Ferrari Patronları Mutluluğu Yaşıyor

yazar:

kategori:

Ferrari sorumluları, pilotlar şampiyonluğunun kazanılması karşısında coşkularını kelimelere dökmeye çalıştılar.

Luca di Montezemolo: "Umut hiç bitmese, ümit etmeyecektim bile. "

Jean Todt: "Şunu asla unutmamalıyız. Çin’den önce Japonya’dan sonra Kimi ile 17 puan gerideydik, bitime 2 yarış kala. Yani bu durum, buraya gelmek için olan zorlukları gösteriyor."

"Ama çok mutluyum. Çünkü başarı, harika bir takımındır, olağanüstü pilotlar Kimi ve Felipe ile. Bu gerçekten bir takım zaferidir. Çünkü eğer Felipe ikinci bitirmeseydi Kimi şampiyon olamazdı. Bu yüzden bu harika insanlarla büyük gurur duyuyorum"

Luca Baldisserri: "Bugünkü şampiyonluk, 2000’deki kadar harika, o kadar seneden sonra (başarı) gelmişti. Son yarışa kadar savaştık"

"Zaferin geliş şekli inanılmaz. 1-2 bitirmemiz gerekiyordu ve bunu başardık. Ama diğer sonuçlar da oturmalıydı. Neredeyse işe yarayacak sadece bir kombinasyon vardı ve sonunda bu oldu."

"Asla pes etmedik. Sonuna kadar inanıyorduk, matematiksel olarak dışarda olana kadar"

Stefano Domenicali: "Schumacher, Ross ve Paolo (Matinelli)’in Ferrari’yi temsil ettiğinden (ayrılış) sonra hemen her iki şampiyonluğu kazanmak ve olağanüstüydü, inanılmaz başarı. Şimdi hissettiğimiz şey tektir."

"Bugün başarabileceğimizi gösterdik (Schumacher’siz kazanmak). Ama Schumacher, Schumacher’dir. O harika ve öyle kalacak."

"Ama önümüzü düşünmeliyiz. Bu seneyi kazandık ve açıkçası gelecek senenin konuları farklı olmayacak."


Yorumlar

  1. bu sene sonu ferrari patronları mutsuzluğu yaşıyor hikayesini duyar gibiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir