Rosberg, Her Şeye Rağmen Umutlu

yazar:

kategori:

Michael Schumacher Jerez testlerinde en hızlı 2. zamanı elde etse de Mercedes GP W02 genel olarak rakiplerinin gerisinde görüldü.

Bunun yanında Rosberg bir çok kez dayanıklılık sorunları yaşadı.

Rosberg “Valensiya’da çok hızlı olmadığımız doğru ancak Michael’in Jerez’de geçirdiği iki güne bakarsak doğru yolda ilerliyoruz.”

“İnsanlar inanmıyorlar ancak o turlar geldiğinde sıralama formatında değildik. Ancak hâlâ bazı sorunlar var. Benim sürüşlerim çok iyi değildi.”

“Jerez’de son gün önlem olarak yaptığımız motor değişikliği nedeniyle sadece 45 tur atabildim. Ne yazık ki istediğim kadar tur atamadım ancak genel olarak daha iyi için gelişimi görüyorum ve her tur geçtikçe daha iyi oluyoruz.” dedi.

Rosberg ayrıca şu an için hedeflerinin tur zamanları değil, dayanıklılık olduğunu söyledi.

Rosberg “Bir şey söylememiz lazımsa o da şu an kullandığımız aracın Bahreyn’de kullanacağımız araç olmadığı. Bu araç dayanıklılığı geliştirmek ve mümkün olduğu kadar hızlı tur atmak için kullanılıyor.” dedi ve aracın tüm alanlarında güncelleme olacağını söyledi.


Yorumlar

  1. aha vay başıma tahmin etmiştim dayanıklılık sorunumuz olduğunu ama kabullenmek istemedim.araç dayanıksızsa öncelikle dayanıklı hale getireceğiz ondan sonra aracı geliştireceğiz yani rakipler dayanıklılığı aşmış ve aracı geliştirme safhasındalar biz hala nerdeyiz.son kozumuz bahreydeki esas araç anlaşılan

  2. Araç yeterli hızda olmasa bile, Schumi ye yeterli güveni verebilir ve sürüş tarzına tamamen uygun olursa sezon içinde araçların farkının ortadan büyük oranda kalktığı yağmurlu yarışlarda pilotaj farkı ile belki bir zafer elde etme şansı yakalarlar. Bunun haricinde normal şartlar altında başa güreşmeleri çok zor görünüyor. 🙁

  3. Şu an kilit nokta Pirelli lastiklerinin araca uyumu, onu hallederlerse iyi yerlerde olacağımıza eminim ben..

  4. Yok kardeş ya sevmiyorum parmak çocuğu, bizim karakterimize en yakın adam Rosberg, bundan sonra onu destekliyorum napayım, dönmücek bizimki 🙂

  5. 05Alonso| SF' F150th 	 avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    Saygı duyuyorum Ahmet kardeşim.
    Rosberg iyi adamdır ancak onu destekleyeceğine Vettel'i destekleseydin ya bari oda Raikkonen'in kankisi felan 🙂

  6. Raikkonen yarışmıyor, herif gelmiyor, bundan sonra Rosberg'i destekliyorum 🙂

  7. 05Alonso| SF' F150th 	 avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    @ ''Rossberg'' 21 dakika önce
    aha bundan sonra göreceksin, iyi takip et beni 🙂

    Kaynak: http://www.trf1.net/formula1_haberler/19065-alonso-2011-de-gecis-yine-zor-olacak.html#ixzz1DxY6njnx

    Aaa Ahmet kardeş oldu mu?

  8. Hatırın kırılmasın dedim 🙂 Ama dediğim gibi, beni takip et..

  9. MercedesSchumi2011 avatarı
    MercedesSchumi2011

    Rosberg gayet doğruları söylemiş evet bir kaç eksiğimiz mevcut durumda ama sezonada bu araçla başlamayacağımızda hayet açık aslında yeni araç lanse edildi fakat bu araç sadece bu işin kabası ince işleri henüz bitmedi bahreyn de araç oldukça degişicek dış yapı ve performans olarak en büyük sorun pirelli lastiklerini yeterinde randımanlı kullanılamaması onuda halletiklerinde gayet iyi bir performans göstereceğini ve ilk 4 takım arasında şampiyonluk mücadelesi vericeğini biliyorum aracın gelişimi geçen sezonda zaten belirgin bir şekilde son yarışa kadar geliştirme durmasına ragmen başarılı bir grafik cizdi mercedes gp nin 2 pilotuda geri bildirim konusunda çok iyi bu özelliklerini bu sezonda iyi işler yaparak göstericeklerinden kuşkum yok

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ben rosberg haberinde yoksun dediğim için zorunlu yazmana gerek yoktu.Bırak bu bayat numaraları.Bu senenin rosberg için güzel olmayacağını sen de ii biliyorsun..

  11. Herşey güzel olacak..

  12. bnce ross brawn hazırlıyo yei aracı ama göstermemesi gereken farklı bişeyler var bnce araçta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir