Vettel, Yine Ferrari'de Geleceği İşaret Etti

yazar:

kategori:

Alman pilotun takımı Red Bull, Vettel’in anlaşmasının bitiminden sonra kırmızı araç kullanacağı yönündeki söylentileri önemsememişti.

Ama İtalyan Libero gazetesine geçen hafta Jerez’de konuşan Vettel: “Monza’da Ferrari ile podyuma çıkmayı isterdim.”

“Bir gün Maranellolu takımla olmayı umuyorum”

“Bununla birlikte Red Bull’da kalmaktan da memnunum, hatta şimdi beni destekleyen birçok İtalyan var”


Yorumlar

  1. amma konuştu yahu, tamam anladık gidicen :S gitte zaten

  2. ilkay Balaban avatarı

    vettel gridde ancak rb'de sampiyon olabilir.siz sanıyomusunuz ki ferraride vettel alonsoyla mucadele edebilecek.alonso hiçbirzaman takım arkadasını kendine eşit tutturmadı.hatırlayın mclaren donemini.hamilton onu zorlayınca takım mahkemelik oldu.almanyada nasıl kazandı bu sene.vettel webberin 2.sırada tutulmasıyla sampiyon oldu .yoksa sampiyon sıfatında bir sürücü değil henüz.(bakınız:belçika gp 2010)
    vettel alonsonun yanında rahat edemez.massaya bakın 2008 in sampiyon adayıydı(zate iki aday vardı)alonso gelince ne hale dustu.vettelde kalmalı yerinde bence.ne mclarende hamiltonun yanında ne de ferraride alonsonun yanında sampiyon olabilir.

  3. Sen ferrariye gelsen nolcakki. Sen daha weberi arkana takımı alarak zor yendin. Alonzo seni yer koçum. Senin rbrde kalman kariyerin için daha hayırlı olur.

  4. Sen ferrariye gelsen nolcakki. Sen daha weberi arkana takımı alarak zor yendin. Alonzo seni yer koçum. Senin rbrde kalman kariyerin için daha hayırlı olur.

  5. Vettel anca Webberi geçti demişsin adam şampiyon Weberin altında listede daha çok adam var geçtiği alonso,hamilton,button,massa…

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aynen katiliyorum sana cok dogru Alonso varken vettel ferrariye gelemez anca 2014 2015 lerde gelirse gelir o zamana kadar da alonso 2 samp alir nasip olursa.

  7. çok doğru vettel saygısızlık yapmış,redbull vettele harika bi araç verdi ayrıca webber karşısında hep vetteli desteklediler,buna rağmen sezon içinde çok basit hatalar yaparak çok önce ilan etmesi gereken şampiyonluğu ancak son yarışta elde edebildi bence redbulldan başka bi takım düşünmesin işi çok zor olur

  8. Şartlar eşit değil diyecek en son kişiler ferrari taraftarlarıdır

  9. klavye delikanlısı diye bir tabir varya hani birde klavyeden f1 pilotu olduğunu sananlar var gülüyorum sadece

  10. mclaren mete avatarı

    sende çok aldın o lolipopdan

  11. ferrari çok büyük bir takım ama eski havasınında olmadığı gerçek artık tüm sezonu domine eden bir takım değil f1 geliştiği için sadece ferrari ve mclaren rekabeti ön plana çıkmıyor artık redbull gibi renault gibi takımlarda mücadelenin içine girdi.

  12. Asıl düşündürücü olan sizin Vettel'in Webber'den üstün meziyetlerine örnek gösteremeyişiniz.Vettel eşit şartlarda sürdüğü takım arkadaşının oldu bittiyle 14 puan önünde bitirmiştir.Eşit şartlar diyerek olaya olumlu bakıyorum,şartların eşit olmadığını herkes biliyor..

  13. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Vettel cocuk değil aptal da.gidecek kişinin massa olduğunu da biliyor.alonsoyla takım arkadaşı olmayı göze almak da bence çok büyük bir medeni cesaret bunu bence gridde göze alacak adam bir elin parmaklarının yarısını bile geçmez.vettelin bundan yana bir korkusu yokken alonso taraftarlarının tırsınıntıyı çağrıştıran deyimler kullanması fevkalade düşündürücüdür

  14. benim vettel den yana bir korkum yok. alonso her bakımdan vettel den üstün bir pilot ama nasıl ki schumi emekli olduktan sonra takıma kimi geldiyse aynı şey aonso ve vettel için olabilir. alonso f1 i bırakır vettel öyle ferrari sürebilir. ikisinin aynı anda ferrari de olacağını sanmıyorum. olsada alonso için bi sorun olmaz.

  15. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    belkide Schumi de tahtini Vettel'e birakmak istiyodur. Vettel'in ustunde emegi olan biri Schumi.

  16. Allah aşkına Alonso nerede Vettel nerede? Vettel,Webber'i ancak geçebildi.O yüzden Webber'le kıyaslansın ve mümkünse Ferrari'ye yakın olmasın.

  17. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    1 yıl önce şampiyon olmadan önce herkes alonso vetteli yener diyordu.şimdi alonso taraftaraları vettelin ferreirye geçmesinden fena tırsıyor gibi.bana biraz paradox gibi geldi.ben şahsen vettel taraftarıyım bende korku yok.geçsin ferreiye iyi olan kazansın.niye tırsıyorsuuz yahu.korkamayın yahu.iyi olan korkmaz.ama sanki …………

  18. Bu adam böyle ufaktan desteklerle Shuminin ismini gölge düşürürse vay o F1 in sıfatına derim sadece.

    Böyle diyorum çünkü gerçekten yapmak istedikleri o.

    Şöyle bir düşünün Shumi yokken F1 de ki izlenme oranlarını birde varken. Yarın öbürgün yine bırakıcak Shumi. Demek istediğimi anlamışsınızdır inşallah.

  19. hamilton çok aldı o lolipoplardan

  20. Gizem Aydın avatarı

    şu an ferrariye gitmesi ona hiçbir şey kazandırmaz. ayrıca mücadeleci bir takımdayken de rakiplerin takımına gitmeye çalışması çok küstahça bir hareket. tamam herkes ferraride yarışmak ister fakat 5dk da bir söylemek zorunda değilsin. bu kadar meraklıysan imzalamasaydın rbr la anlaşma.

  21. iyice havalara girdin sen. geçen seneki redbul aracını ben sürsem senden önce şampiyonluğumu ilan ederdim.

  22. ferrarinin sana ihtiyacı yok

  23. ferrarinin sana ihtiyacı yok. Bu kadar kaliteli pilot dururken seni napsınki ferrari. Redbul geçen sene ben kullansam senden daha önce şampiyonluğumu ilan ederdim. Gördüğüm kadarıyla iyice kendini bişey sanmışsın

  24. Bu sporun tarihinin en önemli markalarından birisin pilotu olmak istemesi gayet normal bir durum zaten. Bu sporun içinde olan her pilot o duyguyu yaşamak ister. Ferrari bünyesinde bulunmak o araca hükmetmek bu sporun zirvesidir. Bunu istemeyen bir pilot yoktur.

  25. Red bull böyle araç yaptıktan sonra biraz yeteneği olan her pilot şampiyon olur,sırf ferrari de yarışmak istiyorsan git tabii şampiyon olmasanda olur,maksat ferrari de yarışmak olsun.

  26. umit isbilen avatarı

    adam en son Formula 1 Dünya Şampiyonu, gündemde kalmaya çok da ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, soruyolardır o da söylüyodur.

  27. rocco junior avatarı

    İyi ki siz takım yönetmiyorsunuz arkadaşlar cidden Türk milleti olarak her şeye karşı bir tutumumuz var ve sadece duygusal.Çünkü bizim yapımıza o kadar ters gelişmeler oluyor ki orda en ufak şeyde pilot kovarsınız siz.Ama bu o kadar kolay değil işte işler bizim kafamızdaki gibi yürümüyor f1de biraz rahat olun adamı taşa tutma cezası vericeksiniz az daha konuşsa=)
    Ferrariyi sevmiyor olmanızında tabi bu tür yorumlarda etkisi var çünkü toplumda ilginçtir bir Ferrarifobi vakası hortladı

  28. anladık daha öncede söyledi bunu sır değilki.sırf gündemde kalmak için vettel yine konuşuyor.

  29. rocco junior avatarı

    Adam küfretmiş gibi yorumlamayın ve tercihlere saygı duyun.Ortada saygısızlık yok önce saygı nedir onu bilmek lazım.Adamın hayali bu ve gerçekleşecek siz ne kadar söylensenizde

  30. Sadece Ferrari demesi,yıldızlı takımı düşünmemesi ve Alonso ile takım arkadaşı olması bile onu sevmemize yeter.Bazıları kendi takımına bekleyebilir,sanal alemde kararlar verebilirler.Ama Vettel Ferrari diyorsa olay kapanmıştır.

  31. her pilota sorulur aynı soru ve profesyonel arenada çıkıpta buna hayır,yok,olmaz diyen çok nadirdir. benim hatırladığım Senna ve Alonso ferraride yarışmayacaklarını belirttiler veya ima ettiler, Senna değil ama Alonso sözünden döndü.aslında alonsoda sözünden dönmezdi ama shumi gibi 1.pilot olma hayalinin gerçekleşmeyeceğini anlayınca olaylar gelişti ve bu noktaya geldi. Vettel bence karakter olarak ferrariye çok iyi uyar, gitmesini isterim. kırmızı tulum içinde finger show yapar artık :))

  32. Adam alman. kısacası Schumi'yi izleyerek büyüdü.

    Schumi Ferrari sürdü. O da sürmek ister.

    Yadırganacak bir durum değil.

    Bilinçaltı insana hükmeder. yıllarca Ferrari-Schumi başarılı kombinasyonuna maruz kalmış bir belleğe sahip her alman gibi…

    Tabii o da sonunda Schumi gibi Mercedes logosunun bulunduğu bir tulumun içine girecek orası başka bir konu.

  33. Massa ya sorsalar yıllarca ferraride yarışıp şampiyon olmamayımı,yoksa redbull da ilk yılında şampiyon olmayımı isterdin dense ne cevap verirdi acaba. Vettel e rahatlık batıyor galiba,benim inancım tarih şampiyonları yazar,2012 de vettel ferraride yarışıyordu yu yazmaz.

  34. Ne saçmalmışsa yine anlamadım Giden gider kalan sağlar bizim dir Alonso nun yanına iki pilot olarak gider bunu kabul ederek gidiyorsa zaten yeterince iyi pilot değildir demek Kubica ya Ferrari ile yarışmak istermisin diye sordular verdiği cevap 5 yıl sonra Alonso ile Renault da oluruz kim bilir dedi.

  35. Vettel biraz ayip etmis ama biliyoruz ki her pilotun kirmizi aracta yarismak gibi bir hayali var, bunu gozardi edemeyiz 🙂

  36. Red Bull'un yerinde olsam derhal bu dakika Vettel'in sözleşmesini fesh ederim Red Bull gibi takıma pilotmu yok bu adamın takıma saygısı yok nedemektir bu ya sen şuanda gridin en iyi aracını bünyesinde bulunduran son şampiyonda yarışıyorsun.Red Bull Vettel'siz de şampiyon olur ancak Vettel Red Bull'suz şampiyon olamaz!Red Bull patronu olsam şu dakika Vettel'in sözleşmesini fesh eder Hulkenberg ile anlaşırım.

  37. Yarış kazanabilecek kadar güçlü olan bu takımda yarışmak tabiiki çok kolay ve istenilen şeydir.Vettel bu gün yerini boşaltsa yada başka Webber ayrılsa takımın adıyla anılan pilot bile bu koltuğa alonmak için birileriyle haber gönderebilir.

  38. bırak vettel ferrari'yi senin şampiyon olmanı sağlayan böyle 1 araç üreten redbull'un arkasında ol!!…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir