Alonso Q3'e Kaldığı İçin Memnun

yazar:

kategori:

Bahreyn’de sıralamalarda son bölüme kalan Fernando Alonso memnun olduğunu ve yarın puan kazanmayı amaçladığını söyledi.

Alonso "Q3’e kalabildiğimiz için memnunum çünkü bu sabah bunu yapabileceğimize dair şüphelerim vardı."

"Ancak sıralamalar öncesi bir çok değişiklik yaptık ve Q1’in ardından bunların gelişim olduğunu hissettik ve bu Q2’de daha agresif olmamız için bize güven verdi."

"Q3’te ise öndeki araçlara karşı zorlanacağımızı biliyorduk çünkü zaten daha önceden limitleri zorluyorduk. Bu yüzden yarınki yarışa hazırlanma kararını aldık."

"Yarın puan alıp alamayacağımızı göreceğiz." dedi.

14. sırada kalan Piquet ise sıralamalardan sonra üzgündü.

Piquet "Biraz üzgünüm çünkü zor olsa bile son bölüme kalabilmeyi umuyordum. Q2’deki son turumda mükemmel zaman elde edemedim ancak yarın bunu tersine çevirmeyi ve mücadele etmeyi umuyorum. Yarış çok mücadeleci olacak ancak zorlamaya ve öğrenmeye devam etmeye kararlıyım." dedi.


Yorumlar

  1. alonsonun karakterini hiç sevmem. isterse en iyi pilot olsun. heleki ondan daha kaliteli raikkonen gibi biri varken. gittiği takımda huzursuzluk yaratan bir pilot. bmw nin pilot kadrosu çok iyi zaten, ferrari de alonso gibi mizacı bozuk birisini takıma katmak istemeyecektir,emin olun. alonso bundan sonra yarış kazanabilecek bir arabaya geçmek için uzun süre bekleyecektir.

  2. hakan köşk avatarı

    arkadaşım alonso bu zamana kakar kimseye boyun eğmedi eymez de emin olki alonso renault ta serbest kaldıktan sonra bwm veden kesin bir teklif alır bunu bilin bir çok takım yine peşine düşecektir altındaki araca göre alonso çok iyi bunu bilin

  3. sinan alonso çok iyi bir pilot bunu unutma f1 deki en iyi atakları yapan pilot tamam aracı kötü ve bu sene yarış kazanamaz ama raikkonenden daha iyi bir pilot en azında raikonenin yaptığı hataları yapmıyor ben takım patronu olsam raikkonenmi yoksa alonsomu deseseler hiç düşünmem alonso yu alırım raikkonene tank ver aynı anda haşat eder ama alonso aracı yormadan maksimum verim alıyor.

  4. alonso aslında çok iii bir pilot ama altındaki araçla hızını yansıtamıyor seneye FERRARi veya BMW den birine gideceğine eminim

  5. alonsoyu bugün çok emrah gördüm canım 😀

    alonso, emrah, ekmek pıçaa 😀
    muhteşem üçleme 🙂

    alonso sana gelince, kendi düşen ağlamaz.. hiç ağlama 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir