Petrov, Daha Büyük Oynamaya Hazır

yazar:

kategori:

Kubica, ralli kazasının ardından uzun süre takımda olmayacak gibi ve bu durum, takımla bir seneyi geride bırakan Petrov’un geri bildirimlerinin çok daha önemli olacağı anlamına geliyor.

Renault’nun deneyimli bir sürücü peşine düşmesine rağmen Petrov, kendisinin de daha fazla yardımcı olabileceğini düşünüyor.

Petrov “Tabiki daha fazla yardımcı olacağım. Daha öncesinde de buna hazırdım. Geçen sene hazır değildim çünkü her şey yeniydi. Bu sene ise daha kolay olacak. Ancak yeni kurallar, lastikler ve aerodinamilerle birlikte biraz daha zor olacak.”

“Ancak buraya mücadele etmek için geldim ve bunu yapmak zorundayım. Bu olacaktı ve belki biraz erken oldu.”

“Ancak gerçek anlamda ne değişti? Takım için kesinlikle bazı şeyler değişti ancak benim görevim aynı olacak.” dedi.

Kubica, deneyimli bir takım arkadaşının olmasının faydalı olacağını düşünüyor ancak Kubica’nın takım arkadaşlığında asıl faydanın, sürüş stillerinin oldukça benzer olduğunu söyledi.

Kubica “Her zaman, takıma iki deneyimli sürücünün bilgi vermesi daha iyidir. Benim içim iyi olansa sürüş stillerimizin oldukça benzer olmasıydı. Genelde aynı ayarları, frenleri ve bunun gibi şeyleri seçiyorduk. Bu yüzden araçlarımız çok farklı olmuyordu.”

“Tabiki Kubica’nın geri dönmesini istiyorum.  Onunla her zaman konuşuyor ve iyi arkadaşlar gibi yemek yiyor olmasak bile iyi bir ilişkimiz vardı ve birlikte aracı geliştirmeye çalışıyor ve takımla çalışıyorduk.” dedi.


Yorumlar

  1. umarım kısa zamanda o koltuğu hakeden insanlara teslim edersin.
    sadece bir yarışta fink atmakla olmuyor bu işler

  2. Umarım 2010 da yaptığı basit hataları tekrarlamaz yoksa ekran başında yine Krize girerim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir