Sutil, Takımda Kalma Kararını Savundu

yazar:

kategori:

Geçmişte başka takımlarla da bağlantıda olan Alman pilot, yine Force India’da kaldı.

Sutil: “Formula 1’e girişimi 2007’de bu takımla yaptım ve o günden bu yana birlikte çalıştık. Bu yüzden bir sene daha kalmanın doğru olduğunu hissediyorum”

“Her zaman söyledim: Bu takımda kendimi iyi hissediyorum, aile gibi. Ve kendinizi iyi hissettiğinizde kendinize güvenirsiniz, sınırlarınızı zorlarsınız”

“Geçen dört sene boyunca birlikte iyi bir ilerleme kaydettik ve umarım öndeki bir takım olma yolundaki bir sonraki adımda da takımın parçası olmaktan heyecan duyuyorum. Aynı arzularımız devam ediyor. Bu yüzden bu arzuları birlikte başarmanın anlamı büyük”

Sutil, 2011’de yarışların çoğunda puan almak istediğini, hatta podyumu bile düşündüğünü belirtti.

Sutil: “2010’un ilk yarısında birçok defa puan aldım ve bu sene bunu sene sonuna kadar sürdürmek istiyorum. Hızlıydık ama senenin ortasında biraz geriledik. Bu yüzden amaç, istikrarlı bir şekilde hızlı olmak ve puanlar almak. Sıra dışı bir podyum da çok iyi olur”

“Dört sene boyunca muazzam bir ilerleme kaydettik. Ben başladığımda gridin gerisindeydik ve o günden bu yana git gide güçlendik ve gerçek sonuçlar elde ettik. Force India, şimdi artık güçlü bir orta grup takımı ama daha da iyisi olmayı planlıyoruz. Bu sene için planları gördük ve oldukça olumlular”

“Araç oldukça güçlü olacak. Takım birlikte iyi bir şekilde çalışıyor. Yeni kuralların küçük takımları koruması ile gelecekte iyi bir konumda olmalıyız”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir