Alonso, Sorunsuz Günden Memnun

yazar:

kategori:

Yeni araç ile ilk kısa sürüşü geçen hafta yapan İspanyol sürücü, testlerin ilk gününde neredeyse 100 tur attı ve pek fazla sorunla karşılaşmadı.

Alonso “İyi bir gündü ve şaşırtıcı bir şey olmadı. Bugün önceliğimiz mümkün olduğu kadar yol kat etmek, aracı öğrenmek ve Maranello’ya geri dönüş için veri toplamaktı. Bugün olumlu bir gündü ve araçta mekanik bir sorun olmaması oldukça iyi.”

“Yeni kurallarla oynamaya devam ettik ve yeni sistemlere alışmaya çalıştık. Ardından lastiklere baktık ve çok fazla bozulduğunu gördük. Şu anda pek istikrarlı görünmüyorlar.”

“Ve şu anda sınırlı sayıda lastiğe sahibiz. Bu yüzden aynı lastikle tüm sabah bölümünde gitmek ve ardından diğer lastikle öğlende bir başka seti kullanmak ve son bölümde de diğerini kullanmak zorundayız. Ayar değişiklikleri yapmak ve cevabını almak şu anda zor görünüyor.” dedi.

Alonso, direksiyondaki çok fazla düğmeler ile ilgilenmenin kolay olmadığını ve bazılarının bundan fayda sağlayabileceğini düşünüyor.

Alonso “Açıkçası çok kolay değil. Motivasyonunuzu kaybederseniz performans da kaybediyorsunuz. Ancak bunlara en kısa zamanda alışan sürücüler avantaj sağlayacaktır. Bu yüzden rakiplerimize göre daha kısa sürede adapte olmaya çalışmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. Katılıyorum

  2. Desmosedici   avatarı

    Teknik bilgisi emin ol senden fazladır.Birgünde teknik bir şey söyle,birgün de şu araçların ayarlarıyla ilgili testlerler ilgili konuş.

  3. sorunsuz ama ortalarda…işte budur başarı sınırların:) devam et:)

  4. daha öyle bir şey olmadı ama olacak inşallah. Haketmeyen gider

  5. Desmosedici   avatarı

    Başarılar şampiyon.İyiki geldin.Takımızda senin olman büyük bir şeref.O kolutuğu haketmeyeni gönderip senin gelmeni sağlayan herkese canım feda olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir