Alonso, Rakiplerini Yorumladı

yazar:

kategori:

İspanyol AS gazetesi, Ferrari pilotunun, rakipleri Sebastian Vettel, Mark Webber, Jenson Button, Michael Schumacher, Lewis Hamilton ve Felipe Massa hakkında neler düşündüğünü merak etti.

Vettel ile ilgili olarak Alonso: “Çok hızlı ve hassas. Bir yarışta birinci ise, onu durdurmak zordur”

Dğer Red Bull aracındaki Mark Webber için ise Alonso: “Webber tecrübeli, sakin ve istikrarlı. Onun hata yaptığını çok nadir görürsünüz”

2009 Şampiyonu Jenson Button için Alonso: “Button, yağmurlu veya güvenlik aracını girdiği zor yarışlarda harika bir önsezgiye sahip. Bu, eşsiz bir yetenek”

2010 sezonun Michael Schumacher zor zamanlar geçirdi ama Alonso: O bir şampiyon. Hepimiz ona saygı duyuyoruz; her zaman sürpriz yapma kabiliyetine sahiptir.”

Alonso ayrıca takım arkadaşı Massa için “çok hızlı, takımı tanıyor ve kazanmak için çok aç” dedi.

McLaren’de bazı sıkıntılı zamanlar geçirdiği Hamilton için “O harika bir pilot ve şu anda Formula 1’deki belki de en hızlısı”

Öte yandan Alonso, F1 çevresinin kendisi ile ilgili düşüncelerine de değindi.

Jerez’deki tribünlere atıfta bulunarak Alonso: “Burada 30.000’den fazla insan var. Benim hakkımda kötü konuşan insanlar, daha sonra benimle resim çektirmek isterlerken ağlayıp titriyorlar”

“İnsanların internette yazı yazarken ne kadar cesur olmaları ile dünyanın dört bir yanında aldığım takdirler arasında bir fark var.”

“Bana göre, anti-Alonsocu birçok insanın olduğunu yazmak, 30.000 insanın gelip beni testte izlediğini yazmaktan daha kolay”


Yorumlar

  1. Hayırdır inşallah.Allah sonumuzu hayreylesin.Kirve küfür ediyor olan bize oluyor..Yorumlar kontrole başladı..Kirve geldi ortalık karıştı malesef

  2. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    sen cacığını tuzluyarak ye. cevap attım yazına ama silinmiş haberin ola.

  3. Maşallah kirve bir küfürle ve bir admine ultimatomla saliseler içinde işi halletin.Ben de burası karışacak diye huzursuz oldum çıkacaktım.Bravo.İnsanın admin arkadaşı gibi var mı?Ben de bazen yazılanları şikayette bulunuyorum ama böyle sonuçlar almak mümkün olmuyor malesef.Bu arada hoşgeldin epeydir yoktun?

  4. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    hadi o kubica. ki ayrıca kubica olsa ne olur. araç aynı araç. pist geçişe imkanı az olan bir pist. peki petrovla hamiltonun malezyada, yani geçişe çok müsait olan bir pistte. nasıl zorlandığınıda mı izlemedin. bana geçti deme. geçişini sende bende izledik.ben f1 tarihinde kurallar çerçevesinde o şekilde bir geçiş görmedim. sen gördünmü? hani elma ile armut ya. hani petrov-kubica ya. ondan diyorum. ki petrov o yarışta daha 3 yarışlık tecrübeye sahipken oldu. son yarış değil? hani elma-armut ya?

    mantık abidesi olduğum doğrudur sizin gibilerin yanında. aynen de öyle yırtık don gİbi atlama o zaman herşeye.

  5. Asıl sorun şu burda, hemen gaza gelme.

    Burda iki kişi bir espiri yaptık devamı kötüye gidiyor. Bizden öncekileri bilmiyorum tabi. Hemem ordan gereksiz hakaretler. Gerek yok böyle şeylere. Çok çabuk savunmaya geçiyorsunuz.

  6. Asıl sorun şu burda, hemen gaza gelme.

    Burda iki kişi bir espiri yaptık devamı kötüye gidiyor. Bizden öncekileri bilmiyorum tabi. Hemem ordan gereksiz hakaretler. Gerek yok böyle şeylere. Çok çabuk savunmaya geçiyorsunuz.

  7. Asıl sorun şu burda, hemen gaza gelme.

    Burda iki kişi bir espiri yaptık devamı kötüye gidiyor. Bizden öncekileri bilmiyorum tabi. Hemem ordan gereksiz hakaretler. Gerek yok böyle şeylere. Çok çabuk savunmaya geçiyorsunuz.

  8. 30 bin mi yoksa 46,030,109 (İspanyanın şimdiki nüfusu) mu büyük? Medyada Irkçı İspanyol taraftarlar şeklinde geçiyorsa zaten olay Alonso'yu aşmıştır. Ufak araştırmayla İngiliz bakanların, Hamilton'un babasının falan olay hakkındaki açıklamalarına ulaşabilirsin. Ben de özre ulaştım "Bu aptallar sportif rekabet ile şiddeti birbirine karıştırıyor." demiş İspanyol Motorsporları Federasyonu açıklaması, özrü.

  9. bu gavatı şikayet ediyorum hakaret içeren mesajlar yolluyor site müdavimlerine.yırtık don ve it gibi kelimeler kullanıyor.gunluk hayatında aile içerisinde bu şekilde hitap edebilirler ama burda yapmalarına lütfen mani olun sayin admin arkadaşlarım.

  10. O renoyu kim kullanıyomuş kubicamı? onu geçmek zordur bee,ingiltereydi sanırım hanı sizinki geçemeyınce kendi sağa attı sonra telsizden "kubica beni pist dışına attı" dedi o kubicadan bahsediyon değilmi? elma ile armut olmuş senın benzetmen.uslubunda hoş olmamıs ne o öyle yırtık don falan yakısıyomu senın gibi mantık abidesine 🙂

  11. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    iti an çomağı hazırla …

  12. dur daha cacık yapcaz,nereye gidiyosun 🙂

  13. Estağfurullah ben öle ördek kıç falan katmam olayın içine 🙂
    Ama ne bileyim burada o kadar tenkit edip sonra sarılıp ağlamak titremek düşünemedim bir an.Ondan sadece kendi taraftarlarına bağladım 🙂

  14. Aynen öyle vega.Örnek güzel olmuş. Tıpkı burada ehliyetinin bile olduğundan şüphe ettiğim sübyanların Abu Dhabi geçişlerini yorumlamaları gibi.

  15. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    bence sen edebiyatı bırakta mantıklı cevap verme ihtimalini düşün. keşke o krık turun 40 ınıda izleyebilseydim. son 10 turuna tanıklık oldum. sontadan izlediğim kadarıyla başka bir renault un arkasında başka bir zat varmış. oda takılmış kalmış bi 30 tur vs. sonrada telsizden ağlamış. pite alın geçemiyorum, lastiklerim aşındı diye bi serzenişte bulunmuş. kral adamınız hamilton yapmış galiba bu serzenişi. hiç hatırlayan yok nedense;) zaten seni sorumlu tutan yok o yazılanlardan. ben o yazıyı yazan asalaklardan bahsediyorum. madem sorumlu değilsin, neden yırtık don misali atlıyorsun ki 😉

  16. yok ama biz yumurta atamayız,bak alonso dıyorkı benı yerenler benle resim çektiriken ağlayıp titriyorlar.alonso üsküdara gelse gitsemmi diye düşünmem bile 🙂 ama 2005 de sultanahmete gitmiştim o zaman bu kadar küstah değildi nötrdüm kendisine 🙂

  17. Uyuyacaktım uykumu kaçırdın gülmekten.

  18. Alonso'nun lafı şuna benziyor aslında.

    Dergilerde Porsche Panamera görürsünüz. "Lan ne kadar çirkin. Kıça bak ördek kıçı gibi. 4 kapılı Porsche mi olur be?" benzeri laflar edersiniz. Ama bir gün araba karşınızda dikilir. Tam anlamıyla bir şok arkasından da telefonla itinalı fotoğraf çekimleri.

    Mavi bir Panamera 4S gördüğümde aynen öyle yapmıştım ondan biliyorum.

  19. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    fernandocu ve arkasından kötü konuşan insan terimleri pek uyumlu değil. bence yanlış idrak ediyorsun 😉 🙂

  20. Hoşbuldum Hakanım 🙂 herkese saygılar sevgiler..

  21. bu sene gelen 30 bın kişi alonsoyu izlemeye gelmişse,o insanları kendi taraftarları olarak görüyorsa alonsonun özrü daha önemli.yani onun bu günkü bu haberıne karşın söylüyorum.yoksa alonso özür dilemiş dilememiş benim için sorun değil olayı büyütmeyelim 🙂

  22. "Burada 30.000'den fazla insan var. Benim hakkımda kötü konuşan insanlar, daha sonra benimle resim çektirmek isterlerken ağlayıp titriyorlar"

    Size diyor fernandocular 😀

  23. aga ben o 40 tur boyunca senınle yan yana oturup yarışın sonunda senin hissiyatını sezebilme ihtimalını sevdim:) diğer arkadaşlarım kendı yazdıklarından sorumludur ben uzun zamandır yoktum okumadım,görmedim,duymadım,bilmiyorum işime gelmeyince tıpkı alonso gibi 🙂

  24. Ben 2008 de gitmiştim F1 e. Bir İspanyol kafile vardı yanımda McLaren lı Ellerinde uydu TV si beraber takıldık yarış bitene kadar.
    Sadece Katalanlarda var bir sıkıntı bence. Yumurta atıcaksak hedefi iyi belirleyelim.

  25. Resmi makam mı büyük Alonso mu? Hangisinin özrü geçerli sence? Yine birebir Alonso özrünün haberlere yansımamış olması o özrün gerçekleşmemiş olmadığı anlamına gelmez (hani şu sizin eleştirdiğiniz Vettel şampiyon oldu Alonso tebrik etmedi durumu-çatır çatır tebrik etmişti ama Monako ödül töreninde).

    Ki yine seviyesiz bir hareket olduğu konusunda hem fikirim. Benzer olayların bir daha tekrarlanmaması sorunun çözüldüğünü ve davranışın yanlış olduğunu da gösteriyor zaten. Bir kaç fanatik kendini bilmez yüzünden Alonso'nun kötülenmesi de en azından davranışla aynı oranda yanlışlık içeriyor.

  26. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    aga biz sizi çok okuyup geçiyoruz. okumayıp geçmek mümkün değil zaten. her tarafa asalak fareler gibi bi numune ! bırakıyorsunuz. bizdekide göz hani. görmemek mümkün değil. ve bu 40 tur olayını nedense hep 3-5 asalak dillerine sürekli dolamış durumda. neden başka şeyleri görmek işlerine gelmiyor acaba? bunu merak ediyorum. eminim bu insanların rüyalarına bile dadanıyordur alonso. ki zaten anca da rüyalarında, birde burada laf atabiliyorlar alonsoya.

  27. bencede hep aynı seylerı konusuyoruz zaten farklı bir şey söylemiyorum.hamiltonda üzülüyordur tabi üzülmemesi anormal olur.ama işte alonso bu üzüntüyle ne dediğini ne yaptığını anlayamaz oldu o sene.

  28. Aga siz temcit pilavı gibi 2 dünya şampiyonluğu olan alonso dıyorsunuz çoğu zaman,kimse size bişey diyormu.alonso 2 kez dünya şampiyonu olduda üçüncüsünü petrov reisin ardında bırakmadımı.konusulur tabi fazla takmayın sizde okuyup geçin canım 🙂

  29. Forumda tartışması dönmüştü. Döndürmüştük. Verdiğim yanıtı orada okuyabilirsin hep aynı argümanlar ve aynı cümlelerle tartışıyoruz.

    Tabi Vettel "Tüm Formula 1 pilotlarının egosu yüksektir." derken, Senna "2. kaybedenlerin 1.sidir." derken, takım arkadaşınız sizin en büyük rakibinizdir sözü hala geçerliyken çok doğaldır bir pilotun takım arkadaşına geçilmesine üzülmesi. Yoksa Lewis üzülmüyor mu?

  30. himm.ben hatırlıyorum tabiki özürleri ama alonso bir kısım taraftarını yerip özür diledimi hamiltondan onu anımsamıyorum.ayrıca demekki anti alonsocular zararsız bir şekılde internette yazıyorlar (bir kısım) anti lewisci ve alonso severler pistlerde ırkcı saldırılarda bulunabılecek kadar sevıyesizleşebiliyorlarmış.

  31. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    anlamadığım.

    bu adam size göre olumsuz bir haberinde hemen eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz ok peki. olumlu haberinde neden eleştiriyorsunuz onu anlamadım. tek anladığım bir yaranız olduğu herhalde. bazı ahmak insanlar hala alonsonun petrov arkasında 40 tur takıldığını temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp öne koyuyorlar.neden? çünkü başka birşey bulamıyorlar. elle tutulur hiçbirşey yok. ama burada ahkam kesmeyide çok iy biliyorlar. ama tabi onlarında derdini anlıyoruz. nede olsa alonso onların idolünü hem mclarenden kovulması hemde ferrariden kovulmasını sağladı. ve sizler bu takım patronlarından daha mı iyi biliyordunuz kimin daha kaliteli olduğunu?

  32. Hıyar varsa ben cacık yapmasını iyi bilirim bol sarımsaklı 🙂

  33. Testlerin Jerez'de olması ve Alonso'nun da grid'deki tek İspanyol pilot olması, İspanyol fanatizmini ve AlonsoMania'yı göz önüne alınca 30 bin taraftarın Alonso için gelmiş olması mümkün. Ha fanatizm yorumunun sonunda belirttiğin Hamilton'a ırkçı davranışlar gösterilmesine kadar dayanmıştı ki olmaması gereken bir şeydi ve İspanyol makamlarından bile özür gelmişti, hatırlaman gerekirdi.

  34. o zaman bende bir ilave yapayım,Pat Symondsda o dönem alonso için alonsoyu takımda en üzgün gördüğüm zamanlar takım arkadaşına geçildiği anlardı demiş.alonsonun iyi veya kötü olduğunu değil kötü hissettiği anları irdelemiş ki 2007 buna uygundur.))

  35. falan filan falan falan falan

  36. antialonsocular ancak bizi kızdırır başka bir cacık yaptıkları yada yapabilecekleri yok, biz de kızmasak ne yapacaklar acaba, alonsoya karşı hissettikleri nefret vs. duygularını nasıl vücutlarından atacaklar? Alonsonun pek şeyinde değil görüldüğü kadarıyla, evet biz biraz alınıyoruz arada ama o da bizim kusurumuz artık.

    Alonso'ya laf gelince karşı atağa geçmek eğlenceli olabilir, ama bize yapılan çekemiyorsan çamur attan başka bir şey değil… dediğim gibi zevk alıyorlar bundan, bırakın bu hissi tatsınlar, zamanında pistte Alonso tarafından çok üzüldüler, bir de pist dışında da üzülenler var, onların pilotları da durmadan Alonso'nun sayesinde takımdan uzaklaşıyordu falan, en son f1 den bile uzaklaştı. Alonso ralliye katılsa falan ne güzel olur, citroenle falan artık bazı taraftarlara nascar falan yolu gözükür 😀 güzel ama böyle laf atmak, bak bende eğlendim şimdi ayaküstü 😀

    oysa haber ve haberde geçen metinler o kadar güzel ki, biz ancak birbirimize b*k atalım 😀

  37. Tartışmanın ortasına damlayayım fırsat bulmuşken.

    Hala aynı argümanlardan kurtulmadınız, başaramadınız. Ben de klasikleşmiş argümanımı söyleyeyim.

    O lafı söyleren Briatore, Alonso'yu tekrar takıma almadı mı? Demek ki Briatore o sözünü gerçek düşüncelerini yansıttığı için değil, Alonso'yu en büyük rakibi McLaren'a kaptırdığından söylemişti. Lafın söyleniş zamanı sizi fikir sahibi yapacaktır zaten ama…

  38. şimdi ben yanlış anımsamıyorsam gecen seneki yada ondan öncekı testlerdemiydi neydi hamiltona ırkcı saldırılarda bulunmuştu bu alonsoyu izlemeye gelen ispanyol taraftarları artık o zaman kaç bın kişi geldiyse onlarda alonsoyu izlemeye gelmiş olmalılar.ne yapalım istanbul parka gidip alonsoya yumurtamı atalım.ancak internette yazabiliyoruz.adım Hıdır elimden gelen budur 🙂

  39. hayır, epeydir yoktun buralarda. Estafurullah yani.

    Alonso cuları kızdırma sayıları artı bu ara. Zuhaha!

  40. İlyas benim geri dönüşümmü feci oldu,geri dönüşüm kutusunamı yolladınız beni.:)

  41. fan fandır bu adamlara göre ufak insandır. bu ifadem yanlış anlaşılmasın. ufak derken fan denen insanlar yani bizler bu önemli insanları konuşur tartışırız. onların yaptıklarıyla ilgilenip vakit harcarız para harcarız. birçoğumuz maddi gücüne göre onlara harcadıkları parayı onlar birimiz için kendi güçlerine oranla harcarmı? hiç sanmıyorum. ve bu fan grubu onların maddi manevi bitmez tükenmez kaynağıdır. herne olursa olsun onlara en ufak küçümseyici bir ifade kullanmamak lazım. ben bu cümlesinden bunları çıkardım. bence doğru değil…
    hani derler ya en büyük taraftar futbolcular sahtekar…en büyük taraftar…birçok spor dalı var ki çok az insanın ilgi odağında…kaldı ki aynı spor dalında birçok seri var kaç kişi seyrediyor. burada önemli olan f1 in gücü…yoksa bir alonso bir kimi gider binlercesi gelir….

  42. Geri dünüşün feci oldu, görünen oki…

    Benzetme yapmıştır diye düşünelim bence. Artık Alonso nun ego sorunu yok bana kalırsa.

  43. Bende bir ilavede bulunayım,anti alonsocu olarak bu adamın en beğendiğim yönü ikili mücadelelerde diğer pilotu çok fazla riske atmıyor yumuşak bir rekabette bulunuyor.başka aklıma gelen yok şimdilik 🙂

  44. bu 30 bin insan jereze sırf alonsoyu izlemeyemi gitmişler onu anlayamadım ??

  45. Bende Alonso ya yorum getiriyim.

    Şu grid de düşük downforce pistlerinde geçilemeyecek tek adam belkide.

    Devam ediyim,

    Alonso takıma bir aracı nasıl hızlı kullanması gerektiğini anlatır. O takım bu setup ı ne kadar iyi yaparsa o da o kadar hızlı sürer. Başka türlü çok hızlı olamaz. Her şeyin kendi istediği gibi olmalı yani.

    Bundan daha güzel anlatamazdım. Alonso nunda anlattıklarına katılıyorum.

  46. Niye dalga geçilecek bir durum olsun ki Alonso Mclaren t-shirtlerine şapkalarına ya da diğer takımlarınkine imzasını atmış bir pilottur sonuçta burada asıl komik durum hiç sevmem nefret ederim diyen bir kişinin o nefret ettiği pilotu görünce imza derdine düşmesidir bence.

  47. güzel yorumlar. rakiplerine saygı duyuyor. bu çok önemli ve sahip olması zor bir erdemdir bana göre…

  48. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Briatore: Alonso şumiden daha iyi..
    Bu da linki yani ispatı
    http://spor.ok.net/alonso-schumacherdan-daha-kaliteli/

  49. FAster Inside avatarı

    "Bana göre, anti-Alonsocu birçok insanın olduğunu yazmak, 30.000 insanın gelip beni testte izlediğini yazmaktan daha kolay"
    Güzel laf etmiş, anlayana….
    Ayrıca Ham ve Vetteli birde sırça köşkleri dışında (mclaren ve redbull) görebilmeyi çok isterim, belki o zaman bu manasız tartışmaların önü bi nebze kapanmış olur…

  50. FAster Inside avatarı

    Belkide :)))

  51. 05Alonso| SF' F150th  avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    Uydurmak ne kadar kolay.
    Öyleyse şimdiki MercedesGP geçmişin BrawnGp'si de Çift katmanlı difüzer gibi parça ile şampiyon oldu. Ve şimdi ise o difüzer'ler yasaklandı. Yani BrawnGP'nin şampiyonluğu boş mu oluyor?

    Pekala CarlLewis 2007'de neden şampiyon olamadı? Araçta herşey vardı. Öyle işler kütle amortisör ile olmuyor. Bir yere odaklanmalısın bir şeyi başarmak için.(Menajeri büyük Hamilton yada sevglisine değil)

  52. Ready to Kill  avatarı

    Şimdi bende davidsonı yorumlayacağım.
    2007 yılında Silverstone'a kadar Alonso'nun steuplarıyla yarıştı.Ondan sonra kendisi yapmaya başladı.2007de hem Spa hem Monza'da çok açıkça ezildi.Monza'da ron deniz'in neden hala podyumda olduğunu o bile anlayamadı.Yetmedi 2008 de Önce Alonso'ya Bahreynde çarptı,o yetmedi Kimi'ye pitte çarptı.Almadık ceza bırakmadı.Sürüş stili gelişmedi ve en büyük rakibi Massa yı son virajda yendi.2009 aracı için muhteşem,agresif çok rahatım dedi,ama sezona 2 sn yavaş bir araçla başladı ve silik kaldı.2010 için aynı şeyleri söyledi Yine kaybetti.Singapur ve Monza dibe vurmuşluğun,Kore ve Brezilya çaresizliğin resmi olarak kayıtlara geçti.Son yarışta podyumdaki boş bakışlarının altındaki ifade ise Örnek aldığı,setuplarını kullandığı Alonso'nun şampiyonluk yaşamamış olmasıydı.Bu arakadaşımız 2 kez şampiyon olmanın ne kada zor birşey olduğundan bahsederken hem davidson hemde button'nın 2 kere şampiyon olmasını hayal ediyordu.bazıları için bu gerçektir bazıları için ise hayal.2011 e yine aynı hayallerle girdi,tünel karanlık.ama o kadar şanslıki Alonso'yu çok yakından izleyebilir ve ondan birşeyler öğrenebilir.İlerde olursa çocuklarına ve torunlarına ALonso'nun onu nasıl yendiğini anlatabilir.Arayada 2008deki ilk ve tek şampiyonluğunu yorumlayabilir.Martin'e kulak verelim.

    Martin:Eğer takımın başında ben olsam herşey farklı olurdur.(Meali,Alonso ya hakettiği değeri verir,davidson'dan birşey beklemezdim)
    Garibim Martin hep Alonso ile çalışma isteğinden bahsediyor ama pilotlarınıda koruyor.Biliyorki iki tane baskıya direnemeyen pilotu var.Onları sözde yüceltiyor.

    sonuç:davidson,gridde ilk 10 a girecek bir pilot.ama sanıldığı kadar iyi değil.bunu gördük ve görmeyede devam edeceğiz.

  53. Bu adamı gerçekten sevmeye başladım. Schumi bırakınca sanırım ben bu pilotu destekleyeceğim. Tabi ferrari de kalması koşuluyla.

    Gerçekten kendini çok yetiştirdi. 2005 yıllarında inanılmaz sivri açıklamaları vardı takımı hakkında, rakipleri hakkında, hatta hayranları hakkında. Keza diğer senelerde de öyle. Ama 2008 den sonra öyle bir havaya büründü ki tam bir yarışçı.Sadece işine odaklanan bir adam. Bu açıklama da rakiplerine duyduğu saygının bir göstergesidir.

  54. Sen sağda solda duyduklarınla hayatına ve düşüncene yön vermeye devam et
    Biz de gördüklerimize göre değerlendirmemizi yapalım
    Barietoreyi sevsemde değer ve sevgi kriterlerimi onun beyanlarına göre ayarlamıyorum.

  55. Haberin başlığı;
    diaz, rakiplerini yorumluyor.

    Peki birde diazı yorumlayalım.

    Onu 2 kere şampiyon yapan, kütle amortisörü sayesinde ona avantaj sağlayan, yarış kazanabilmesi için takım arkadaşının canını ortaya koymasını sağlayan, Macca sonrası ona kollarını tekrar açan adam yorumlasın,

    Briatore: diaz iyi ama sıradan bir pilot. öyle herkesin sandığı kadar iyi değil.

  56. Jerez'deki tribünlere atıfta bulunarak Alonso: "Burada 30.000'den fazla insan var. Benim hakkımda kötü konuşan insanlar, daha sonra benimle resim çektirmek isterlerken ağlayıp titriyorlar"

    şimdi böyle diyor ya:))
    birisi şöyle bir espri yapsa bayağı komik olur. dalga geçerken dalga geçilen durumuna düşmek:))

    http://www.ruyagemisi.com/wbb/thema5594-AptAlex-is-basinda–.htm

  57. iyi yakalamışsın 🙂

  58. fernandoenes avatarı

    alonsoda bütün piloların toplamı kadar kapasiteli işte bunu ima emmeye çalışıyor :)))

  59. Ready to Kill  avatarı

    +1 saygılar.Yanlız bunu yapanlar zaten Schumacher'ede gülenler değilmi?

  60. Ne kadar Shumi'ci olsam da Alonso'yu takdir etmemek elde değil. Her şeyi dürüst ve mert.Saygı ve seviyeli.Yorumları oldukça tatmin edici.Bence geleceğin en iyi pilotu.Anti-Alonso'culara bir çift laf edeyim ''Yiğidi öldür-Hakkını ver''.Bence anticilik diye bir şey yok,başarı ve yeteneği takdir etmemek diye birşey var. Yani CAHİLLİK.

  61. Ready to Kill  avatarı

    ::))x2 umarım sorunları hiç çözülmeyecek kadar büyüktür ve bu sezon Ferrari-Redbull arasında geçer ve seninen kırmızılar olur.(5 nolu araçla)

  62. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Djarum, bu anlamsız yorumların sebebi birkaç gün önce mclarenin jerezde hüsrana uğraması ve şuminin bugün kü itirafıdır.Doğal olarak en iyi tedaviyi Alonsoda buluyorlar.Ne yapsınlar.

  63. -biz bunu hep söylüyoruz tüm Hamilton taraftarlari
    -adamin hizini seviyoruz ve alonso da bunu teyit ediyor
    -ben kendime bakiyorum bu adami sevmememin nedeni sproculugu degil
    -bu adama her baktigimda sürdügü araba ile beraber arka planda baska seyler de organize ediyor gibi geliyor bana
    -yani bu adama güvenmiyorum
    -yoksa pilotaji iyi olmasa ferrari sürmez bu adam

  64. Daha çok Lewis ile ilgili düşünceleri ön plana çıkartılmış, ama benim dikkatimi çeken Vettel ile ilgili sarf ettiği cümle.

    "Çok hızlı ve hassas. Bir yarışta birinci ise, onu durdurmak zordur"

    Aynı cümlenin 2008 sezonunda kullanıldığını düşünün. Kimi anlatıyor? Massa 🙂

  65. şahsen kobayashi'den gelecek hızlı olmak ile ilgili yorumlar daha bağlayıcı olacaktır.

    O zaman niye bu haberin altına yorum yazıyorsun?
    Hadi başka kapıya,samimiysen git kobayaşhinin haberlerini oku ve istediğin kadar yorum yap!……..derler adama,
    Ben demiyorum, ne kadar sabit fikirli olduğunu bildiğimden kendi haline bırakıyorum seni.

  66. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu hafta provake haftası.Maşallah hiç kaçırmadan hazırol vaziyetinde bulunuyorlar.Zaten bu tür demeçlere çoğu zaman rastlıyoruz.Ne demesini bekliyordunuz?.Mesela şumiye gülmesi mi gerekirdi.Ya da hamiltona kaplumbağa demesi mi gerekirdi.Tabi ki herkesi övecek.Sutili sorsalar onu da övmek mecburiyetindedir.Anlayana burada mütevazilik var.Dün webberin şumi hakkında demecine bakın.Ya da hamiltonun çin sonrası demecine bakın farkı anlayın..

  67. "İnsanların internette yazı yazarken ne kadar cesur olmaları ile dünyanın dört bir yanında aldığım takdirler arasında bir fark var."

    Alonso,carl davidsonı övdüğü için şanslı olmalısın.Ustadan övgüler çırağa gelsin=)))

    davidson'nın Hulkenberg ile olan mücadelesinide inceleyeim.yada Sutil.Yada Petrov demişken Malezyada olanlar. =)) bir insan savunurken,nasıl komik duruma düşebiliyor işte kanıtı.

    üretim,hatası,üretim hatası
    40 kere söyledim ama almıyor zekası 😀

  68. 05Alonso| SF' F150th  avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    @ hiçbir yorumumda diazın, Carl Lewis'i en hızlı pilot olarak görmesi kullanılmayacaktır.

    Bu duruma hiç sevinmedim Can kardeşim. Desteklediğin bir pilotu övmüş bunu en iyi şekilde kullanmalısın. 40Tur vs kelimeler yazacağına bunu yazsana? Olamaz mı? .. 🙂

    Seninle F.Alonso konusunu konuştuk ancak bunun sonu gelmeli artık. Yoksa ölmezsek 10 sene daha bunlar yazılıp çizilecek ve biz/ben göreceğim bunu. Umarım anlatabilmişimdidr bişeyler sana Can kardeşim.

    Saygılar

  69. murat levent avatarı

    Petrov ile aranda ciddi bir münasebet olduğundan şüphe etmeye başladım artık. Anlayana…

  70. Onu sevenler Ona yeter senin ya da birbaşkasının sevgisine ihtiyacı yok Fernando Alonso'nun. Bide tavsiyem öncelikle kullandığın dilin gramerini öğren özel harfler büyük harfle yazılır. Bilerek yazıyorsan o senin kendi terbiye düzeyin beni ilgilendirmez.

  71. Farkında olduğu ve artık taşıyamadığı durum:
    Bana göre, anti-Alonsocu birçok insanın….
    Benim hakkımda kötü konuşan insanlar….

    ve bunun üzerine gelen methiyeler.
    sanki beni de sevin der gibi.

    ama Petrov'a da bir iki övgü gönderseydi fena olmazdı. petrov üzerine yorum yapabilecek en tecrübeli pilot malum diazdır. 40 tur ayrılmaz bir ikili olmanın getirdiği bilgi birikimin kısa bir analizini merak etmiyor değilim.

    sonuç olarak kazanan pilotlar içinde en yavaş olan diazın, bizim pilotumuzun hızını test edebilmesi imkansız ve hükümsüzdür.

    şahsen kobayashi'den gelecek hızlı olmak ile ilgili yorumlar daha bağlayıcı olacaktır.

    —————–

    hiçbir yorumumda diazın, Carl Lewis'i en hızlı pilot olarak görmesi kullanılmayacaktır.

  72. 2007 mclaren deki fırtınalı dönem dahil,Alonso ne mclaren ne de Hamilton ile ilgili tek olumsuz bir söylemini gören olmuş mu acaba?

    Valensiada Hamilton ambulansı geçtiğinde bile,basına tek bir kelime bile etmemiştir,buna karşılık hamiltonun Alonso ile birkaç olumsuz demeçleri oldu.

  73. 05Alonso| SF' F150th  avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    Hamilton için "O harika bir pilot ve şu anda Formula 1'deki belki de en hızlısı"

    Gerçekten Mütevazi bir insansın Alonso.
    Tabiki Hamilton hızlı bu inkar edilemez ancak Schumacher', bir kenara koyarsak Formula1'in tartışmasız en hızlı 2 ismi ; Fernando Alonso – Lewis Hamilton '

  74. 05Alonso| SF' F150th  avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    Hamilton için "O harika bir pilot ve şu anda Formula 1'deki belki de en hızlısı"

    Gerçekten Mütevazi bir insansın Alonso.
    Tabiki Hamilton hızlı bu inkar edilemez ancak Schumacher', bir kenara koyarsak Formula1'in tartışmasız en hızlı 2 ismi ; Fernando Alonso – Lewis Hamilton '

  75. Alonso 'ya sorulmuştu,rakiplerinin senden hızlı olduğunu düşünüyormusun diye.Cevabı kısa ve netti:HAYIR.

    Şimdi bazı arkadaşlar,bu güzel haberi bile istedikleri yöne çekmeden şunu söyleyeyim(onlarda zaten biliyor),hamilton'ı diğer rakiplerinden hızlı görmüş.Zaten f1 Alonso-Hamilton'dır.Kazanmaya başlayınca tekrar Schumacherde aralarına girecektir.

    Rakipleriyle ilgili çok güzel konuşmuş.Keşke bizlerde bu pilotlar gibi birbirimize anlayışla yaklaşsaydık.
    Son olarak:
    "İnsanların internette yazı yazarken ne kadar cesur olmaları ile dünyanın dört bir yanında aldığım takdirler arasında bir fark var." bu lafta adresini bulmuştur umarım.

    Birde gazeteciler sormuş.Bunada dikkat edin.

  76. Çok güzel bir röportaj zaten profesyonellik bunu gerektirir biz fanlar birbirimizi yiyelim adam rakiplerine övgülerde bulunuyor:) Bu yüzden seni destekliyorum komple bir pilotsun Alonso:)

  77. Gözümden kaçmış bunların içerisine Massa'yıda ekleyebiliriz.

  78. Alonso'yu sevmesemde bu kaliteye ulaşmış sürücüler rakiplerini över onları küçük düşürücü, alay edici sözler sarfetmezler kimi pilotlar gibi…(Bence kaliteli sürücüler Schumacher, Alonso, Button)

  79. Alonso:Hamilton için "O harika bir pilot ve şu anda Formula 1'deki belki de en hızlısı"
    alonsoyu tebrik ederim bunu kabul edebilmesi çok hoş gerçekten.

  80. Büyük insandan büyük laf…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir