Schumacher Jerez'den Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Schumacher, katıldığı testlerin ilk gününde en hızlı isim olurken dün en hızlı 3. isim oldu ve şu ana kadar en hızlı isim olarak kalmayı başardı.

Schumacher “Jerez’deki 2 günlük çalışmamın ardından, burada başardıklarımızdan dolayı mutlu olduğumu söyleyebilirim.”

“Bir kez daha çok fazla mesafe kat ettik ve bir kaç ufak sorun dışında test programımızda düzenli bir şekilde gelişme kaydettik. Şu dönemde de tam olarak bunu istersiniz.”

“Cuma günü başlayacak olan Barselona testlerinde gelişimi sürdürmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. heyt beee…ya bu adamdaki karizma yeter kardeşim f1'e.haberdeki resme bakın bakışa bakın.padokta kimsede yok bu karizma kardeşim:))) karizması bi yana bakışından duruşundan tecrübe akıl ve dikkat fışkırıyor efsanenin…bide tam resmin yanındaki flash reklam alanları varya haberi okuduğum sırada tamda orda şu kurt adam lı bi reklam geçiyor hani o görüntüleniyordu. schumi böyle alttan alttan kurt adama sert bi bakış atmış gibi bi kare oluştu:)))hani kurt murt dinlemem senide gözüme kestiririm hesabı:)))

  2. Schumacher ın dıger endıselı haberı buyuk ıhtımalle soruya verılen cevaptan cıkma yanı dıger takımların gelısımını bılmedıgınden bızım gelısımımız basa yarısıcak en ıyı arac olmaya yetmıcek gıbı gozukuyor gıbısınden bır sey demek ıstemıs sanırım. burdada ılerısı ıcın jerezden memnun ayrıldıgı konusunda.yıne haklısın bıra celıskı var gıbı…

  3. Bu haberlerde çelişki yokmu?

  4. Senin önderliğinde istediğin aracı çıkarmayı başarırlar ve ne kadar üstün bir pilot olduğunu podyumn tepesinden bakarak gösterirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir