Yeni Aracı İlk Olarak Hamilton Kullanacak

yazar:

kategori:

Son haberlere göre Jenson Button ise Jerez’de gerçekleştirilecek olan 2. test döneminde 2. gün çalışmaları devralacak.

Takım Valencia’da gerçekleştirilecek ilk test haftasında modifiye edilmiş MP4 25 ile test yapacak ve ilk testlerin ardından yeni aracı görücüye çıkaracak.

Hamilton, dün Woking’de yeni aracı simülasyonda test etti. Hamilton “2011 aracı iyi görünüyor ancak asla diğerlerinin neler yaptığını bilemezsiniz. Ancak olduğumuz yerden mutluyum.” dedi.


Yorumlar

  1. Valencia
    February 1 – Gary Paffett
    February 2 – Lewis Hamilton
    February 3 – Jenson Button

    Jerez (debut of MP4-26)
    February 10 – Lewis Hamilton
    February 11 – Jenson Button
    February 12 – Lewis Hamilton
    February 13 – Jenson Button

    Barcelona
    February 18-19 – Jenson Button
    February 20-21 – Lewis Hamilton

    Sakhir
    March 3 – Jenson Button
    March 4 – Lewis Hamilton
    March 5 – Jenson Button
    March 6 – Lewis Hamilton

  2. Ya birisi voteComment(commentId,Point) fonksiyonuna dışardan parametre yollamış ya da adminler databaseye deneme amaçlı ekleme yapmış olabilirler 😀 başka bir yol daha aklıma geliyor; ama birisi ya da birileri bunu yapmış olamaz 🙂

  3. Burda bir -306 gördüm vay diyorum, rekor herhalde.

    Neyse dönelim konuya, İlk testte çıkacak kişi birinci pilot olucak manasına nasıl getiriyorsunuz anlamış değilim. Zaten Lewis McLaren ın birinci pilotu bu testten öncede belliydi. 3 no Lewis,4 no Button yanılmıyorsam.

    Daha başka bir şey demeye gerek yok herhalde.

  4. rocco junior avatarı

    Evet sizin takımda Petrov üzerine kurulu madem itiraf ediyorsunuz

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sizin takım, abu dabiye kadar kubica üzerine kurulu değilmiydi.Kubicayı hiç sevmem ama Petrovdan daha yetenekli olduğu malumdur.Singapurda Serhan Acar'ın söyledikleri çok ilginçti.Aynen aktarayım:
    ""Bu arada iki renonun da yer değiştirdiğini görüyoruz.Petrovun,takım arkadaşı Kubicaya zorluk çıkarma gibi bir lüksü yok"" dedi.

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bundan iki hafta kadar önce ,"Yeni Ferrariyi Alonso piste çıkaracak" diye bir haber vardı.Yorumlarında alaycı bir ifadeyle Massa'nın durumunu soranlar olmuştu.Şimdi de Yeni aracı hamiltonun teste çıkaracağı haberini görüyoruz.Elbette burada da buttonun durumunu sorgulayanlar olacaktır.Yani bu durum kısaca keser döner sap döner olayı gibi bişeydir.Ertesi gün de yeni mercedesi şumi çıkaracak diye haber çıkması yüzde 90 olasılıktadır.
    Bazı şeyleri anlamamakta ısrar edenler için binlerce örnekler vardır.Örneğin eşitlik ve birinci pilotluk mevzuları.Herkes de adı ve soyadı gibi biliyordur ki her takımın birinci ve ikinci pilotu vardır.Bir ve İki birbirine eşit olamayacağına göre eşitlik diye bir kavram da sadece gözü dönmüş fanatiklerin ağzında sakız olarak kalacaktır.Tabi bu söylem sadece taraftarlar kısmında sınırlı değil.Takım patronları ve pilotlar da "eşitlik" var diye bağıracaklar ve hatta bazıları eşitlik olmazsa F1 i bırakırım diyebilecek kadar ileri gidecekler.
    Griddeki tüm takımların birinci pilotları vardır ve bu kişiler bellidir.Bu durumlar geçmişte de vardı,şimdi de var ve ilerde de devam ederek varlığını sürdürecektir.

  7. O zaman bizim takımda Petrovun üzerine kurulu

  8. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Aslına bakarsan bu sinema sektöründeki gibi iki büyük oyuncunun fotoğraflarının hangisinin filmin afişinde ön sırada olacağına karar verilmesi gibi bir durum değil. Her projede, işte "ilk" sırada olanın birinci adam olacağı gibi bir algı var, belki bazı sektörlerde de böyledir. Sinema sektörü buna, ilk sıraya yerleştirdiği oyuncunun fotoğrafı üzerine diğer oyuncunun ismini yazarak çözüm üretmeye çalışmıştı.

    Formula 1'de ise artık takım emirleri de serbest olacağından birinci ve ikinci pilotlar uygulaması başgösterecektir. Ama bırakalım da bu birkaç yarış sonra kendiliğinden belirlensin. Takımlara bu konuda dürüst olmaları için bir şans verelim. En azından doğru olanı yapacaklarını umalım.

    Daha ilk testlere bile 50 gün varken bu tür yorumlara girmek bize birşey kazandırmaz.

  9. Evet aynen öyle olacak tıpkı alonsonun ferrarideki konumu gibi

  10. Mclaren çok güçlü geliyor sezon öncesi oldukça olumlu açıklamalar bunlar.Bakalım karşımıza yine ne süprüzle çıkacaklar

  11. rocco junior avatarı

    "Lewis Hamilton, önümüzdeki ay tanıtılacak olan Mclaren'in 2011 aracı MP4 26'yı ilk test eden isim olacak."
    Bu bir msj takımın Lewis üzerine kurulu olduğunun göstergesi demekki Button bu senede destekleyici rolde olucak

  12. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Her sezon öncesi testlerde karşılaştığımız yorumlarla karşılaşmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz.
    Birçoğu aracından memnun olacak ama hep diğerlerinin nerede olduklarını bilmediklerini söyleyecekler..
    Başka ne yapılabilr ki zaten ! 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir