Heidfeld Yaşadığı Zorlukların Ardından Takım Arkadaşını Kutladı

yazar:

kategori:

BMW Sauber takımı ilk 2 yarışta çıkardığı güçlü performansların ardından bugün Robert Kubica ile pole pozisyonunu kazandı. Kubica’nıne pole pozisyonuna rağmen takım arkadaşı Heidfeld zor geçen antrenmanların ardından sıralamalarda da zorluklar yaşadı ve ancak 6. olabildi.

Heidfeld sıralamaların ardından "Öncelikle Robert’i kutlamak istiyorum. Takım için ilk pole pozisyonu mükemmel bir başarı ve bize bunu başarmamızı sağlayan bir araca sahip olmamız fantastik. Bu bakımdan 6.lık ile mutlu olamam."

"Ancak antrenmanlarda tek turda yol tutuşunda ve lastiklerden maksimumu sağlamada sorun yaşadığım için bugün çok daha kötü olabilirdi. Cumadan sonra aracın dengesinde değişiklikler yaptık ve bugün daha iyiydi. Yinede baştan beri uzun sürüşlerde iyiydik ve bu yüzden yarış öncesinde yüzümün asılması için bir neden yok." dedi.

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen "Robert ve genç takımımız için fantastik bir gün. Gerçekten pole pozisyonunu kazanmayı beklemiyorduk. Henüz 3. senemizdeyiz ancak gridin en başında olacağız. Bu merdiven için bir başka basamak oldu."

"Bana pit duvarında Sauber’in 256. yarışı olduğu söylendi. Nick tam anlamıyla mutlu olmasada 3. çizgiden büyük şansı var ve Robert mükemmel bir tur atmayı başardı. " dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir