Renault R31 de Tanıtıldı

yazar:

kategori:

2011 için Valencia’da bugün 2 araç daha tanıtıldı ve aracını tanıtan takımlar arasına Renault da katılmış oldu.

Siyah ve altın sarısı renklerini tanıtan Renault aracı, yüksek burnu ve büyük sidepodlarıyla dikkatleri çekerken şu ana kadar tanıtılan araçlarda olduğu gibi motor kapağı örs şeklinde değil ve geleneksel şekil kullanılmış.

Bu arada Renault yeni aracının arkasında çekme kollu süspansiyonu kullanmış ve aracın altındaki yapı rakiplerine göre oldukça farklı görünüyor.

Takım gelecek sene Robert Kubica ve Vitaly Petrov ile yarışacak ancak yedek pilot kadrosu oldukça kalabalık. Ho Pi Tung, Fairuz Fauzy, Bruno Senna ve Romain Grosjean takımın yedek sürücüleri arasında.

Takım önümüzdeki sene KERS sistemi kullanacağını da doğruladı.

Renault R31 Fotoğrafları İçin TIKLAYINIZ


Yorumlar

  1. arrerieencava <a ****=http://napechke.com>Anrielelin</a> helaalbubot http://napechke.com – Senanamaso jatHeasia http://napechke.com

  2. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Araç gerçekten çok iyi duruyor.Biraz daha kırmızı renk kullanılması ,daha çarpıcı bir görüntü çıkarabilirdi.Örneğin ön kanat ve arka kanat da biraz daha hareketlilik katılabilirdi.Geçen sezon kullanılan sıcak renklerin fazlalığı aracı dikkat çekici kılıyordu.bu kez oldukça şık bir görüntü kazandırılmış.Tebrikler.

  3. Kastettiğin karşılaştırmayı anladım Hakan. Yukarıda verdiğim C29-C30 karşılaştırması tarzında diyorsun. Ben de hiç bir yerde görmedim. Ama aklımda olsun, bulursam paylaşırım.

  4. Renault ve Mclarenin yaptığı herşey yasaklanır Örnek Renault kütle amasör Örnek Mclaren F duct sistemi

  5. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    egzozun önde sidepod girişinin hemen altında olduğu söyleniyor. doğruysa gerçekten çok yenilikçi bir tasarım.pist üstünde getirisi beklendiği gibi olacakmı bilinmez ama umarım McLaren da Fduct yasakladıkları gibi bunuda yasaklamazlar.

  6. Araç geçen seneye göre çok daha hoş görünüyor ve oldukça yenilikçi görünüyor egzostu nerede bu aracın diye sormadan edemiyor insan merakla bekliyoruz ne çıkacak altından 🙂

  7. renk kombinasyonu harika gözüküyor umarım hızlı bir araç olmuştur.

  8. Renk kombinasyonu super duruyor, diger Lotus ile yarisacaklar, ikisinin de renk kombinasyonunu cok begendim..

  9. Araç güzel görünüyor,doğrusu bu yıl araçlar çok fazla birbirine benziyor çekişmeli zevkli bir sezon olur umarım.

  10. Onur abi teşekkür ederim ilk başta resimler için.Abi şu geçen sene ki araba ile karşılaştırmalı resimler oluyordu bu yeni arabaların busene olmadı galiba ben baktım bulamadım hiç bir yerde senin gözüne çarpmış olabilir abi bulabilirmiyiz

  11. Yazmayacaktım ama 'Yazayım da içimde kalmasın' dedim. Renault sürücülerinin tulumları beni 80'lere götürdü. Adamlar bu tulumların içinde her an break dance yapacaklarmış gibi duruyorlar 🙂

  12. R26 dan sonra en güzel araç !!! siyah üstü altın çok havalı olmuş. aracın şekli şemalide 30 a göre daha iyi özellikle ön burun ve kanatlar.

  13. Fernandof150 avatarı

    Test sabah kaçta başlıyor?

  14. zevkler ve renler tartışılmazdır ama bu aracın renk ahengi çok güzel.siyak renk üstüne altın sarısı çizgiler uyumlu.ayrıca siyah renk üzerine lastikerlin üzerindeki sarı renkli pirelli yazısıyla altın sarısı çizgiler ve altın sarısı jantlar harika bir uyuma sahip.bu araç siyah bir asfalt değilde başka renkte bir zemim zerinde yarışsaydı renkler açısından en güzel araç olabilirdi.bahsettiğim gibi minardi örneği ahengi bozuyor bence tabi alolan bu aracın performansı oda ayrı.

  15. Anlaşılan Renault Lotus sponsorluğuyla beraber, geçmişe dönmek için siyah-altın kombinasyonu kullanırken bunun yeterli olmadığını görmüş olmalı ki Senna soyadını da kadrosuna eklemiş. Ferrari'nin Luca kadrosunun Real Madrid'e benzediğini söylemişti. Renault da o ayarda gerçekten.

    Yeni arabalar gözüme çok iyi gözüktü. Renault ve Ferrari'yi gördükten sonra böyle bir genelleme yapabilirim henüz erken ama. Renk kombinasyonu da total kırmızıları hariç sağlam olmuş.

  16. 05Alonso| SF' avatarı
    05Alonso| SF'

    Umarım Renault'da galibiyet için yarışır artık.. Güzel olmuş araç hayırlısı..

  17. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    fevkaladenin fevkinde olmuş bencede. her ne kadar gözlerim üzerinde mıld seven yazılarını ve alonsoyu arasada. yinede renault yazması herşeyi bir tarafa bırakıyor. renault bir efsanedir. küllerinden yeniden doğacaktır.

  18. Gizem Aydın avatarı

    jantlara bittim

  19. efendimayin  avatarı

    Evet lastikleri mahveder demiri bile eritiyor egzost gazı 🙂

  20. egzosun önde olması pilot açısından sıkıntı olmazmı ?

  21. Arabanın ön ve arka kısmı gerçekten müthiş duruyor.İnş hızıda güzel olur ben çok umutluyum yeni aracımız dan kazanmanın vakti geldi ve geçiyor.

  22. Yavuz Balcı avatarı

    şimdiye kadar gördüğüm en karizmatik araç. inş. renaultçu arkadaşları sevindirir. bizede müthiş anlar yaşatır. bu araç yarışlarda zevk vermezse hayal kırıklığı yaşarım.

  23. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Ciid bir fark göze çarpmıyor araçı boyamışlar gibi

  24. egsoz oradan olmaz, hem çıkış sağlam olmak zorunda hem de lastik dayanmaz o ısıya

  25. abdullah bir tamirci olarak sana diyeceğim şu resimde görülen bölümde bir çıkış var eksoz gazı yanılmıyosam buradan çıkıp arka lastikleri ısıtacak tabi sürekli ısıtacağını sanmıyorum.bir yazılım vasıtasıyla eksoz gazı difüzörle paylaşışımlı olarak çalışacak.bunun haricinde rb6 daki gibi çıkan gaz direk difüzöre gidebilirde.bekleyip göreceğiz.

    http://666kb.com/i/bqkxdwjzvy19wt2fm.jpg

  26. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    ön splitter çok ilginç sanki birşeyler saklıyor bunlar..

  27. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    egzoz öndeyse harbiden devrim olur ama bekleneni verirmi onuda görecez artık.

  28. minardide siyahtı ve iki siyah renk asfalt ve araç birbirini boğuyordu renkler bana öyle geldi.araç komple altın sarısı şeritler siyah olsaydı daha güzel olabilirdi hem dikkat çekici olurdu (tabi bu belki lotus kombinasyonuna uymazdı ama bahsettiğim renkleri tasavvur ettiğimde müthiş geliyor bana)

  29. Araç gayet güzel duruyor. Bu yılki tasarımlar bence gayet başarılı. Bu arada takımın sürücüleri Kubica ve Petrov değil mi? yukarıda yanlış yazılmış sanırım

  30. Aracın renkleri bence gayet güzel, fakat bütün kombinasyonu ortaya fırlayan total'in kırmızısı bozuyor.

  31. ALİ  ULUSOY avatarı

    GP kazanacak gibi duruyor.10 dakikadır bakıyorum aklıma nedense Thrust scc geliyor:)).Siyah-altın sarısı çok uyum sağlamış.Jantlarda süper görünüyor.

  32. Fernandof150 avatarı

    eğer resimdeki gibiyse bence en güzel araç Mercedes olacak.
    Ama bizim için 1.Ferrari 2.Mercedes oda ayrı.
    Birde asfalt siyahsa araç neden görünsünki Jetman?

  33. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    şuana kadar tanıtılan araçlar arasında en güzeli bu.

  34. Fernandof150 avatarı

    Buda güzel.Ferrari,Lotus,Renault,Sauber gerek görünüş,gerekse renk olarak hoşlar.Yarın sabah Mercedes'i ve Redbull'uda görecez.Umarım bu sene gridde tüm araçlar güzel görünür.Rekabet açısından 5 takım olabilir bu sene.

  35. asfalt siyah araba siyah hoş durmuyor pistte.burun yapıları özelllikle dikkat çekici w02 rb6 ya benzer.c30-r31-f150-t128(lotus)bunların burun yapıları benzer w02 den daha dar dolayısıyla burunla ön kanadı birleştiren 2 parçanın arasındaki açılarda dar ve burunları öne bükey değil w02 gibi.yani şu ana kadarki tanıtımlarda burun yapıları benzer ancak w02 ninki diğerlerinden değişik geçen yılki rb6 ya benzer bana ilginç geldi

  36. siyah iyi güzel de herşeyi altın sarısı yapmak olmamış, karmakarışık bir halde bana göre.

  37. iyi hoş da ben 2004 2005 2006 daki telefonicalı renoyu mumla arıyorum.
    peki ama neden team lotus dururken birde renault lotus çıktı.bu kadar meraklıysalar tyrell adını koysalardı. üreticilerin adını duyduğumuz geçtiğimiz yılları çok arayacağımız aşikar.

  38. aracın egzozunun tam olarak nerede oldugu henüz bilinmiyor. kimisi arkada değil önde olduğunu söylüyor. ben de göremedim şu ana kadarki resimlerde.

  39. Aracın renk kombinasyonu ve pilotların tulumu çok uyumlu olmuş yazıcaktım yanlışlık oldu 🙂

  40. R31 göze hoş gelen bir araç olmuş gerçekten renk kombinasyonu ve pilotların tulumu çok uyumlu inş.rekabetçi olurlar.

  41. araç çok güzel olmuş, pek beğendim:)

  42. Araç gerçekten Güzel hoş duruyor umarım Rekabetçi bir arabamız olur sonunda istediğim bir burun yapınısına kavuştuk tüm takımlara başarılar dilerim

  43. Yusuf  Hitay avatarı

    griddeki en güzel araç olmaya aday, pilotların tulumlarına kadar inanılmaz havalı olmuş

  44. aracın renkleri berbat keske siyah sarı renklere devam etselerdi :S

  45. Araç güzel göründü gözüme.

    Yedeklerde Bruno Senna ha?..Umarım geri döner pistlere..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir