Horner, Yarışların Yapay Olmasından Endişeli

yazar:

kategori:

Horner “Kesinlikle geçişe yardımcı olacaktır ve umarım son turda diğer aracın arkasında olmayı isteyecek kadar yapay olmaz.”

“Ancak böyle bir etkinin olacağını düşünmüyorum. Etkisi olacaktır. KERS ve ayarlanabilir arka kanatlarla birlikte sürücülerin uğraşması gerektiği çok fazla şey olacak.”

“Sürücüler ve mühendisler için muazzam bir mücadele olacak ve umarım harika yarışlar izleyebiliriz.” dedi.

Horner, son günlerde kendilerinin harcamaları aştığı yönündeki iddiaları yalanlayarak yeni aracın çok iyi bir şekilde hazırlandığını söyledi.

Horner “Araç çok iyi bir şekilde geliyor. Açıkçası şu anda çok meşgul bir dönemdeyiz ve takım Noel tatilinde çok büyük çaba sarfetti.” dedi.

Horner ayrıca 2013 için olanlanan kuralları desteklediğini belirtti.

Horner “Biz motor üreticisi değiliz, bu yüzden Red Bull için önemli olan Formula 1’in spor olarak kalması ve taraftarları eğlendirmesi.”

“Formula 1’de ses ve hız önemlidir ve bunlar oldukça önemli elementler. MEvcut motorlar modern dünya için biraz geride kaldılar ancak yeni motorların da Formula 1 geleneğini sürdürmesi önemli. Bu kurallar taraftarların isteklerini karşılayabilmeli.”

“KERS de ilginç bir konu. 2009’daki katkısı artan ağırlıkla birlikte tartışılabilir.”

“2011’de tanıtılması daha mantıklı olacak ancak yol araçlarına katkımız sınırlı olacak. Bu yüzden 2013 için tamamen farklı bir çözüm bulunmalı. 2011 ve 2012’de ise ara dönem geçireceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Sonrada neden bu takımlar F1 de kalmıyor gidiyor deniliyor buyrun işte 2011 ve 2012'de ise ara dönem geçireceğiz.Adam tam geliştik desin herşeyi tamalasın sonra kurallar tekrar alt üst olsun böyle birşey olamaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir