Felipe Massa da F150 ile İlk Turlarını Attı

yazar:

kategori:

Yeni aracın tanıtılmasından sonra bu araçla ilk testi yapan isim Fernando Alonso olmuştu.

Takımın Brezilyalı sürücüsü Felipe Massa ise reklam çekimi kapsamında gerçekleştirilen program dahilinde bugün ilk kez F150’nin kokpitine geçti.

Test Fotoğrafları İçin TIKLAYINIZ


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu hafta Ferrari lansmanı vardı o yüzden bu hafta Ferrari haberleri daha çok.İleride mclaren ve redbull tanıtımlarının sonrasında da aynı şeyler yaşanacak.Rahatsız olan takip etmez.

  2. haklısınız ferrari ile ilgili bence de çok haber var ama kenan sofuoğlu eleştirinize katılamam. Türkiye'de gerçek anlamda kenana destek veren bir yer varsa orası da bu sitedir.

    http://www.trf1.net/etiketler/kenan-sofuoglu/index.1.html

    her türlü gelişmeyi bu site vermiştir.

  3. efendimayin  avatarı

    Burası f1 sitesi, f1 de Türk lerle ilgili bir şey varmı ? Neden bu tepkin anlamadım. F1 ingiliz ağırlıklıdır…

  4. zekeri sayın avatarı
    zekeri sayın

    aman nekadar da önemliymiş.ya neden bu kadar marka yaratma heveslisi bizim insanımız.sanki üç beş demir biraz bagalit değil mi bu araç..ya da rakiplerinin gerisinde kalmış bir oto markası..NEDİR BU SAÇMALIK HER SAYFADA BOY BOY BİR DEMİR YIĞINI KOSKOCA İTALYAN BAYRAKLI VEYA İNGİLİZ VS. YOKSA BU OYUNCAKLAR AHİRETTEN VEYA GALAKSİLER ÖTESİ BİR YERDEN Mİ GELDİ.BU STRATEJİYİ BİR İTALYAN BİR İNGİLİZ BİR AMERİKALI İÇİN ANLARIM ONLAR TAMAMEN KAPİTALİST VE KAR AMAÇLI BİR YAKLAŞIMLA HAREKET EDER BİZİM(TÜRK) İNSANININ DEMİR YIĞININI BİLE İLAHLAŞTIRMASINDAN İSTİFADE İLE.BİR F1 İZLEYİCİSİ OLARAK SİTEYİ HERGÜN KONTROL EDERİM ANLAŞILAN ŞU ARALAR İYİ BİR HABER OLMADIĞINDAN SAYFA SAYFA FERRARİ REKLAMI YAPILIYOR.HERŞEY TADINDA GÜZEL.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir