Whitmarsh Daha Yakın Bir 2011 Sezonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Tanıtım ve testlerin yaklaştığı günler öncesinde Whitmarsh, bütün işaretlerin, Bahreyn’de sezon başladığında ön grubun çok daha yakın olacağını gösterdiğini düşünüyor.

Bu senenin, geçen seneki kadar yakın olup olmayacağı sorusuna Whitmarsh: “Evet, belki daha yakın”

“(2010’un) muhteşem ve çok heyecan verici bir dünya şampiyonası olduğunu düşünüyorum. Bunun spor için de iyi olduğunu söylemelisiniz, sadece bizim için değil. Red Bull kazandı, ama biz de bazı harika 1-2 sonuçlar, harika zaferler aldık, harika pilotlarımız var”

“Ferrari, bu sene güçlü olacak. Biz de güçlü olma niyetindeyiz. Mercedes’in de bu sene, geçen seneye göre daha güçlü bir şekilde geri döneceğinden eminim.”

“Ama asla bilemezsiniz. Çok ama çok rekabetçi olma adına sıkı çalışıyoruz. İyi bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Ama gözden kaçırdığımız küçük bir takım belki de evreka dedirten bir şey bulacak.”

“Sezon süresince her 15 günde herkesin ne kadar rekabetçi olacağını göreceksiniz. Ama kış süresinde radar ekranının dışındasınız. Her zaman birinden endişe edilecek, beklentiler olacak. Bu belki de küçük bir takım olacak, kimsenin yapamadığı bir atılım bulacak.”

McLaren, yeni MP4-26 ile buldukları yeniliklerim, mümkün olduğunca uzun süre saklı tutmayı umuyor.

Whitmarsh ayrıca 4 Şubat’a kadar tanıtımı ertelemelerinin taktiksel olduğunu, planlara göre hareket ettiklerini yineledi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir