Hulkenberg Yedekte Kalacak Gibi Görünüyor

yazar:

kategori:

Williams’in PAstor Maldonado ile devam edeceğini açıklamasıyla boşta kalan Hulkenberg, 2011 için koltuk bulamadı. Genç sürücünün menajeri Virgin ve HRT takımlarının ilgisi olsa bile, bu takımlarda vakit kaybetme gibi bir planlarının olmadığını söyledi.

Weber “Bir süreden ber ara vermeli miyiz diye düşünüyoruz. Ancak günümüzde çabuk unutuluyorsunuz. Bu yüzden iyi bir takımda en azından cuma günleri piste çıkabilmesi önemli.”

“Onun için ideal alternatif bu.” dedi.

Hulkenberg’in Force India’da 3. pilot olarak cuma günleri piste çıkması bekleniyor. Ancak takımdan henüz resmi açıklama gelmedi.

Weber “Resmi bir şey söylenmeden önce ben de bir şey söyleyemem.” dedi.

Küçük takımlara dikkat çeken Weber “Nico gibi bir seneyi geride bırakmış sürücüler için küçük takımlarda öğrenecek çok şey vardır.”

“Virgin’den memnun edici bir teklif vardı ancak orada zaten olan bir diğer Alman Tino Glock’la birlikte risk çok fazla olurdu.” dedi.

Sponsor destekli sürücüler konusunda endişelerini dile getiren Weber “F1, 2 bölümlü bir topluluk kurma konusunda dikkatli olmalı. 14 gerçek sürücü, 10 tane ise sponsor destekli sürücü var. Bu durumda Nico’nun kokpit kazanması için ödeme yapamam.”

“Bunu bir kere yaparsanız her zaman para getirmek zorunda olacaksınız. Bu da sizin imajınız olur. Bunun yerine performans satmak isterim. Bu sürücü ödeme yapmayı gerektirmeyecek kadar iyi.” dedi.


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    nico mesajlarım yayımlanmamış acaba pofpoflasak yayınlanırmı ne hallere kaldık.
    mesai kaçta başlıyor acaba çay tost derken öğleden sonrayı bulur herhalde.

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    ne olmuş bu siteye böyle

    eski köye yeni adet bakarız inceleriz zaten yayınlamayız hesabı.

    içki yasağı gelir artık

  3. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    umarım hep yedekte kalır
    öyle tribünlere oynamak yok.

  4. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    uamrım hep yedekte kalır.
    redbullara yol verip mc laren ve ferrarilere kök söktürmekle olmuyor bu işler.

    kısacası tribünlere oynamak yok

  5. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    30 puanı geçsinde sene boyunca.

  6. "Bunu bir kere yaparsanız her zaman para getirmek zorunda olacaksınız. Bu da sizin imajınız olur. Bunun yerine performans satmak isterim. Bu sürücü ödeme yapmayı gerektirmeyecek kadar iyi." dedi.

    Kesinlikle çok doğru yorumlar Willi Weber'den.Hülkenberg'in koltuksuz kalmasına neden olan Maldonado bir pol alamadıkça gözümde 0 olacaktır…

  7. "Bunu bir kere yaparsanız her zaman para getirmek zorunda olacaksınız. Bu da sizin imajınız olur. Bunun yerine performans satmak isterim. Bu sürücü ödeme yapmayı gerektirmeyecek kadar iyi." dedi.

    Kesinlikle çok doğru yorumlar Willi Weber'den.Hülkenberg'in koltuksuz kalmasına neden olan Maldonado bir pol alamadıkça gözümde 0 olacaktır…

  8. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Evet Senna diyordum..Senna 2009 da 50 60 puan alsa,şu anda mclarendeydi.Ama birdaha f1 geri döneceğini sanmam..Hulkenberg biraz daha avantajlı çünkü fena değildi.Yinede onunda işi zor.Bu 5 takım hariç ve 1-2 pilot extradan f1 de çoğu pilot gelip geçici.Hala Trulli,Rubens gibileri gridde.Ama Nick,Hulk,Kimi yok…..Virgin,HRT gridde ama Toyota,BMW ve Honda yok….Umarım tepedeki 5 li ve Williams kalıcı olur hep.

  9. SịאĎŖąġỌSå  avatarı
    SịאĎŖąġỌSå

    Ferrari,mclaren,Mercedes,Redbull,Renault pilotları ve Kobayashi dışında şöyle aman buda ne pilotmuş diyeceğimiz kim var?Force İndia da herhangi pilotun yerine,Petrov'un yerine,Perez'in yerinde olamlıydı şu anda.Aslında Bmw yada Toyota,Honda gridde olsa şu anda Raikkonen&Hulkenberg ikiliside bu 5 takıma zor anlar yaşatırdı.Bu saatten sonra Hulk'ın 2 kaderi var.Ya Mercedes'te Schumi'nin yerine geçmek yada unutulmak.
    Senna 2009 da Brawn için yarışmış olsa ve ortalama 50-60 puan almış olsa şu anda genlerinde şampiyonluk var diyeceklerlerdi.Ama oda koltuksuz kaldı.

  10. "F1, 2 bölümlü bir topluluk kurma konusunda dikkatli olmalı. 14 gerçek sürücü, 10 tane ise sponsor destekli sürücü var. Bu durumda Nico'nun kokpit kazanması için ödeme yapamam."

    "Bunu bir kere yaparsanız her zaman para getirmek zorunda olacaksınız. Bu da sizin imajınız olur. Bunun yerine performans satmak isterim. Bu sürücü ödeme yapmayı gerektirmeyecek kadar iyi."

    Gerçekten Nico çok yetenekli bir pilot ama ne yazık ki, F1 eskisi kadar pilotların yeteneğine değer vermiyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir