Sutil, Alonso ile Olan Kazasını Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Alman pilot Adrian Sutil, Bahreyn’de ikinci antrenman sırasında Fernando Alonso ile arasında olan çarpışmayı önemsemedi.

Renault’tan Alonso,Sutil’in arkasında giderken temas yaşandı bve her iki pilot da spin attı.

Bununla birlikte Sutil, çarpışmayı önemsemedi ve günün sonunda mutlu olduğunu söyledi.

Sutil: "Sabah seansı harika değildi, daha sert olan lastikler, çok sertti ve taze pist yüzei ile birlikte dengeyi sağlamak zordu"

"Öğleden sonra daha yumuşak lastiklerle durum çok daha iyiydi ve ilk kez iki hamur arasındaki gerçek farkı hissettim, kesin bir gelişmeydi"

"Şimdi çok mutluyum, şimdi lastikler üzerine çalışabileceğimizi biliyoruz. Yarın gelişebiliriz"

"Alonso ile son virajda kazanın oluşması utanç vericiydi ama olan oldu. Frenlemede biraz downforce kaybedip arkasını kilitlemiş gibi göründü. Ama gerçekten bir sorun değildi

18. hızlı isim olan takım arkadaşı Giancarlo Fisichella ise henüz araçta kendini yeterince rahat hissetmediğini kabul etti.

Fisichella: "Bugün doğru ayarı bulmak kolay değildi. Bazı virajlarda önden kayma yaşıyorduk ama bazılarında da arkadan kayma"

"Öğleden sonranın sonunda yeni lastikleri denemeye hazırken arka kanatta sorun yaşadık ve iyi bir tur atmak için pitten çok geç çıktım. Bu yüzden ilerleyemedim ve iyi bir tur zamanı elde edemedim"

"Yeni parçalarla biraz gelişme var ama gece yapılması gereken işlerimiz var"


Yorumlar

  1. "ilk kez iki hamur arasındaki gerçek farkı hissettim," ah be sutil ne diyeyim sana 😀 boşuna yarışmışsın mı diyim :Ç

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir