Villeneuve "Hamilton'un 2008'de Özür Hakkı Yok"

yazar:

kategori:

Jacques Villeneuve’e göre Lewis Hamilton geçen seneki kaybın ardından bu sene şampiyon olamazsa özür hakkı olmayacak.

Geçen dene Formula 1’e giriş yapan Hamilton sezonun büyük bölümünü lider götürmüş ancak şampiyonluğu son yarışta Raikkonen’e kaptırmıştı.

1997 Formula 1 şampiyonu Villeneuve, Hamilton’un bu sene özrü olmadığını ve aynı zamanda takım arkadaşı tarafından baskı göreceğini söyledi.

Speedcar serisi yarışı için Bahreyn’de bulunan Villeneuve La Gazetta Della Sport’a yaptığı konuşmasında "O hızlı birisi ancak geçen sene şampiyonluğu kaybetmeyi başardı. Artık çaylaklık özürü bulunmuyor. Kazanmak zorunda."

"Kovalainen çoktan Hamilton’dan hızlı oldu: bu eğer doğru ortamda değilseniz iyi sonuç alamazsınız anlamına geliyor. Bu sene araç ona uyuyor gibi görünüyor ve o hızlı." dedi.

Hamilton’un geçen seneki takım arkadaşı Fernando Alonso’ydu ve tartışmalı geçen bir sezonun ardından 2 dünya şampiyonu pilot takımdan ayrıldı.

Villeneuve, takımın Alonso’ya yaklaşımını görmekten üzüldüğünü söyledi.

Villeneuve "Üzüldüğüm şey takımın Fernando Alonso’ya yaklaşım şekliydi. Bunun nedenini anlayamadım. Ben her zaman Alonso’yu sevdim ancak takım ona çaylakmış gibi davrandı."

"2 şampiyonluğun ardından saygı göstermek çok doğal ancak bu gerçekleşmedi. Casusluk skandalı nedeniyle ben fazla takip etmedim. Bunun yanında F1’de casusluk her zaman olur."

"O, her zaman elinden gelenin en iyisini yapan mükemmel bir pilot. Bu sene aracı pek hızlı olmasada o iyi şeyler yapmayı başardı." dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Hamilton ve McLaren bunu bu sene başaracaklar kimsenin şüphesi olmasın.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    İndiana Mosley ' Kamçılı Adam olduğu sürece McLaren' in başı en ufak şeyde bile ağrır.

  3. Bu hüdaverdi resmini koymasaydınız keşke 😀

  4. Evet Hamilton'un artık özrü ve bahanesi olamaz artık.

  5. F1 de casusluk her zaman olur ama herzaman kabak yine McLarenin başına patlar diğerlerine bişi olmaz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir