Schumacher: "Hızlı Tur İçin Çaba Göstermedik"

yazar:

kategori:

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan Alman pilot, dün Nico Rosberg’in zayıf derecelerinin ardından etkileyici süreler elde ederek sevenlerini mutlu etti.

Günün başlarında süper yumuşak lastiklerini kullandığını belirten Schumacher, listenin başına çıkmak için düzenlerini bozmadıklarını belirtti.

Schumacher: “Dün uzun sürüşlere yoğunlaşıyorduk; bugün de durum böyleydi. Ama çok yumuşak lastikleri denedik”

“Açıkçası bu, aynı lastikleri denemeyen bazı takımlara göre bizi daha hızlı yaptı. Bunu söylememle birlikte (süper yumuşakları) onları kullanan tek takım da biz değildik. Herkes için mümkündü”

“Eğer yanılmıyorsam en hızlı turum, 10 turluk bir sürüşün başında geldi. Kısa olup olmadığını bilmiyorum, istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz.”

42 yaşındaki pilot, takım arkadaşının dünkü derecelerini de önemsemedi.

Schumacher: “Nico’nun iyi bir gün geçirmediğini düşünüyorum. Araç düzgün çalışmıyordu. Son gün aracı kullanırsa daha mutlu olacağını düşünüyorum”

“Pek endişeli değilim. İşin içindeyim, neler olup bittiğini tam olarak anlıyorum. Valensiya’da endişe etmemiştim, şimdiye kadar burada da endişe etmiyorum”

“Tatmin edici bir gün geçirdik. İyi bir dayanıklılığa sahibiz. Çok yol kat etmek ve aracı dayanıklı hale getirmek bizim için önemli”


Yorumlar

  1. ASLAN SCHUMACHERİM BENİM

  2. ASLAN SCHUMACHERİMMM

  3. İşler schumacher için güzelleşiyor hergün. Artık Pastanın üzerine çileği koyar bu yıl Schumi inşallah

  4. Hocam ben de 27 yaşındayım senin tepkinin aynısını veriyorum 🙂 2006 'dan sonra F1 izlemeye başlayanlar anlayamaz bizi 🙂

  5. schuminin araçla ilgili abartılı konuştuğunu hiç hatırlamıyorum , hatta dahada muhafazakar olduğunuda gördüm , oyuzden bu derecelerin gerçek olduğuna inanıyorum…

  6. schumacher61 avatarı

    ayrıca iyi bir tur için kendilerini zorlamamış olmaları da mükemmel bir haber.bu , araca olan güvenimi artırdı.SCHUMACHER'e ise hep göveniyordum zaten….HADİ ADAMIM……..

  7. schumacher61 avatarı

    bir defa kafama takılan soru şu: neden geçici araçla testlere çıkıyoruz? asıl araçla çıkıp , ona göre veriler toplayıp, Bahreyn'de asıl aracın da ötesinde daha iyi bir araçla çıksak iyi olmaz mı? çünkü asıl aracın ne tepki vereceğini şuan bilmiyoruz, ve tüm takımda bilmiyor… neyse kafam karıştı ama görünen gerçek şu ki : SCHUMACHER araca rahat adapte oldu ve sanki rosberg'ten daha rahat ve daha çabuk alıştı.ama şuan net birşey söyleyemeyiz. ne diyeyim YÜRÜ EFSANEM…….

  8. Test bile olsa Schumiyi zirvede görmek beni çok heyecanlandırdı.
    F1 deyince aklıma ilk başta Schumacher sonra ses,aerodinami gelir.

    Geçen sene olmayan işimizi inşallah bu sene başaracağız ve pistlerde zirveye umarım en az 8 pilot oynar…

  9. Schumi'yi ancak benim kadar sevebilirsiniz, daha fazla değil meraklanmayın. Daha yaratıcı olmanızı bekliyorum ondan şeyeyttim öööle kusuruma bakmayın 🙂 …

  10. tipik bir schumacher düşmanı. Go michael 2011 WOLRD CHAMPİON MİCHAEL SCHUMACHER!!!!!

  11. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    yaş 34
    hayırdır arkadaşım.
    ben F1'in ne derece değişken olduğunu bilirim
    merak etme sen
    ben gırgır geçmek için diye öyle yazdım okey…
    varmı başka sorunuz?

  12. bu adam kim oldugunu bütün herkeze göstericek bu sene pistler cakallara apacilere lakmıştı ama saltanatları sona erdi efsane kakarlı bu sefer işleri zor hami ve olonun

  13. bu adam bu sene kim oldugunu bütün aleme göstercek meydan apacilere kalmıştı ama efsane geri geldi alayına kapak olsun

  14. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Ne Alaka Anlamadım ? .Yaş İle Ne Alakası Var.Schumacherin Şampiyon Olacagına İnanmanın Yaşla Alakasını Söylermisin ?

  15. Tebrikler birader yaş kaç?

  16. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    oley oley oleyyyyy şampiyonnnnn Schumiiiii 🙂
    go Schumi gooo…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir