Montezemolo, Pilotlarıyla Övünüyor

yazar:

kategori:

Montezemolo: “Sorunum olmayan tek şey pilotlar.”

“İki pilotumdan çok memnunum. Hangisinin dünyadaki en iyi pilot olduğunu söylemek istemiyorum ama kim olduğunu biliyorum.”

Ferrari Başkanı, Michael Schumacher’in hâlâ en iyi pilotlardan birisi olduğunu ifade etti. Montezemolo, Alonso’nun, en büyük tehlike olarak Schumacher’i göstermesine şaşırmadığını belirtti.

Montezemolo: “Şaşırmadım. Bu, sizin ve gazeteniz için iyi. Başka birisinin Hamilton veya Vettel diyeceğinden eminim. Bu iyi. Ama sezonun ilk yarışına kadar bekleyelim.”

“Michael, kalbimin bir parçası, hayatımın bir parçası. Ferrari tarihinin çok önemli bir parçası. Onun muhteşem bir pilot olduğundan şüphe etmeyen dünyadaki insanlardan biriyi. Göreceğiz”

Di Montezemolo ayrıca çok çetin bir mücadele beklediğini, en azından üç takımın galibiyet için savaşacağını söyledi.

Montezemolo: “Çok rekabetçi bir sezon görebiliyorum. Şüphesiz en azından üç, belki de dört rekabetçi takım olacak. Elbette tam bilmiyorum”

“Yeni nesil pilotlarımız var. Rosberg’in muhteşem bir sezon geçirdiğini düşünüyorum. Zeki ve hızlı. Ve her zaman Michael Schumacher’den hızlı olmak, en iyi kanıt. Farklı nedenleri olabilir ama ben derecelere bakıyorum”

“Vettel, yeni nesil pilotlara bir başka açık örnek. Bana göre rekabetçi bir araç bulmaları halinde iyi işler yapabilecek başka pilotlar da var. Rosberg, yeni nesil pilotlar arasında en iyilerden birisi, şüphe yok”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir