"Simülatör Rahatsızlığının Üstesinden Gelinebilir"

yazar:

kategori:

Bu görüş, Virgin Racing’in Teknik Patronu Nick Wirth’e ait. Wirth, bu sorunu yaşayanların genelde eski jenerasyon sürücüleri olduğunu, yeni neslin ise zaten bilgisayar oyunları oynayarak bu işe başlamaları nedeniyle pek sorun yaşamadığını söyledi.

Wirth “Genç olanlar bilgisayar oyunlarına daha alışkınlar. Call of Duty gibi oyunlarda oldukları yerde dönseler bile rahatsız olmuyorlar.”

“Buna alışkınlar ve beyinleri tamamiyle buna programlanmış. Oğlum  her simülatöre oturuşunda sorun yaşamıyor. Bu biraz jenerasyonla alakalı.”

“Michael’in gençliğinde çok fazla bilgisayar oyunu oynamadığına eminim ancak gördüklerimize göre onun bu sorunun üstesinden gelebileceğine eminim.” dedi.

Kendi simülatörlerini geliştiren David Brabham’ı örnek verne Wirth “Bu alıştırmayla alakalı bir şey. David daha önce simülatörde 10 tur kalabiliyordu ve yaklaşık 2 saat kendisini kötü hissediyor ve evine beyazlamış bir şekilde gidiyordu.”

“Ancak bunu geliştirdi ve sorunun ne olduğunu anladık. Şimdi onu simülatörden alamıyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Schumi'de Crysis2 alır oynar.Call of Duty'den daha güzel grafikleri var oyunun.

  2. İnsana ilk kez tekneye binen bir kişi gibi hissettiriyor.Kimileri de bundan hiç etkilenmez.Bünye kuvvetliyse sorun yoktur

  3. konu dışı.

    Mercedes sanırım profesyonel bir fotoğrafçıyla anlaşmış. harika ışık kullanımı ile Schumi sunumu yapılıyor son zamanlardır.

  4. Gizem Aydın avatarı

    o zaman şu 5-7-10 boyutulu sinemalara da giremez 😀 😀 ama niye bulansın çok ilginç

  5. Belki simülatör tutuyordur. Midesi falan bulanıyordur 🙂

  6. Gizem Aydın avatarı

    simülatörde nasıl rahatsız hissediyorlar ben tam olarak anlamadım. çarpınca falan mı korkuyorlar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir