Valensiya'da 2. Günün Lideri Alonso Oldu

yazar:

kategori:

Dünkü seansı 5. sırada tamamlayan İspanyol sürücü, bugün 1.13.307 yaparak günü en zirvede tamamlarken aynı zamanda 100’den fazla tur atarak iyi yol kat etti. Ferrari’de çalışmaları yarın Felipe Massa devralacak.

Dünün en hızlı ismi olan Sebastian Vettel bugün 43 tur attı ve ikinci sırada yer aldı. Vettel yeni aracı öğleden sonra takım arkadaşı Mark Webber’e devretti ve Avustralyalı sürücü 16 tur atarak 14. sırada yer aldı.

Force India testlerde iyi sonuç almaya devam etti ve bu sene yarışacak olan isim Paul Di Resta günü 3. sırada tamamladı.

Yeni aracı henüz tanıtmayan Mclaren’de çalışmaları devralan Lewis Hamilton 4. olurken Renault R31’in kokpitine ilk kez geçen Robert Kubica 5. oldu.

HRT ile yarışlara geri dönecek olan Narain Karthikeyan, 2010’un belki de en yavaş aracı olan HRT ile 6. hızlı isim olarak sürpriz yaptı.

T128’i ilk kez piste çıkaran Lotus sürücüsü Heikki Kovalainen mekanik sorun yaşadı ve son sırada yer aldı.

Mercedes ile çalışmaları yürüten Nico Rosberg 7. olurken onu Timo Glock takip etti.

 

Poz  Sürücü         Takım                   Süre              Tur
1. Alonso Ferrari 1m13.307s 108
2. Vettel Red Bull Renault 1m13.614s +0.307 43
3. Di Resta Force India Mercedes 1m13.844s +0.537 111 *
4. Hamilton McLaren Mercedes 1m14.353s +1.046 83 *
5. Kubica Renault 1m14.412s +1.105 104
6. Karthikeyan HRT Cosworth 1m14.472s +1.165 80 *
7. Rosberg Mercedes 1m14.645s +1.338 69
8. Glock Virgin Cosworth 1m15.408s +2.101 34 *
9. Barrichello Williams Cosworth 1m16.023s +2.716 51
10. Perez Sauber Ferrari 1m16.198s +2.891 42
11. Maldonado Williams Cosworth 1m16.266s +2.959 29
12. Buemi Toro Rosso Ferrari 1m16.359s +3.052 46
13. Alguersuari Toro Rosso Ferrari 1m16.474s +3.167 64
14. Webber Red Bull Renault 1m17.365s +4.058 17
15. Kovalainen Lotus Renault 1m20.649s +7.342 15

* 2010 car

Valencia Testleri Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız


Yorumlar

  1. Ben yorum değil olanı ifade etmeye çalıştım şahsi yorumum yok. Aynı şeyler söyleniyor zaten.

  2. F1 de ki araçların şasisi normal araçlar gibi değildir. Mesela Kubica nın kazasından sonra sadece şasi sağlam kalmıştı yanılmıyorsam. O da dediğin gibi güvenlik kafesidir.

    Yine bir örnek veriyim McLaren bu şasi üzerinde 2009 da birçok oynama yaptı, senin matığına göre. Ama ben onu taban olarak değerlendiriyorum şasi olarak değil. Çünkü F1 araçları bir çok parçaya ayrılıyor biliyorsundur eminim. Normal araçlar gibi şasinin üzerine iskelet kaportalar filan gelmiyor.

    Ama senin mantıkta yanlış değil yanlış anlama, farklı bir bakış açısı.

  3. bravo alonso:)
    kendisi araçtan pek emin değilim diyor. bu başarı tesadüfmü yoksa?

  4. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    şu anda her şey için çok erken.
    fakat dikkat ettinizmi..

    her Alonso haberine ve Ferrari konu başlığına muhalef olup sedece gündem olmak adına yazan kimi fanı nerede kayıp..

    belkide üst üste 3 defa yazmak istediğinden beklemededir ha.

  5. Alexander Fanolda avatarı
    Alexander Fanolda

    Mercedes iyi görünmüyor.HRT şaşırttı. İlginç bir sezon olacak.

  6. Adam sezonun ilk test sonuçlarına bakmış mercedesten bi cacık olmaz diyor.
    Yorumsuz…

  7. Mercedes in yeni arabasından bi cacık olmaz ama bu sene schumi rosberg ile kafa kafaya mücadele edecek buna inancım tam….

  8. Değiştirilebilir diye kısa cevabı açalım. Güvenlik testleri sonucunda alınan onay ile beraber değiştirilemeyen güvenlik kafesidir (zaten şasi denilen yapının en temeli güvenlik kafesidir) sezon sonuna kadar ekseriyetle korunur. Şasi değişimi mümkün olmakla beraber değişmemesi adettendir diyelim geçtiğimiz uzun seneler boyunca Bmw, Ferrari, Renault'nun sezon içi yeni kodlu şasiye geçtiği görülmüştür. Adettendirden kasıt ise yıl veya 6/8 ay boyunca tasarlayıp indoor/outdoor testlerini yaptığınız şasinin ana hatlarıyla değiştirilmesinin güçlüğüdür. O yılın aracı belirlendikten sonra revizyonlar her zaman yapılır. Araçlar burundan en arkada ki şanzımana kadar temel bir felsefe üzerine inşa edilir. Ana yapılarda belirli güvenlik standartları vardır ve bunların testlerinin sonucunu iletirsiniz. Burun, yan hava alım bölgeleri değişimi süreci böyledir. Sanırım anlaşılabilir olmuştur.

  9. Ne qaddar güzel bi tarif 🙂

  10. Bu sene geçiş sorunu çözülecek diye düşünmekteyim. Hareketli kanatlar + Kers bütünlüğü bize güzel yarışlar izlettirecektir. Startlar her zaman merak konusu olmuştur, ama Kers'in olduğu 2009 sezonunda startları başka bir heyecan ile bekliyorduk. Bunun geri gelmesi sevindirici.

  11. ve brawnda elinin tamamını götermiyor olabilir mgp ye belkide diğerlerinden daha farklı ve yaratıcı parça yada parçalar ekletebilir.
    kaldıki hrt bile rosberg den 0.2 sn hızlı bu sizce mantıklımı.bence hayır

  12. Yanlız ilgimi çekti Hrt nin zamanına bakınca diğer araçlar 1.10 rahat rahat yapar sanki. 1.9 yapanlarda 4 büyükler olabilir.

  13. Takımlar ve pilotlardan hiçbir ayrıntı öğrenemiyoruz şuan. Herkes politika yapma peşinde.

  14. Şasi araç tüm testleri geçtikten sonra onay alır ve bir daha değişemez. Değişen parçalar genellikle kanatlar ve tabandır.

    Takımlar süspansiyon sistemini de değiştirmez, modifiye eder.

    Ben böyle biliyorum.

  15. olabilir.ancak ben yinede ferrai ve rbr nin bir şeyler sakladığını 2011 aracu-ının yüzünü tam olarak göstermediklerini düşünüyorum.en erken lansman yapan ferrai oldu neden !.rbr ninde farklı bir difüzör kullanacağı ancak bu difüzörün testteki araçta olmadığını söyleyen otoritelerde var.brawn ise r31 gibi bir difüzör sistemi üzrinde çalıştıklarını söyledi.ancak çok evvelmi çalışmaya başladılar yoksa yenim. orasını bilemiyorum.r31 in teknik analizinde önden egzoz çıkışının takımların araçlarına zorlanmadan monte edebilekleri yazıyordu.yani geçen yılki rbr gibi rbr nin asıl hızının egzoz beslemeli difüzörden olduğu aylar sonra çözülmüştü ama önden egzoz çıkışı düzeneği belli.sır değil ve kolay uygulanabilir.

  16. ben birşeyi merak ediyorum şasi ilk yarışa kadar değiştirilebilir mi yoksa teste çıkardıkları haliylemi yarışlara katılmak zorundalar?

  17. iyi de bu aciklamadan daha dogal ne var? cunku butun testler bitmis herkes elinden gelen en iyi performansi vermeye hazir hale gelmis olacak.

    `sampiyon sene sonu belli olacak` bu da benim sozum 🙂

  18. mclaren ve force india gecen yilki araclariyla ama ferrari ve red bull'un bu araclarinin 2011 araclari olmadigini dusunuyorsan hic bilgin yok demek bu konularda. bana gore ne demek bir de. adamlar yeni arabalari kullaniyor ve evet gozune ayni gozukebilir ama daglar kadar fark var arabalarda.

    http://www.f1technical.net/forum/viewforum.php?f=12 burdan biraz okuyup ogrenebilirsin.

  19. 3.sü her ikinizede cevap rosbergin diğerlerinden daha fazla yakıt yüküyle tur atmadığını nerden biliyorsunuz.
    4.sü mgp nin arcı 2011 aracı rbr-ferrari-mclaren-force india bana göre 2010 aracına yeni eklentileri yapdılar ama 2011 araçlarını piste çıkarmadılar.yani onların 2011 araçlarnın ne kadar hızlı olduğunu bilemeyiz.r31 ise bizden hızlı olabilir orası muamma

  20. Mercedes GP'den Ross Brawn:Aslında takımların araçlarının son halleri, sezon açılışından çok kısa bir zaman önce tam olarak ortaya çıkacak

    Yani dedigime yakın bır acıklama olmus ross dan…

  21. Suan ki aracın sadece gecen sene olan aracın yenı gorunumlusu ve parcaların eklenmesı gıbı bır yazı okumustum alman sıtesınde bundan 2 hafta once sımdı tam hatırlamıyorum sıteyı ama klasık olucak ama ne kadar konussakta ongoruden baska bır sey olmıcak. takı son test ve ılk yarısa kadar egerkı zaten suan gercekten yarıs aracı buysa testler gercekcı dıyorsanız ozaman 4. yarısa kadarda mercedes guncelleme paketı cıkartıcagını sanmıyorum. vs… ama bunlar adı ustunde test

  22. Desmosedici   avatarı

    davidson'cı olduğunu göz önüne alırsak evet bu mclarencilerin yaptığı olaydır.her pist onlara uyar zaten :P.

  23. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    🙂

  24. daha değişecek çok şey var arkadaşlar şimdiden ümütsizliğe kapılmayın, daha neleri test ettiklerini bile bilmioyoruz..

  25. Ferrari'nin de yeni egzost sisteminin araçta olmadığını biliyoruz. Bunu tanıtımın olduğu gün kendileri açıkladı. Ayrıca performans kazanmak için ille de sofistike bir egzosta gerek yok. Senelerce williams ve mclaren çift omurga araçlar üreterek başarılı olmaya çalışırken, Ferrari geleneksel tek omurga ile sezonu domine ediyordu.

  26. Millet gene klasikleşmiş "test yorumları" yapmağa devam ediyor. hemen siz saygıdeğer yorumculara bu husustaki naçizane fikirlerimi nakledeyim.

    1- Test sonuçlarına şöyle üstünkörü bir bakış atılır. Gözler önce "bizim pilot&takımı" sonra da diğer "bedbahtları" arar.

    2- Netice müspet ise Pilota ve takıma methiyeler düzülür, içinden de göstereceğiz o zatlara günlerini diye sövülür.

    3- Netice müspet değilse, "ya bunlar test hiçbir şey aslında", "inanmayın her şeyi saklıyor bizim takım, sezonun son yarışı test edeceğiz yenilikleri" denilir, vicdanlar rahatlatılır.

    Bu iki taifeden biri, sezon başında büyük bir hüsrana uğrar, hicran içinde hüzünlenir. Diğerleri takımın verdiği gazla iyice coşar. Hiç şaşmaz bu tarife.

  27. Kime sordun?

  28. sandro verone avatarı
    sandro verone

    kaç yıldır f1 takip ediyorsunuz ?

  29. Ben katılmıyorum. Tamam ilk testler hatta ilk 3 test hiç bir anlam ifade etmeyebilir ama şöyle de bir durum var. Birinci ve mercedes arasında 2 sn fark var. Geçen yıl bu fark böyleydi ve ilk yarışta zaten neredeyse 1 sn fark yiyorduk RBR den. Tamam mercedes gelişecek ve ilerleme katedecektir. Ama bu demek değilki diğer takımlarda eli boş duracak

  30. Kesinlikle tam bir soru işareti mercedes. Takımdan umutluyuz diye msjlar geldi dün ama biz bunları geçen sene de çok duyduk. Brawn zaten egzozla ilgili olarak bizde çalışmalara başladık dedi. Yani kopyalamaya. Ama onun dışında ışık verici hiçbir açıklama duymadım.

    İki ihtimal var; ilki mercedesin elinde çok güçlü silahlar var yani egzoz dışında bir kaç yenilik daha ve onu son güne kadar çıkarmak istemiyor tıpkı eskiden olduğu gibi (bu ihtimal bana çok uzak olsa da) ikincisi ve görünen biz oldukça gerideyiz bırakın yarış kazanmayı,podyuma çıkmayı sıralamalarda ilk 10 a bile girmek bile zor…

  31. Ya arkadaş F1 i nasıl izliyorsun anlamıyorum ki?Araçlar arasındaki böylesine büyük farklar benzin miktar farklılıklarıyla oluşur.Şimdi Mercedes Virgin gp den sadece 0.070 sn ye mi hızlı???

  32. Yusuf  Hitay avatarı

    isterse 10 saniye yavaş olsun, ilk testler hiçbişey değildir, hatta o kadar bile değildir.

  33. Rosberg dün sorun yaşadı, aracın koltuğuna yeni oturdu falan dedik ama bugün 45 tur atmış ve liderden 2 saniye daha yavaş. Testler bişey ifade etmiyor diyen arkadaşlara soruyorum; acaba aracı tur başına 2 saniye hızlandırabilecek bir aero paket varmı? eğer öyle bir paket yoksa mercedes bu sene ancak 5. takım olmak için mücadele eder. Şimdiden hayal kırıklığı yaşatan ross brawn umarım bizim bilmediğimiz bir plan yapmıştır.

  34. mclaren aylar öncesinden yapmaya başlamış da olabilir renonun aklına gelen bizimkilerin de aklına gelmiş olamaz mı herşeye kopyalama gözüyle bakmayın hem mclarenin ne kullandığını görmedik bile

  35. Red Bull'un da Renault'un ki gibi karmaşık bir egzoz düzeneğine sahip olduğu ancak sistemin daha araca takılı olmadığını okumuştum :S

  36. 01McLaren01  avatarı

    McLaren MP4-26 hakkında söylenenler sadece dedikodudan ibaret, henüz ortada hiçbirşey yok. 2 gün sonra görecez işallah ne olup olmadığını. ferrari gibi sade bir tasarımda olabilir, williams ve Renault gibi yenilikçi agresifte olabilir bilemeyiz. çıksın bakalım inceleyelim uzman görüşlerini okuyalım ona göre.

  37. Gizem Aydın avatarı

    webber başlamadımı hala?

  38. rocco junior avatarı

    mclaren'nin bu sistemi kullandığı söylenti adamlar hangi ara gördüde kopyaladı ayrıca Ferrari şu an genel araç gelişimi ve dayanıklılık testi yapıyor.Önümüzdeki haftalarda kullanıcak parçalarını ve Bahreyn öncesi tüm paketi görücez hem Ferrari'de açmadı ki sistemi?Evet Renault enteresan bir şey yaptı ama kim en iyisine sahip bilemiyoruz bugün Rb'nin sahip olduğunun daha karmaşık olduğuda konuşuluyor.Elbette kopyalama çalışmaları vardır.Şu saatte kim en iyi araca,yaratıcı sisteme sahip bilemiyoruz takımlar pek çok şeyi gizliyorlar.Rb bu sistemi denemiş o bölümdeki parçalar çok ısınınca çıkarmış bunlar benim bilgilisine güvendiğim bir abimle konuştuklarım ve araştırıp bulduklarım.Çoğu dediği çıkıyor lafına güveniyorum ve kendi araştırdıklarımada.Erkenden heyecanlanmanın anlamı yok

  39. mercedes i ne zaman yukarılarda göreceğiz acaba:(

  40. Desmosedici   avatarı

    ne esip gürlemesi dostum?

  41. Sese bakar mısın terapi gibi.Formula günümüz turbo motor teknolojisine ayak uyduracak,çevreci olacak felan bu nedir Allah aşkına?

  42. Saklayan hali buysa mercedesin ve diğer bir çok takımın vay haline

  43. Bana kalırsa RBR saklıyori Ferrari saklar gibi yapıyor, etrafı kesiyor.

  44. arkadaşım ben de bundan söz etmeye çalışmıştım. Her sene Tarzan dalışı yaptıklarını, ve hiç de değişmediklerini gördük.
    Yanlış anlayıp esip gürledin. Birazz anlayışlı yazıp okuyabilsen keşke. Teknik bilginle de mekanikerlere havanı atarsın

  45. Desmosedici   avatarı

    http://www.youtube.com/watch?v=nJzaGgdTuTA

    Pek sanmıyorum.Daha mclaren ortaya çıkmadı.Hem hızlı olmak yada avantaj sağlamak için bir yol yoktur.Ve zaten kopyalanmaya başlanmış.

  46. Metin Mete twitterdan " Renault'dan sonra Mclaren ve Red Bull'un da gizleseler de komplex yapida egzosta sahip olduklari soyleniyor. Ferrari icin kabus olabilir mi?" buyurmuş. Bilgisi olan?

  47. mercedes f1 avatarı

    hayır sadece dereceler var ama sürekli güncel…

  48. ewt yinede kimse brawn gp'nin testlerdeki derecelerini ciddi almıyordu ama meğerse gerçeği yansıdıyormuş fakat testlerde kötü gözüküpte gerçekte başarılı olan takımlarda az değil..

  49. Desmosedici   avatarı

    benim usta =) hoşbulduk

  50. testler elbette şeffaf değildir gerçeği herzamn göstermez ancak önemsiz oldugunu söyleyenlerin düşünceside oldukca saçma baknız brawn gp örneğine testler herzaman %100 gerçeği yansıtmaz ama az çok bilgi verir sezona dair

  51. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Üzgünüm Ama Mercedes Yine Yavaş Gibi .S

  52. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    usta sen misin?

  53. üstünlük derken neyi kastediyosunuz anlamadım şu anda alonso ve vettel arasında 0.4 sn fark var

  54. mercedes f1
    http://www.msfree.gr/ms.php?id=18694 testleri canlı takip edebilirsiniz

    yayın varmı burda dostum??

  55. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    MP4-25 in difüzörü kapatılmış yani diğerleri gibi single deck. ayrıca Fduct olması birşey değiştirmez çünkü yeni sezonda da arka kanattan performans artırıcı özellik var bir nevi aynı durum(ARW i sıralamada istediğin kadar kullanabileceksin) ve KERSinin olmadığınıda düşündüğünüz zaman aksine MP4-25 dezavantajlı oluyor.yanlış yönlendirme yapmayalım.araştıralım doğru bilgi verelim mümkünse.

  56. mercedes f1 avatarı

    http://www.msfree.gr/ms.php?id=18694 testleri canlı takip edebilirsiniz

  57. Öncelikle yapılan bu testlerin pek fazla anlam ifade etmediğini söylemekle beraber aklıma takılan bir şey var. Şimdi RBR tam olarak aracını ortaya çıkarmadı hemen hemen tüm takımlar gibi. Ferrari hızını saklıyor olabilir. Ama tüm bunlara ragmen RBR bariz şekilde üstün görünüyor. Buna bir anlam veremedim. Bir nevi gövde gösterisi mi yoksa çok hızlılar ve bu onların temkinli halimi?

    Çünkü hiç bir takım sponsor peşinde koşan küçük takımlar hariç testlerde ezici üstünlük kurarak dikkatleri üzerine çekmez. Umarım bu olanlar sadece testlerde kalır yoksa şampiyonluk mücadelesi sadece RBR pilotları arasında geçer…

  58. sandro verone avatarı
    sandro verone

    Bir ''Mclaren'' taraftarı olarak, ferrarinin neyine bakarak yorum yapıp hiç yenilik yok bizde diyorsunuz bu arkadaşların düşüncelerini hayretler içinde izliyorum…
    Yarışa çıkmadan yenilik var yok pek önemli değil…
    Yenilikler yararlı olduğu sürece değerlidir önemlidir…
    Örnek istiyorsanız BMW-Williams döneminden bir çift dişli kanat aklınıza gelsin…
    Yeniliği nerde yaptı nereye yaptı??? elini açık edicek değil…
    Bknz test sonrası tanıtım yapıyoruz.. 🙂

  59. Desmosedici   avatarı

    Birincisi Ferrari'nin geçen sene sezonun ikinci yarısında iyi bir aracı vardı.2009 dan KERS tecübesi var.Arka taraf oldukça iyi paketlenmiş ve araçlarına çok güveniyorlar.Testlere bakın.Force India geçen sene redbull dan 1.5 saniye yavaşken,şimdi çaylak bir pilotla ona yakın turlar atıyor hemde geçen senenin aracıyla.

    mclaren'de çift katmanlı difizör var,f-duct sistemi kullanılıyor.2011 araçlarında bu sistemler kaldırıldı.vettel rakiplerini sayarken Ferrari,Mercedes,Renault ve mclaren diyor ama bazıları inanmak istemiyor.

    Bir Alonso'nun geri bildirimin okuyun dün ne yapmışlar onu bir inceleyin.Zaten araçların görüntüsünde bir değişiklik olmayacak.Yani motor kapağını biraz değiştirmeyi yenlik sayıyorsanız öyle saymaya devam edin.Bu sene yapılan değişiklikler gözle görülemeyecek şeyler olacak.Egzost sistemini ise geçen seneki gibi herkes kopayalar yine.

    F1 insanları sinirlendirmek,onları kudurmakla suçlamak değildir.Geçen sene nickini puan tablosuna göre değiştirip sonr ageri dönüp bir tanesini seçmek değildir.Şiir gibi gidiyor nasıl bir f1 terimidir.O zaman Karacan'ın İstanbul trafiği gibi demesinede laf etmeyeceksiniz.

    Ferrari ilk 2 testi dikkate almayın dedi,aracımıza güveniyoruz dedi.Ama illa testleri ciddiye alan,yada sataşmak için kullananlar olacaktır.Tebrikler Ferrari..Malesef Avrupayı yakalayayan insanımız burdada kendini gösterdi ve yine sadece sataşmaya yönelik yorumlara başvurdu.Hemde insanları kudurma y alkayık görerek.Bizi bu küçük insanlarla muhattap ettiğin için gerçekten sağol.

  60. yanılıyosun yavuz. geçen sene bu testleri internet üzerinden yabancı kanalların yayınıyla izleyebilmiştik.ama legal olmadığından bu sene işler sıkı tutulmuş sanırım.

  61. Temennimiz o yönde.

  62. bence gerçek f150 yüzünü göstermedi dizayn olarak yani.ilk yarıştan önceki son testde görebiliriz

  63. Testlerden bağımsız ılarak söyleiyorum ki,
    Ferrari yine hiçbir yenilik göstermeyerek, bu sefer Renault ve Mercerdese de geçilecektir. Bu mühendisler ne yapar? O arabayı bizim TOFAŞ'ta da yaparlar.

  64. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Yavrum Vettel şiir gibi sürüyor yine

  65. Yavuz Balcı avatarı

    sezon öncesindeki testlerde yayın yok. yarış haftalarındaki testlerin yayını var. geçen senede böyleydi.

    bu testlerin görüntüleri sonradan belki yayınlanır ama bunu geçen sene yapmışlardı. yine yaparsa site çok güzel olur.

  66. araçlar neden uzun turlar atmıyorlar

  67. Desmosedici   avatarı

    mclaren^'de hem f-duct hemde çift katmanlı difizör varmış.dün bazı arkadaşlar 2010 aracıyla bile rekabetçiyiz demişlerdi.onlar için pekte iyi bir haber olmadı bu =)

  68. ya geçen sene testleri net üzerinden sizin yönlendirmenizle o veya bu site vasıtasıyla izleyebiliyoduk.bu sene neden tık yok yönetici arkadaşlar??neden internete yayın düşmüyomuş hiç??bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi acaba??

  69. fikir mi değiştirdiler acaba.mgp nin kasasıda doluyor.allianz da sponsor oldu.finansal açıdan güçlendi mgp.bol bol test bol bol test forza forza

  70. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    hani Mercedes GP bugün ve yarın testlere devam etmeyecekti
    Allah ALlah ben nasıl yanıldım :S
    herhalde sonradanmı karar alındı
    neyse bu iyi çok iyi oldu
    dün araştırdığım noktada sadece dün testlerde yer alacaklardı
    ve bende büyük hayalkırıklığı olmuştu
    bugün Rosberg yarın Schumi tam gün olarak çalışacaklar sanırım
    inşallah öyle olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir