Domenicali: "Onların Ruhunu Çalmak Mı???"

yazar:

kategori:

Red Bull Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko, Ferrari’nin Neil Martin’i almasının ardından “ruh” açıklamasını yapmıştı.

Domenicali: “Onların ruhunu çalmak mı? Bildiğim tek ruh Ferrari’dir. Çünkü bütün kariyerimi burada geçirdik ve ruhumuz muhteşem”

İtalyan patron, Wrooom etkinliğinde bir basın konferansında konuşma yaptı.

Bununla birlikte Domenicali, geçen sene eleştiriler alan Felipe Massa’ya destek çıkarak, onun 201’de farklı bir yüzle geri döneceğini söyledi.


Yorumlar

  1. -2 isim objektif

    Schumacher -Ferrari
    Senna – Mclaren

    -Bunun disinda Raikkonen (F1 ruhunu hakketen yasiyorsa 41 yasinda Schumacher yarisiyorken, 31 yasinda F1 de nicin yarismiyor eger F1 kanindaysa, Schumacher Senna kadar.)

    -Alonso (bu sene Vettel, Button, Hamilton dan biri sampiyon olursa 2 sampiyonlugu olacak bu pilotlardan farki ne olacaktir?)

  2. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    F1 dünyasında tartışmalıdır.Sen eski pilotların yada f1 dünyasındaki kişilerin Alonso en iyisi yorumlarını çok es geçmişssin.Yani F1 in içindeki o kadar adam haksız,biz yanlış biliyoruz siz bunun aksini ispat etmek için tartışacaksınız öylemi?

  3. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    istediğimiz kadar tartışırız.ama sonuçta davidson yada mclaren bu saydığım isimlerden daha iyi dersen onlarda subjektif olur.Kaldıki bu ikisini yenilmez olarak adlandıranlar var.

    Ayrıca tartışmak yersiz.Ben gerçekleri söyledim.

  4. -Adam Ferrariden maas aliyor, Ruh Mclaren demez herhalde
    -Dönemin en iyi 3 pilotu Schumacher disinda F1 dünyasinda tartismalidir
    -Massa Ben de sezonu takim arkadasimin 108 puan arkasinda bitirsem Ferrari de uyuyup orada uyanirdim beni takimda tuttuklari icin
    -Ferrari her bakimdan digerlerinden üstündür lafi da subjektif ve tartismalidir.

  5. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Bildiğim tek ruh Ferrari'dir

    Bunu herkes söylüyor.Hatta bırakın eskiden bu renk için yarışmış pilotları,bizim dönemimizin en iyi 3 pilotu Schumacher,Raikkonen,Alonso bunu onaylıyor.Massa Ferrari yi ailesi olarak görüyor.

    Zaten fabrikanın girişindeki inancım,ailem,yaşam felsefem anlamına gelen o cümle herşeyi açıklamıyormu bizlere.Ferrari her ama her bakımdan diğerlerinden üstündür.Pilot konusunda zaten sorun yoktu ve bu sene artık sonuç alma zamanı.Tümevarım-tümden gelim,tümde inecek var yapacak olanlar düşünsün bir zahmet.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir