Vettel, Red Bull'da Mutlu

yazar:

kategori:

Yeni araçları RB7’nin tanıtımında konuşan Vettel, takımına bağlı kalacağını ve şu anda sadece unvanını korumaya yoğunlaştığını belirtti.

Ferrari söylentileri için Vettel: “Bunlara pek ilgi göstermemek doğru olur. Sezon dışından tekerlekler dönmüyor maalesef ve açıkçası doldurulması gereken sayfalar var”

“Bu yüzden bazı şeylerin ortaya çıkması kolay ve bütün fikri anlamıyorlar. Bu yüzden sözde sezon dışı oluyor. Birçok defa söyledim, olduğum yerde mutluyum”

“Takımda kendimi çok rahat hissediyorum ve açıkçası odağımız yeni araç, bugünkü test üzerine. Her zaman adım adım gittik. Bu yüzden çok fazla ilerisini düşünmemeliyiz. Bu konuyu çok fazla kişisel almak istemiyorum ama kendimi 5-10 sene sonra nerede gördüğümü sorsanız, hepimiz için cevap vermesi zor bir soru olurdu”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Redbull takımında mutlu olmaman için bir sebep yok.
    Takım patronu vettelin etrafında odaklı bir takım kuruyoruz diyor.Sonra da takım arkadaşı olan diğer pilot , Redbull'un vetteli takımın yıldızı olarak lanse etmesinden rahatsız olmuyorum diyor ve boynunu büküyor.
    Araç desen gridin en hızlı aracıydı.Eeee geriye ne kaldı.Kim böyle bir ortam istemez ki.abi ki bunun adı mutluluk olsa gerek..

  2. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Senin yerin şuan için redbull ama sonraki hedefin bence mclaren mercedes olmalı kesinlikle ferrari olmamalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir