Porsche Le Mans'a F1'den Daha Yakın

yazar:

kategori:

Geçen senenin sonlarına doğru çıkan haberlerde, yeni motor kurallarıyla birlikte Porsche’nin Formula 1’e gireceği büyük söylentiler arasındaydı ancak daha sonra çıkan haberlerde bu iddialar yalanlandı.

Porsche CEO’su Matthias Muellern “F1’in şüphesiz ilgi çekici noktaları var. Ancak diğer taraftan olumsuz yanları da var. Formula 1 pahalı bir spor ve aynı zamanda diğer serilere göre başarıyı tahmin etmek daha zor.”

“Le Mans’da Audi’nin karşısına geçmemize gerek olmayabilir ancak eğer gerekirse bunu da yaparız ve iki Volswagen markası aynı yarışta mücadele eder. Böylece grubun kazanması olasılığı daha da artar.” dedi.


Yorumlar

  1. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)

    Volkswagen yani "k" çıkmamış

  2. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)
  3. en güzel araba porsche 2. wovagen 3.land rover

  4. Porsche gibi bir firmayı F1 e çekemezsin. Adamların amacı reklam yapmak değil, para kazanmak. F1 de yarışmak biraz reklam yapmaya giriyor çünkü.

    Adamlar Bay E gibi birine para kaptırır mı hiç. Ondan gelmiyorlar. F1 deki kitle çok olsa bile onları cezbetmiyor. Çünkü adamlar her türlü aracını satıyor.

    Pazar yarışı kazan, Pazartesi araç sat gibi düşünceleri yok. Bir gün öylesine çıkın, İstanbul u bir dolaşın kaç tane Porsche görüceksiniz? Birsürü…

    Sadece kazanma politikası olan bir firma F1 e gelmez.

  5. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Ortalık kurallar ile fena halde bağlandığından, gelebilecek olan herhangi bir markanın Formula 1'e hareket kazandırma olasılığını düşük görüyorum.

    Porsche gibi markaları görmeyi isterim ama F1'in onlara katabileceği şeyler azdır. Hareketli zamanları geride bırakalı 20 yıl oldu…Acaba bir 20 yıl sonrası olacak mı???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir