyorum demiş benim esas canımı sıkan haberin bu sitedede yayınlanmayıp burda alonsoya atıp tutanların bundan habersiz olması

  50. direk Hamilton saldırısı başladı, hamilton,küfür deyip içeriği bilmeyenleri yanlış yönlendirme
    Buradaki görüntülerde Alonsoya küfür etmiyorlar o zaman aynı değil.

  51. Demekki o kadar bunalatmışlarki Alonsoyu oda sonunda patlamış tehtid etmiş.

  52. ScuderiaFerrariMarlboroF1  avatarı
    ScuderiaFerrariMarlboroF1

    adam resmen pusuya yatmş beklemedeyim diyo ya :))

  53. ScuderiaFerrariMarlboroF1  avatarı
    ScuderiaFerrariMarlboroF1

    hamıltonun kufur haberi yayınlanmaz bu yayınlanır bunu yayınlarken sayın editörler bilmiyormu anti alonsocuların ortamı gerecek tahrık dolu yorum yazacaklarını ver haberi sonra yoruma kapat hamıltonun haberi yoruma kapatılır buda kapatılsın çünkü belli yani tartışma olacağı hamıltonun kufur haberini gözden kaçıranlar maşallah hiç bir alonso haberini kaçırmıyor.

  54. bu haber nasıl olumluya döner beklemedeyim

  55. görüntüler nerde nasıl ulaşabiliriz acaba 🙂

  56. çok para veriyorlar ondan sonra böyle oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir