Hulkenberg, 2012'de Yarışmak İstiyor

yazar:

kategori:

Alman pilot, 2010 sezonunda Williams ile Formula 1’de yarışmaya başladı ve Brezilya’da sıralama birinciliği almasına rağmen finansal nedenlerden dolayı koltuğunu Venezüellalı Pastor Maldonado’ya kaptırdı.

Kendisine uygun bir yarış koltuğu bulamayan Hulkenberg, Force India’da yedek pilot olmayı seçti ve bu seneyi bir geçiş yılı olarak değerlendirdi.

Hulkenberg: “Elbette yarış pilotu olmayı tercih ederdim ama en önemlisi, F1’in içinde kalmamdır.”

“Her pilot yarışlarda mücadele etmek ister, hepimiz bunun için sürüyoruz. Ama 2012’de yarış koltuğuna dönebilmek adına yeteneklerim konusunda takımı ikna etmek için motive durumdayım”

“Geçen sene benim için çok önemliydi. Çok tecrübe edinebildim ve iyi bir takım arkadaşım vardı. Aracı doğru yönde geliştirme konusunda ondan çok şeyden öğrendim. Motivasyonum yüksek seviyede ve takıma yardım etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım”

Force India, Hulkenberg ile uzun vadeli bir ortaklık üzerine anlaşma imzaladıklarını belirtti ve  Vijay Mallya, Alman pilotun kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu kabul etti.

Mallya: “Nico ile anlaşma imzalamak, kaçırılmayacak bir fırsattı. İyi bir yarışçı ve yetenek olduğunu gösterdi. Geçen sene Brezilya’da onun kontrolünü gördüğümde etkilenmiştim.”


Yorumlar

  1. Williams gibi efsane bir takım bunu yaptıktan sonra diğer takımların bunu yapması gayet normal şimdi yeteneğe bakan kim ki paran varsa gel otur diyorlar Koltuğa hepsi bu Brezilyada aldığı Pol gerçekten süperdi etkileyiciydi.

  2. hemde nasıl adam en ii çaylak ama parası yetersiz die koltuğu yok gerçekten büyük saçmalık

  3. böyle pilotların yedek olması utanç verice f1 adına.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir