Montezemolo, Yarış Saatlerinin Değişmesini İstiyor

yazar:

kategori:

Takvimdeki çoğu yarış, geleneksel olarak öğleden hemen sonraki zaman diliminde başlıyor.

Sport Bild’e konuşan Montezemolo: “İnsanlar Temmuz-Ağustos aylarında sahilde yatarken yarışların 14:00’da başlamasının iyi olduğunu düşünmüyorum.”

“Futbol maçları, 17:00 veya daha sonrasında başlar.”

Montezemolo ayrıca üst düzey F1 takımlarının gridde üç araçla temsil edilmeleri yönündeki düşüncesini tekrarladı.

Montezemolo: “Bunu sadece Scuderia için değil diğer takımlar için de istiyoruz. İspanyol, Amerikan (bir takım)…


Yorumlar

  1. arkadaşlar denize 10:30-17:00 arası zaten girilmesi tehlikelidir , o saatlerde evde açacaksın klimayı veya herhangi bir serinletme cihazını işte her neyse uzatacan ayaklarını açacaksın dev ekran tv yi imkan varsa LED olması iyi olur , seside sonuna kadar açacaksın ve f1 izleyeceksin. yarış zaten 17:00 bitmiş oluyor sonrasında da denize girmenin en güzel saatleri başlamış oluyor…

  2. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Sahil kaçmıyor ama yılda sadece 1 hafta yıllık izni olup, 1 hafta tatil yapabilen insanlar var, cumartesi pazar yarış varken kim mi sahile gider, tek tatili bu bir hafta olan insanlar…

  3. formula 1'i çok seviyorum ama saat konusunda haklı sahil kaçıyormu demişsin kaçmıyor ama yarış saat 10:30'da olsa yazın 12:30 da biter ve sonra gider denize girersin yani 2 işide aynı gün yaparsın sadece deniz değil tatil günleri kız arkadaşıyla gezen dolaşan sinemaya giden var arkadaşlarıyla yemeğe giden maça gidenler var 3. araç kabul edilemez ama saat değişikliği yazları geçerli olabilir.

  4. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    f1 varken kim sahile gider saçmalamış sahil kaçıyor sanki.

  5. Tolga Soydan avatarı

    yazın gerçekten kötü oluyor.denize mi gitsem yarışımı izlesem bilemiyorum.

  6. saatler konusunda katılıyorum. Yarış hafta sonları eve tıkılıp kalıyorum çünkü, tüm planlarımı iptal etmek zorunda kalıyorum falan. Günün ortasında yarış olunca tüm hafta sonum etkileniyor. Yarış kaçırıyorum bazen sırf bu yüzden. Futbol maçları bu şekilde olmuyor, tüm gün geziyorsun, dersanene gidiyorsun ya da çalışıyorsun hafta sonu çalışan biriysen, akşam oturuyosun ayaklarını uzatıyor maçını izliyorsun.

    Önüne gelen montezemeloya giydiriyor, siz daha iyi biliyorsunuz evet, o yüzden o adam Ferrari'nin başında, sizde bilgisayarınızın başındasınız. fikirlerine katılmayabilirsiniz de, yok kokainmiş zartmış zurtmuş komik bunlar.

  7. adamın yarıs saatleri konusundaki düşüncelerine katılıyroum. pazar gününün tam ortasında yarış =) böyle diyorum ama gene evde oturup yarışı izliyorum, formula-1 i gercekten seven oturur gene izler ama söylediğide mantıksız değil.
    3. arac ise bence saçma.

  8. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    adamın f1 ile ilgili başka hususlarda konuştuğunu pek görmedim , sadece kendi isteklerini vurguluyor , ferrari için çabaladığını hiç sanmıyorum.

    Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler/18526-montezemolo-yaris-saatlerinin-degismesini-istiyor.html#ixzz1AMkaA3Pd

    Anlamadığım şey şu, bu adam kaç yıldır Ferrari'de, Ferrari'nin başına nasıl geçti bilen var mı? Bunca sene neler yaptı bilen var mı yahu.
    Adam öğlen saatlerinde izlenme oranlarının daha düşük olduğunu söylemiş, ne var bunda? Haklı değil mi yani, yazın tam denize girilecek saatte yarış var. 11.00-13.00 arası yarış olsa, yarış bitince de havlumu alıp denize gitsem daha iyi değil mi? Tamam, yarış saatleri bu adam istedi diye değişecek değil ama, söylediği şey mantıklı, izlenme oranları artar.
    3. araç konusuna gelirsek, destekliyorum. Önceden de söyledim, yine söylüyorum; HRT ve Virgin izlemek yerine, birbiriyle yarışan fazladan bir McLaren ve Ferrari izlemeyi tercih ederim.

  9. bu adamda sıktı artık nerde bi kamera görse gidip 3.araç diyor.

  10. monte bu spordan hiç birşey anlamıyor ya

  11. adamın f1 ile ilgili başka hususlarda konuştuğunu pek görmedim , sadece kendi isteklerini vurguluyor , ferrari için çabaladığını hiç sanmıyorum. her başarısız sezonun ardından italyan medyasının dikkatini başka şeylere çekmeye çalışıyor. durum okadar vahim ki bay E bile neredeyse montezemelonun bunadığını söylüyecek 😀

  12. 05Alonso| SF' avatarı
    05Alonso| SF'

    İtalya'da kokain bitmedikçe bu adam böyle konuşur.

  13. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    kuru kafası bu..

  14. Yusuf  Hitay avatarı

    ne içiriyorlar bu adama

  15. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Sen bu tatil olayına çok taktın ..birde 3. araca..durmadan aynı laflar.

  16. bullshit

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir