Senna: "Takım Deneyimli İstemekte Haklı"

yazar:

kategori:

Senna, testler başlamadan önce takımın yedek pilotu olarak açıklandı ve Robert Kubica’nın kazasıyla birlikte gözler ona çevrildi ancak Renault takımı, 1. pilot görevini üstlenebilecek ve gelişimi devam ettirebilecek deneyimli bir sürücü istediğini açıkladı. Böyle olunca Heidfeld’in koltuğa geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bugün testlerde 5. zamanı kaydeden Senna “Araçta sadece bir gün geçirdim ve iyiydi ancak hazırlık için bundan daha fazlası lazım. Gerçekten buna hazır bir sürücüye ihtiyaçları var.”

“Bu bir deneme sürüşü değildi. Talihsiz koşullarda aracı sürmek için harika bir fırsatım oldu ve takımla biraz çalışma yaptım. Burada sadece 3 haftadan beri olduğumu hesaba katarsak araç ve takımla yeni deneyimler yaşamak harika. Takım neye ihtiyacı olduğunu biliyor ve bunu yapmak onlara kalmış.” dedi.

Senna, Renault R31 ile yaptığı çalışmadan memnun olduğunu söyledi.

Senna “Harikaydı. Bir sene boyunca inanılmaz olan bir araçla yarışmamdan sonra Formula 1 aracıyla 2. testimdi. Araç içerisinde tam gün geçirmek sürücü olarak çok fazla gelişmenizi sağlıyor.”

“Çok verimli bir gün oldu. Takımın vermiş olduğum geri bildirimleri sevdiğini düşünüyorum. KERS’e ve arka kanada alışmam biraz zaman aldı ve bunlar beyinde çok fazla yer işgal ediyor. Alıştıktan sonra ise daha iyi oluyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bu sene bile petrovun yerine gelebilirmiş. Petrov bu haliyle nasıl oldu da GP2 şampiyonu oldu anlamadım.

  2. Heidfeld den hiç bir şey olmaz takın Bruno SENNA'a yarışma şansı vermeli daha araçla ilk sürüşünde çok istikrarlı turlar attı onda yeterince kabiliyet var bir iki yarış sonra çok iyi işler çıkaracaktır.

  3. Heidfeld şampiyon!

  4. Bruno'nun şansı zor. (Kendisine Bruno diye hitap edecegim, ta ki o değerli isimi kullanmayı hakedene kadar.)
    Renault Heidfeld'i tercih edecektir.

  5. Kaskın yeter be adamım dayısının Lotus Renault u yıllarında ki kullandığı kask ile aynı renklere sahipti bugün elinden geleni yaptığını düşünüyorum tur derecesine bakaxak olursak daha iyisini yapabilirdi ama Nick karşısın da şansının olmadığını kendiside biliyordur

  6. Kaskın yeter be adamım dayısının Lotus Renault u yıllarında ki kullandığı kask ile aynı renklere sahipti bugün elinden geleni yaptığını düşünüyorum tur derecesine bakaxak olursak daha iyisini yapabilirdi ama Nick karşısın da şansının olmadığını kendiside biliyordur

  7. Sinan Uzunoğlu avatarı
    Sinan Uzunoğlu

    Soyismine yakışır bir gelişim bekliyorum bu adamdan umarım kendini geliştirir petrovun yerine ikinci pilot olur seneye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir