Massa: "Rakiplerimize Odaklanmıyoruz"

yazar:

kategori:

Bugünü Michael Schumacher’in arkasında 2. sırada tamamlayan Massa “Performans her zaman önemlidir ancak aracımızda yapacak çok işimiz var. İlk yarış için doğrı yönü bulmaya çalışıyoruz, bu nedenle diğer takımlara odaklanmıyoruz. Yapmamız gereken şeylere, yönelmemiz gereken yola ve bakmamız gereken sorunlara bakıyoruz. Şu anda bunlar önemli.”

“İlk yarışa daha var ve aracı maksimuma çıkarmalıyız bu yüzden ilk yarışta istediğimiz konumda olmak için çalışıyoruz.”

“Dayanıklılık çok önemli. Her şeyin çalışması gerektiği gibi çalıştığını görmeliyiz. Araçtaki her yeni parça doğru çalışmalı.”

“Geçen senekilere göre çok farklı olan bu lastikler üstünde çalışmalıyız. Yeni lastikleri kullanmaya başladığınızda iyi tur zamanları da yapmak önemlidir ve ilk yarış için hedefimiz bu.” dedi.

Massa ayrıca kış testlerinin geçen sene olduğu gibi iyi ilerlediğini söyledi.

Massa “Geçen sene de kış döneminde çok güçlüydük ve ilk yarışımız da iyiydi. Ardından bazı yarışlarda güçlü olamadık. Şu anda aracımızdaki her şey neredeyse beklediğimiz gibi çalışıyor ve olumlu olan tek şey bu. Ancak performans hakkında konuşmak zor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ferrari çok doğru yolda.Ferrari lastik kullanımı üzerine fazlaca yoğunlaştı.Aero gelişimler sezon içerisin de de gerçekleştirilebilir ama mekanik gelişim çok daha zordur.Ferrari mekanik gelişimi tamamladıktan sonra aero üzerine duracak.Zaten barcelonaya yeni aero parçaların getirileceği söyleniyor

  2. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Ferrari hala mekanik çalışıyor F150th nin gerçek görüntüsünü merak ediyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir