Ferrari, Ayarlanabilir Arka Kanadı Çalıştırmaya Başladı

yazar:

kategori:

2011’de sürücülerin daha fazla geçiş yapabilmesi amacıyla arka kanatta ayar değişikliğine müsade edilecek ve tanıtılan ilk araç Ferrari olduğu için sisteme dair ilk örnek de Ferrari’ye ait oldu.

Sürücüler önündeki araca 1 sn yaklaştığı zaman pist üstünde belirlenen noktada bu sistemi devreye sokabilecekler. Testlerde ise istedikleri zaman sistemi aktifleştirebilecekler.

Daha fazla fotoğraf için TIKLAYINIZ


Yorumlar

  1. sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

  2. rocco junior avatarı

    Ya beyler ne taktınız – + ya banada yeri geldi -300 -34 atıldı yeri geldi + 8 10 oldu bunu bu kadar dert ettiğinize göre siz asi ruhlu değil olsa olsa çocuk ruhlusunuzdur yada delikanlılık çağındasınız hazmedemiyorsunuz.İlkokulda kurdele takarlardı şiiri iyi okuyanlara bu kadar takmayın basit bir şey

  3. Fernandof150 avatarı

    Bence arkadaki boşluk hoş duruyor.Birşey anlamadım,Ferrari şeytan ve onu sevmeyenler haklı ve f1'i kurtarmayamı geldiler?

  4. araç kaza geçirmiş arkadaki parçalar kopmuş gibi. arka kanat yüksek olunca çirkin bir hal almış.
    söylenecek tek şey kurallar kurallar kurallar

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    arkadaki boşluk gerçekten dikkat çekici. Diğer araçlar nasıl olacak acaba

  6. -+ olayında, adam liseli beyler diyesim geliyor hatta belki ortaokul haha

  7. 01McLaren01  avatarı

    asi ruhlu olup düzene karşı durursan (-) yersin olay budur. sende tüm medya organları gibi ferrari empozesini içine çekip yiyeceksin ki (+) çoğalsın.

  8. Adam mimli.

  9. bu yoruma insan neden – verir…
    mantığı nedir bunun….!

  10. aracın arka süspansiyonları ile karoserinin arasındaki devasa boşluk?

    Arka tarafta tutunma için arka kanadın alt planyaları üzerine de bir hayli iş düşecek gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir