Mercedes MGP W02'nin İlk Görüntüsü!!!

yazar:

kategori:

Yayınlanan fotoğrafta çok fazla detay görünmüyor ancak görünen bölümlerde ön burunun daha yukarıda olduğu ve üst hava girişinin farklı olduğu görülüyor.

Bunun yanında fotoğraftaki araçta geçen seneki ön kanat kullanılmış.

Yayınlanan resme göre ayrıca Mercedes’in görüntüsünde de değişiklikler var ve turkuaz mavisi daha fala kullanılmış.

Daha büyük fotoğraf için TIKLAYINIZ


Yorumlar

  1. Haklısın hiçbir şey son halinde değil.

  2. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Katılıyorum Copy/Paste direk 😀

  3. http://www.motorward.com/2010/01/mclaren-mp4-25-2010-formula-1-car-revealed/
    bu resimdende görüldüğü üzre MP4-25 le ciddi benzerlikleri var.ee ne de olsa kardeş takım :))

  4. rbr6 ya çok benzeyen bir araç brawn ve ekibi risk almamış gibi görünüyor..hava girişi farklı rbr6 dan.iki parçalı hava girişinden tek parçaya dönülmüş ve hava girişi yuvarlakımsı değil bazılarının aksine üçgen.esas farklılıklar detaylarda tabi.arka tarafı ve yan tarafları göremedik.ancak ferrarinin yeni aracı mgp ve rb6ya pek benzememiş.burun yapısı,sie podlar geçen yılki gibi tabi ferrai bu aracı ne kadar değiştirir yada aslında farklı bir araç tasarladı ama geçen yılki aracı gösterip yem olarakmı kullanır yada bu tasarım gerçekten doğru ise ne kadar başarılı olur göreceğiz.

  5. Sanki fotoğraf değil de fotoshop gibi.

    Yorumları okumadan yollamıştım. Evet, 3 boyutlu dijital sunummuş.

  6. Burun RB6'nın aynısı. Bunu herkesten beklerdim, Ross Brawn'dan beklemezdim. Sidepod'lar yine RB6'anın aynısı olmasa da çok çok benziyor.

    Renkler daha canlı ve daha hoş olmuş.

    Kocamaaaan resim;
    http://f1.f-e-n.net/images/f1/2011/20110130/729282257-2822143012011.jpg

    Sanki fotoğraf değil de fotoshop gibi.

  7. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    araç göz zevkimize hitap konusunda oldukça başarılı. umarım performansıda bizi etkiler. Burnun rb6 ya oldukça benziyor ancak aşağıda bahsi geçen dış bükey kısım rb6dan oldukça farklı. ayrıca mercedes'in web sayfasında aracın çapraz görüntüsünde(karalık foto) burunda bir farklılık sezmemek güç değil. bakalım salı günü görücez..

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    eğer araç bu ise, williams ile rbr yarışımı bir burun olmuş. zaten kurallarda en fazla buna imkan sağlıyor, ferrari bu tip burundan vazgeçti ancak mercedes kullanmaya devam edecek gibi.

  9. Fernandof150 avatarı

    Evet ama o aracın burnu çok farklı resimdekinden.büyük ihtimalle rengi bu olacak çünkü sitesindede var.Yani adamlar bakın birileri bizim aracımızın tahmini görüntüsünü çizmiş diye koymaz heralde sitesine.Ama o gizlenmiş aracında bunla bir ilgisi yok.Bir karışıklık var ama hayırlısı.

  10. burun son hali değil, omurga eğimi hala duruyor

  11. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    üst kısmındaki dış bükeylik bizde yok demişsin ama resimde bu gayet açık gözüküyor zaten RBR ye benzediği nokta bu.

  12. geçen seneki araç herkesin malumu.
    İnanılmaz bir burun tasarımıyla yarıştık. herkes difüzöre daha fazla hava gönderirken biz eğik burunla Schumi'nin kullanamadığı ön lastiklerine daha fazla down-force göndermeye odaklandık. aracın burnu, aracın kullanacağı havaya ilk şekli verdiği için daha sonraki tüm materyaller de bundan olumsuz etkilendi.

    şimdi herkes gibi bizde Newey'nin stilini aracımıza uyguladık. ama bu tasarımı doğru kullananlara bakınca onların burunlarının üst kısmındaki dış bükeylik bizde yok. hava burnun ön kısmında yere basma ürettikten sonra dış bükey kısımdan arka kanada ivmeleniyor, biz bunu bu burunla başaramayız gibi.

    +çift difüzörün gitmesi ile kaybedilen down-force arka kanada daha fazla sorumluluk yüklüyor. sorumluluğunu yerine getirebilmesi için ihtiyacı olan havayı ona sunmak şartlardan biri. Ferrari f150 dizaynı bunu hedefler gibi.

    tabi pilotun kaskının bulunacağı yerin sağında ve solunda bulunan küçük rampalarda havayı yukarı yönlendirme de farklı bir yolun izlenebilmesine yardım edecektir. belki de bununda biraz etkisi ile üst hava girişi bölümü tekrar klasik bir hal almış.

  13. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    yalnız bir şey belirteyim.
    bu digital 3D W02 resimini Bild am Sonntag gazetesi kendi ele geçirmedi.
    bu resim Mercedes GP sitesinde yayınlandı
    isteyen bakabilir.
    ve sitede karanlığa alınmış bir araç var dikkat ederseniz. (çok güzel yapmışlar ama yaa) 🙂

  14. bu resimdeki digital 3d sunum http://www.mercedes-gp.com resmi sitesinde de var. ancak bu resmin hemen altında tanıtılacak arac net olmasada kısmen görünen kısımlarında dizayn anlamında bu resime göre farklılıklar var.

  15. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Burun RBR nin birebir kopyası olmuş, kalkık burun bu sene herkeste olacak amai ferrarinin burun rbr den farklı çizgilerde, mercedes resmen copy paste yapmış, genel görünümü çok hoş ve estetik olmuş

  16. Gizem Aydın avatarı

    çok şık olmuş ya bayıldım

  17. Aracın renginin parlak olacağını sanmıyorum. McLarenle birbirine karışır. Mat olacaktır diye düşünmekteyim. Aslında benim istediğim, McLarenin MP4-20'deki renkleri kullanması, Mercedesinde krom kullanması.

  18. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    araç güzel duruyor. tanıtımda da aynen bu şekilde mi olacak bilemiyorum aynısıda olabilir farklıda ama farkettiyseniz bu gerçek foto değil rendering olduğu çok belli.

  19. Ayrıca gümüş rengi geçen yılki gibi mat değilde daha parlak olmuş buda muhteşem görünmesine katkı sağlamış

  20. Çok muhteşem görünüyor. Biraz McLaren lere benziyor ama gerçekten çok etkileyici. İnşallah Schumicher bu araçla muazzam yarışlar çıkarır ve Podyumun tepesine kamp kurar

  21. Wouwww! Duruştaki ihtişama bakın.
    Sidepodlar çok geniş ve ço kda yakışmış. Umarım işe yarar.

  22. rocco junior avatarı

    Herkesi Rbye benzetme alışkanlık oldu mevcut kurallar çerçevesinde takımlar kalkık burunda mecbur araç önden bu kadar güzelse profilden daha güzeldir biraz uzun olucaktır geçen seneye göre en ciddi değişmeleri Mercedes'te bekliyorum şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah Schumi şampiyonluk mücadelesinde olur ayrıca Mercedes takım olarakta

  23. Yusuf  Hitay avatarı

    güzel bir araç olmuş, yalnız turkuaz kullanımı biraz ahengi bozuyor.

    galiba kurallar sebebiyle tüm araçların burnu geçen seneki williams ve mclaren gibi daha düz olmuş

  24. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    harika. tam 90lı yıllara dönüş oldu. W02de tam schumi'nin benetton zamanlarındaki gibi. Benetton B194

  25. emiko emiko avatarı

    Bence de müthiş.Ara. çok asaletli duruyor.

  26. Ferrari'nin lansmanından önce çıkan fotoları birebir aynıydı.Bence bu araçta lansmandaki araçla aynı olcak.Araca gelince,umarım şampiyonluğu alır.Tabi 7 numarayla.

  27. Fernandof150 avatarı

    Öncelikjle bu sene burunların kalkık olacağı garantilenmiş oldu.Ferrari f150 muthiş gözüküyor.Metalik kırmızı ve aracın yine yapısıyla birlikte.Lotus-Renault yine siyah renk kullanacak ve siyah bir f1 aracı görmeyeli uzun zaman oldu.Honda testlerde çok hoş duruyordu.Mclaren yine krom rengiyle güzel gözükecek ve aynı şekilde RBR de koyu metalik rengiyle güzel olacaktır.2010 daki görüntülerine göre pek değişiklik olmayacak araçlarda ama hepsinin örs kapaksız güzel gözükeceğine eminim.
    2010 rengi çok mattı aracın.Bu sefer çok hoş olmuş renk geçişleri.Renault'u bilidiğimiz varsayarsak güzel gidiyor güzel 🙂

  28. Geçen senekine göre çok daha güzel gözüküyor.

  29. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Yeşil renk ile crom süper uyumlu olmuş

  30. Gerçek araç bumu bilmiyoruz ama petronas yazan kısımların rengi süper olmuş…

  31. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Burun aynı RB6 gibi olmamışmı arkadaşlar ?

  32. gümüşümüz biraz parlasınn. geçen seneki geçmişe gönderme yeterli 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir