Raikkonen de MotoGP Testi İstiyor

yazar:

kategori:

Son Formula 1 Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen, bugün yaptığı açıklamada Michael Schumacher gibi MotoGP testi istediğini söyledi.

Raikkonen "Bazı fotoğraflar gördüm ancak bu konu hakkında bilgim yok." dedi Schumacher’in yarışını izleyip izlemediği sorulduğunda.

Raikkonen şöyle devam etti: "Pist yarışını hiç denemedim. Ancak sık sık motokros yaptım ve bu benim için çok normal. Kesinlikle MotoGP motorlarını test etmek istiyorum ancak bunu göreceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. bence katıLsın.. yeteneğini ordada göstersin.. ayrıca neslii kimi haybeden bi şampionluk kazanmadıı hakettiği için kazandıı.. dikkat etmişsen eğer alonso ve hamilton kavgasında adı bile geçmedii.. casusluk skandalına gelincede o mcLaren in sorunu cok kolay sandılar ferrari gibi olmayı..

  2. bilgisi var yada yok kimi kendi işine baksın bence zaten yok casusluk sıkandalı yok alonso hamilton kavgası derken ite kaka bir puanla bir şampiyonluk elde etmişsin ne işin var motoGP de felan gidip olmadık yere sakatlacan kıracan bir tarafını sonrada haybeye gecen bir sene daha :)) boşver kimi yaa sen F1'le ilgilen bırak başka işleri..

  3. tolga soydan avatarı

    bu konu hakkında bilgisi olmayan insanlar kiminin bu özelliğinden bi haber olan insanlar yorum yapıo ya!!gülmeler falan saçmalık

  4. UFUK KAYA. Kimi Mathias Raikkonen! Prof bir motokros yarışcısıdır. Kimi'nin web sitesinde vardır. Motor Her zaman Kimi'nin bir parçası olmustur. gidip detaylı vikipedisini okursan öğrenirsin eğer motor ve bisikleti nasıl kullandıgını görmek istersen youtube'a bakabilirsin. Senin Neyine diyen arkadaş sanırım hiç duymamış Kimi'nin motorlara karşı olan ilgisini. Schumi'den daha mı iyi anlar kötümü bilmem ama Schumiyle neden karşılaştırdıgınızı anlamıyorum hemen. Unutmayınki F1 ve RacingMoto Çok Farklıdır. Kişisel Düşüncem Kimi'nin daha hızlı kullanacağıdır.

  5. tolga soydan avatarı

    UFUK KAYA sen scuhmuyi kaç kere gördün motor üstnde daha önce.kiminin motoru var özell ICEMAN.geçen sene şamp oldu yaa.daha ne istion.bu senede olabilr en büyük favori.kıskanmalara falan geçicen sen.canımlı cicimlide konusma.ANLADIN.çoluk cocuğa laf yetiştiroz

  6. (kayafb = Nıco ROSBERG ) hehe:)))))))bir arkadaş shumi den daha ii anladığını söylemiş:)kesin öyledir canım:))))shumi denemese onunda deneyeceği falan yok….Mc laren e katılıyom…kıskandı galiba:))))))massa ile beraber önce şu muhteşem aracı finişe ilk iki sırada götürün shumi gibi 4-5 şampiyonluk yaşatın ondan sonra test edersiniz istediğiniz motoru…ROSBERG.ferrari ye

  7. kimi nin zaten çok sıradışı bir motoru var. son derece motor a alışık. test yapsa çok başarılı olur düşüncesindeyim.

  8. zaten pistte test etmek istediğini sölemiş, kendisi motor kullanıcısı, el yapımı bi motoruda var, f1 arabası gibi yere çok yakın 🙂

  9. tolga soydan avatarı

    kimi motorlardan anlaayan bi insan.schumiden daha fazla anladaığını sanıyorum.harika bi motoru var kiminin.görmüşssndür belki.videolarında bisiklet veya motorla güzel hareketler yapığını izlemiştim. durduk yere fazladan konusuon.

  10. kıskandı galiba:) senin neyine diyecem de bosver

  11. ecrin deniz avatarı

    performansını çok merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir