Ferrari Kadrosundaki Değişiklikleri Duyurdu

yazar:

kategori:

Stefano Domenicali’nin takım yapısında bazı değişikliklerin olacağını işaret etmesinin ardından Ferrari, Salı gecesi yayımladığı bildiri ile 2011 sezonu öncesinde personelin yerlerindeki yeni düzeni duyurdu.

En büyük değişiklik, McLaren’in eski mühendisi Pat Fry’ın, yarış pisti mühendislik sorumluluğu görevine Chris Dyer’in yerine getirilmesi. Dyer’in yeni görevi ise, önümüzdeki birkaç günde çözüme kavuşacak.

Maranello kökenli takım ayrıca, Red Bull Racing ve McLaren’in eski üyesi Neil Martin’in de Operasyon Araştırma Bölümü başına geçtiğini açıkladı. Martin, teknik sorumlu Aldo Costa’ya karşı sorumlu olacak.

Takım, Abu Dhabi’deki karmaşanın ardından büyük kapsamda bir değişime gitmek yerine yeni düzenleme yapmanın, bu sene başarılı olmak için kendilerine yardım etmesini umuyor.


Yorumlar

  1. rocco junior avatarı

    Sağol Vega Nitro

  2. Scuderia'nın araştırma ve geliştirme çalışmalarının başında olacakmış Neil Martin. Daha 38 yaşındaymış. Pat Fry ise teknik şef yardımcılığına gelmişti. Sezon ortasında geldiği için geçici olarak bu görevi sürdürmüştür belki. Şimdiki görev ise şef yarış mühendisliği yani hemen hemen Renault'un Alan Permane'si ile aynı nitelikte bir görev.

  3. rocco junior avatarı

    Pat Fry şef tasarımcı yardımcı ve Alda Costa'nın asistanı rolü devam etmekte değil mi?Ayrıca Redbull dan gelen Neil Martin Operasyon araştırma bölümüne gelmiş.Bundan neyi kastettiğini anlamadım.Bilen birisi varsa yazsın lütfen
    Son olarak takıma katılan yeni mühendislerimize hoşgeldiniz diyorum.Ferrari'nin çok iyi transferler yaptığına ve bunun bize + yönde etki edeceğine inanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir