Schumacher, Az Sürüşe Rağmen Umutlu

yazar:

kategori:

Öğleden sonra aracı devralacak olan Schumacher, Rosberg’in yaşadığı hidrolik sorununun ardından çalışmalara geç başlamıştı.

Schumacher “İlginç ancak kısa bir seans oldu çünkü biraz daha fazla tur atmayı umuyorduk. Buna rağmen kış tatilinden sonra ilk sürüş, tekrar araca oturmak ve sürmek her zaman heyecanlıdır.”

“Görünüş olarak güzel bir araç ve içeride de az sürmeme rağmen duygularım iyi yönde. Yarın daha düzgün bir çalışmamız olacak ve umarız düzgün bir şekilde testleri sürdürürüz.” dedi.

Schumacher, yeni araçla birlikte gelecek sene için daha iyimser olduğunu yineledi.

Schumacher “Bu konuda evet daha iyimserim. Bugün attığımız bir kaç tura kadar kış boyunca öğrendiklerimiz konusunda bir değişiklik olmadı.”

“Hedeflerimizi başaramama gibi bir endişem yok. Hedefimiz en azından podyumda olmak ve umarım galibiyet mücadelesi vermek olacak.” dedi.

42 yaşındaki Schumacher, 2010’daki zayıf yarışlarına rağmen kendisini hâlâ eski günlerdeki gibi hissettiğini söyledi.

Schumacher “Fiziksel olarak kendimi kanıtlama gibi bir çabam yok. Her zaman en üst seviyede oldum ve geçen sene başlangıcına göre bir fark yok.”

“Evet biraz paslanmıştım. Ancak şu anda öyle bir şey de söz konusu değil. Araca biner binmez kendimi rahat hissettim. Ne yapmam gerektiğini biliyorum. Araçtaki tüm fonksiyonları biliyorum ve aracı sürmesini biliyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Benimde hiç bir zaman şüphem olmadı.Geçen sene pasını attın bu sene gerçek bir mücadele göreceğiz. Umarım Ferrari,Mclaren,RedBull,Mercedes GP ve Renault zirve mücadelesi verir umarım…

  2. "Evet biraz paslanmıştım. Ancak şu anda öyle bir şey de söz konusu değil. Araca biner binmez kendimi rahat hissettim. Ne yapmam gerektiğini biliyorum. Araçtaki tüm fonksiyonları biliyorum ve aracı sürmesini biliyorum." dedi.

    Bu cümleler herşeyi anlatıyor bence!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir