HRT'nin Sahibi Carabante'ye Mahkeme Şoku

yazar:

kategori:

Geçen sene ortalarında Carabante’nin Hispania Grubu’nu 2008’de satın aldığı Trinitario Casanova ile aralarında bir ödeme anlaşmazlığı ortaya çıkmış ve her iki taraf da kendilerinin alacaklı olduğunu öne sürmüştü.

La Verdad gazetesine göre Madrid Ticari Mahkemesi La Corte y Mercantil de Arbitraje, birkaç gün önce verdiği kararda, Carabante’nin 47.5 Milyon Avro’yu 20 gün içinde Casavona’ya ödemesine hükmetti.

Ama diğer bir İspanyol gazete Expansion’a göre Carabante “Trinitario ve ben, bu karar öncesinde bir anlaşmaya vardık” dedi.

Aynı haberde Carabante, HRT’nin 2010’da düşük performans göstermesini savundu.

Carabante: “Diğer birçok takıma göre daha fazla yarış tamamladık. Mesela bize göre çok daha büyük bütçeli Virgin, gerimizde kaldı.”

“Öncelikle ilk yarışa katılamayacağımızı söylediler. Ardından 2-3 yarış sonnra biteceğimiz söylendi. Sonunda sezonu saygınlıkla bitirdik”

Carabante ayrıca HRT’nin, bir yatırımcı ile anlaşmaya yaklaştığını söyledi.

Carabante: “Uluslararası bir yatırımcının girişi için görüşmeler ilerledi. Küçük bir bölüm lacak, çünkü tamamını satmak istemiyorum”

Colin Kolles’in patronluğundaki takım Cuma günü, 2011 kaynaklarını arttırdığını ve daha rekabetçi hale geldiklerini söyledi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir