Di Resta: "Formula 1 İçin İyi Hazırlandım"

yazar:

kategori:

24 yaşındaki İskoç pilot, geçen seneki yedek pilotluk görevinin ardından bu sene yarış koltuğunu aldı.

Di Resta: “Açıkçası takımı çok iyi tanıyorum ve insanların çalışma şeklini anlıyorum. Bu sistemi oturtmak bana gerçekten bir avantaj sağlıyor, öğrenmek yerine gelişmeme bakacağım. Ayrıca Cuma günü çalışmalarımdan dolayı pistlerin bazılarını biliyorum. Bu yüzden o hafta sonlarında hıza ulaşmam daha çabuk ve daha kolay olacak.”

“Yarışmaya başlamak için ideal bir konumdayım”

“Yarış zindeliğime ulaşma adına antrenmanlar yapıyorum ve test programı başlamadan önce bazı simülatör çalışmaları da yapacağım. Kısa keseceğimiz günleri seçeceğiz ama yeni araç ve onun davranışları konusunda mümkün olduğunca fazla bilgi alma adına her testte olmalıyım”

Di Resta, bu sezon mümkün olduğu kadar sık bir şekilde puan almayı amaçladığını ekledi.

Di Resta: “Başlarda öğrenip sağlam bir temel oluşturacağım. Pistleri öğreneceğim, aracı anlayacağım ve kendimiz için belirlediğimiz hedeflere ulaşma adına herkese lazım olan bilgileri toplayacağım”

“Bunu yapmak için mümkün olduğunca fazla yarış tamamlamalı ve puanlar almalıyız”

“Formula 1’de mücadele etmiş iki takım arkadaşına sahip olmak, pistleri, işi ve yarışırken karşılaşacağınız belli durumlarda ne yapması gerektiğini bilen insanların olması noktasında bir avantaj. Aynı şekilde geçen seneki çalışmalarımdan da bazı tecrübelerimi devreye sokabilirim.”


Yorumlar

  1. herkes sıfırdan başlayacağı için avantajlı olacak, tek soru force india 'nın bu sene için para harcayıp harcamadığı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir