Kubica, Renault'un Şansı Konusunda Temkinli

yazar:

kategori:

Renault, 2010 sezonunun sürprizlerinden biriydi ve Polonyalı pilot, podyum başarılarına da imza atmıştı.

Takım patronlarının bu sene kazanmayı amaçladıklarını söylemesine rağmen Kubica, henüz bir şey söyleyemiyor.

Kubica: “Bu sene neler başarabileceğimizi söylemek için şu anda erken olduğunu düşünüyorum”

“Geçen sene oldukça hayal kırıklığı yarattı ve umuyoruz bu sene farklı olacak. Bu sene kesinlikle daha iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Çünkü takıma katıldığım geçen seneye kıyasla daha stabil bir duruma sahibiz.”

“2009 kışı ve 2010, Renault adına çok zor geçti. Bu sene mühendislerin ve tasarımcıların, aracı tasarlama adına daha çok zamanı olacak ve bu zamanları daha kolay geçirdi. Bana göre gerçekten iyi bir iş çıkardık”

“Ama asıl rakiplerinizin neler yaptığını asla bilemezsiniz. Bu yüzden eğer onlar bizden daha iyi bir iş çıkarmışsa, daha fazla başarılı olmamız zorlaşacak. Ama benim açımdan paketten azamisini çıkarmaya çalışacağım ve umarım iyi sonuçlar alırız”

Kubica, yarışlar başlayana kadar ne olumlu ne de olumsuz düşüncelere kapılacağını belirtti.

Kubica: “Balona çok fazla hava üflerseniz çok kolay patlayacağını düşünüyorum. Henüz çok erken. Geçen senelerden tecrübelerimle Ocak ayında her şeyi beklenebileceğini öğrendim. 2008’de BMW en iyi örnek”

“Podyumlar ve zaferler ümit ediyorduk. Aracı piste çıkardık ve Valensiya testlerini ön grubun 2 saniyeden fazla gerisinde tamamladık. Ardından ilk yarış için Avustralya’ya gittik ve ilk çizgideydik. Çok çabuk değişebilir”


Yorumlar

  1. Kubica çok güzel noktaya değinmiş 2009 da büyük devler iyi işler yaptıklarını düşünmüşlerdi ama Bgp gibi bir araba ortaya çıktı ve dengeleri alt üst etti

  2. renault takımı adına üzülürüm başarısız olurlarsa.

  3. schumacherR avatarı

    Umarım başarılı olursun çabalıyorsun kaliteli bir pilotsun.
    İlerde şampiyon olarak görmek isterim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir