Kimi Raikkonen Hastaneye Kaldırılmış !

yazar:

kategori:

Fin pilotun mide rahatsızlığından ya da gıda zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırıldığı iddia ediliyor.

Raikkonen’in basın sözcüsü Riku Kuvaja Fin sürücünün hastaneye kaldırıldığını doğruladı.

“Evet hastaneye kaldırıldı ama bu konuda açıklama yapmak istemiyoruz.”

Ayrıca Kuvaja Fin sürücünün geçirdiği rahatsızlığın İsveç Rallisi’ne hazırlanmak için yapılan planı bozmayacağını söyledi.

“Kimi plana göre hazırlanmaya devam edecek. Bu hafta yaşananlar hazırlanma sürecine hiç bir şekilde etki etmeyecek.”

Geçtiğimiz hafta Citroen DS3 WRC’yi sürme imkanı bulan ve İsveç Rallisi’ne hazırlanan Raikkonen, ilk testinde yeni Citroen’i ile tam 250 km yol kat etti.

Fin sürücünün co-pilotu Kaj Lindstrom yaptığı açıklamada ” Kimi ile 2. sezonumuza başlıyoruz. Bu sezon daha az hata ve daha iyi dereceler göreceğimize inanıyoruz. Kimi şu an tam anlamıyla konsantre olmuş durumda.”

Kimi’nin Takım menajeri Benoit Nogier ise İsveç Rallisi’ni ilk 6 içerisinde bitirmeyi planladıklarını açıkladı.


Yorumlar

  1. umarım duan kabullenir

  2. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    kimi ile taraftarları arasındaki bağ bu mesajlarından açıkça belli oluyor kafaları yerlerinde değil

  3. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Ozaman benim şahsi görüşüme terbiyeden yoksun kişi olarak hitap edemezsin sana giren çıkanmı var diye sorarlar

  4. Kadir YILMAZ avatarı

    Geçmiş olsun, böyle hastalık yerine başarı haberlerini okumak dileğiyle, safkan yarışçının yeri burası iken gittin oralara

  5. isteyen istediğinin fanı olabilir,istediğine tapabilir seni ilgilendirir mi arkadaş çok güldüm yorumlarına doğrusu,bende yaşına vermeye karar verdim. Burası motorsporları sitesi ama sayende mizah sitesine dönmüş.

  6. sanada böyle bir yorum yakışırdı. teşekkür ederim…

  7. al birde burdan yak sadrazamım ikram…

    http://www.yildizsesli.com/gercek-mutlulugun-fotografi.html

    http://okulweb.meb.gov.tr/05/01/879942/bmutluluk.html

    yinede bence…

    Doğuştan gelen tek bir yanılgı vardır. O da mutlu olmak için burada olduğumuzu sandığımızdır. – Arthur Schopenhauer

    böyle…

  8. Haber tam 24 saat önce çıkmış. Ancak girip de yorum yapabilme şansına erişiyorum. Geçmiş olsun Kimi'ye.

  9. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    genelde senin gibi bunu diyenler 0-15 yaş ve beyin grubuna giriyorlar 14 yaşındaki kızlar gibi nickine raikonen yazan birinden bu yorum beklenir

  10. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Ben kimsenin taraftarı değilim sadece kişiler yüzünden ayrışmaya karşıyım sitede sadece fernando ve kimi muhabbetinden başka ne oluyor allah aşkına yalansa yalan desin biri her habere her kişiye saldıran ferrari taraftarları değilmi ?

  11. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    sana bisiy yazardımda yaşına verıyorum

  12. herkül arkadaşım bazıları işlerine geldiği gibi yorum yaparlar bazıları ise işin gerçeğini bilerek yorum yaparlar……….ben ferrariyi sevmiyorum bu bir gerçek!!!ve sevmeyeceğim de……..benim için asıl olan yani dikkat ettiğim şey pilottur desteklediğim pilot……bir ferrari taraftarı kimi şampiyonluğu kazandığında helal olsun diyosa fakat yine aynı ferrari taraftarı kimi takımdan ayrılınca ipe sapa gelmez şeyler diyebiliyosa burda sorgulanması gereken bir durum ortaya çıkıyo…..ben kesinlikle ama kesinlikle koyu bir elnano taraftarıyım ve bir kez daha da kimi raikkoneni sevmeyen ve hakkında iyi düşünceleri olmayanları vicdanlarının sesini dinlemeye davet ediyorum……

  13. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Bize birde mutluluğun resmini çizsene

  14. işte mclarenciler ile ferarricileri bir birinden ayıran bir yorum. kimi her iki takımada hizmet etti. 2007 yılında kendi isteğiyle ferrariye geldi. mclarene 2 dünya ikinciliği verdi. ferrariye bir pilotlar iki de takım şampiyonluğu verdi veya katkıda bulundu her ne ise…burada bir çok yorumda ferrarici fanların bazıları kimiye olumsuz yorum yaparken kendilerini bırakıp gitmiş mclaren fanlarından olumsuz yorum neredeyse hiç duymadım.
    vefa demekki ferrarici birçok fan için sadece istanbulda bir semt adıymış(böyle düşünmeyen ferrari fanlarını tenzih ederim).

  15. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    İYİDE KAHRAMAN YARATAN YOKKİ. ŞU HABERN ALTINA SENİN YAZDIĞIN ÇOCUKÇA YORUMLARI ÖNCE KENDİN OKU. TART SONRA YORUMUNU YAZARSIN. İYİ DİLEKLERİNİ İLETİP İLETMEMEK SANA KALMIŞ. HE BENDE SEVMEM KİMİYİ AMA İNSANİYET DENEN BİRŞEY OLMALI İÇİNDE. VE SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN BU MEMLEKETTE SPOR HEP FUTBOL OLARAK SIKIŞTI KALDI. SENDE KAFANDA F1'İ HOLİGANLIK KIVAMINDA BESLYORSUN DEMEKKİ., SANKİ HALI SAHADA İZLİYORMUŞ GİBİ TAKILMA. BENDEN SANA TAVSİYE…

  16. Az içsin, az.

    Geçmiş olsun, Allah şifasını versin.

    Kimi bizim çok kahrımızı çekti. Önündeki rakibini kovalarken uçup giden arka kanadı, son turda kırılan süspansiyonu, cayır cayır yanan motorları gördük. Güzel anılarımız da az değil. Gerilerden gelip aracın gücünün de katkısıyla müthiş yarışlarını ve galibiyetlerini de unutmadık.

    Bu kadar vurdum duymaz olmasa, Lewis ya da Alonso'daki hırsın, isteğin yarısı O'nda olsa şu an hala gridde ve hala şampiyonluk adaylarından biri olabilirdi. Ne diyelim, hayırlısı böyleymiş.

    Şu güzelim sitemizde DTM'den LeMans'a, MotoGP'den Nascar'a kadar motorsporları adına magazine kadar her türlü haber yayınlandı ve yayınlanıyor. Bunlar kimseyi rahatsız etmezken, 155 Formula 1 yarışında start almış, 18 galibiyet sahibi, 2007 dünya şampiyonu, şimdi ise WRC'de birşeyler yapmaya çalışan bu sessiz adamın haberi bazılarını rahatsız ediyor. Pes!

  17. babanın gizlediği şey oğulda açığa çıkar…

    Friedrich Wilhelm Nietzsche

    Allah kurtarsın.

  18. geçmiş olsun şampiyon….kim ne derse desin sen pistlerdeyken benim fanatiği olduğum alonsodan bile hızlıydın…..ki ben koyu bir alonsocuyum ama bu da bir gerçek….inşallah en kısa zamanda rally pistlerine dönersin

  19. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "Türkiye'nin En Güncel Formula 1 ve MOTOR SPORLARI HABER SİTESİ" 'dir burası.Sitenin amacını anlayamayan arkadaşlar var sanırım

  20. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Geçmiş olsun Kimi'ye. Başlığı görünce çok korktum ya..

  21. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    Aklı başında insan kendini belli ediyor. Eyvallah.. Sporun özünde bu olmalı. Sitenin kuruluşundan bu yana fernando ve kimi taraftarları hep bir kavga içinde. Zaman zaman bende girdim bu tür muhabbetlere ama sonu gelmez bi çıkmaz bu. karşı taraf eleştirilir ama hakaret içermeden. bunu yapabildiğimiz zaman heralde sporun mücadele etmek olduğunu anlıcaz.

  22. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    Bak kendini savunurken karşı tarafa hakaret dolu göndermeler yaparsan hayatını zora sokarsın. Eğer geniş ve akıllaca düşünüp durumu tartar ve ona göre karşılık verirsen, tartışmaya devam edebiliriz. Ama bu şartlar altında olmaz maalesef.

  23. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    amca oğlumu

  24. Kişisel görüşe saygı duyarım ama "herif" sözcüğünü yakışıksız buldum, ayrıca eğer seni ilgilendirmeyen bir haberin de altına yorum yazmazsın, yazarsan bu kışkırtmaya girer. Kimi Raikoneni takip eden bir çok fanı var bu sitede ayrıca bu site sadece F1 haberlerinden ibaret değil bu açık değil mi?
    Bu arada geçmiş olsun Kimi.

  25. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Terbiyesizlik mi? ne terbiyesizliği yapmışım saçma sapan konuşmayı kesin herşeyi ilah yapmayı bırakın artık çocuk gibi ve cahil cahil yorum yaptığımı söyleyen kişi yorumda bir bilgi eksikliği falan mı gördü yada yanlış bir şeymi söylemişim gayet bir kişisel görüş kişisel görüşü cahillikle suçlayacak biri önce kurumuş beynini sulandırsın.Sizin gibi tapınak tipli kişilere tek sözüm herkesi gözünüzde kahraman yaratmayın sonu kötü oluyor sizin için

  26. rocco junior avatarı

    Allah şifa versin ayrıca Sinan burası motorsporları sitesi hiç mi okuman yok ne saçma birisin sen ya

  27. tanısaydın severdin…

  28. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    böyle terbiyeden yoksun insanların böyle yorumlarına sitenin müdahale etmesi gerekiyor. Formula 1 de adı başarılarla ve şampiyonlukla anılan bir pilota bu şekilde saldıran bir şahıs gerçek formula 1 taraftarı olamaz.

  29. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Taraftarlarını sevmiyor olmam ,geçmiş olsun dememe engel teşkil etmez.Geçmiş olsun..

  30. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Bir sürü eski f1 pilotu var haber yapılıcak şu fanlaşma olayından vazgeçin bu adamın adının her geçtiği yerde bir tartışma olmuyormu bu sitede önünüze bakın bu adam artık yok geçti bitti gitti..

  31. FernandoFerrari avatarı
    FernandoFerrari

    +1

  32. burası sadece f1 sitesi değil, motorsporları sitesi yorum yaparkende dikkat et adam rahatsızlanmış ve sıradan birisi değil eski bir dünya şampiyonu cahil cahil yorum yapma.

  33. check up yaptırmıştır. bir sıkıntı yok. seninle beraberiz kimi…ben ve benim gibi milyonlarca suskun fanın…

  34. hey gidi ferrari sıradan bir takım olursun inşallah…

  35. sanane ulan…elalemin derdi senimi gerdi?

  36. FernandoFerrari avatarı
    FernandoFerrari

    Burası motorsporları sitesi.Belki dikkatini çekmemiş olabilir ama bu sitede motorsporlarının her dalından haberler var.Eğer bıktıysan okumazsın.İyiki bir şampiyon oldunuz ha!!O zaman sadece senin takımının reklamı olsun,haberleri olsun!

  37. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Abi f1 sitesinde ne işi var rally haberlerinin bıktık şu herifin haberlerinden ya f1 e dönerse yayınlarsınız

  38. FernandoFerrari avatarı
    FernandoFerrari

    Geçmiş olsun.

  39. geçmiş olsun buz adam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir