Mateschitz: "İyi Araç Verdikçe Vettel Bizimle"

yazar:

kategori:

Matescihtz: “Kazanabilecek kabiliyete bir araç verebildiğimiz sürece bizi Ferrari veya başkası için terk etmeyecektir. Kazanabilen bir araç bizim işimiz. Garip şartlar haricinde Sebastian’ın her yarışı kazanabilecek konumda olması gerek.”

“Eğer ona bunu öneremezsek, neden kariyerini bir anlaşma ile engelleyelim ki? Eğer bizimle kazanamayacak, başkasıyla kazanabilecekse onu durduramayız, anlaşma olsa bile. Ona kazanan bir araç verirsek kalacaktır.”

“Ama her zaman etrafında güzel kızları olan annenler vardır. Genç pilotlar programından bir başka Sebastian ararız.”

En genç şampiyon Vettel, gelecekte Ferrari adına sürmek istediğini yinelemişti.

Vettel: “Olaya şöyle bakalım: Yarışmayı çok seviyorum, motor sporları tarihini biliyorum ve Ferrari’nin bir efsane olduğunu da biliyorum”

“Adınızı, dünya şampiyonlarının isimlerinin arasına yazdırmak özel bir şey ama Ferrari pilotlarının listesinde de yazdırmak özel”

“Evet, bir gün Marenello için sürmek benim hayalim. Hâlâ gencim, zaman var. Şu anda Red Bull’da mutluyum, onlarsız F1’e gelemezdim”

Bu sene Red Bull’da yarışmasaydı nerede olmak isterdi sorusuna Vettel: “Muhtemelen Alonso ve Massa’ya boş bir koltuk önerirdim. Onlara iyi bir otelde yer ayırtırdım. Emin değilim ama elimi sıkabilirlerdi.”


Yorumlar

  1. 180 derece dönmüş demekki Redbull dan baskı hissetti.

  2. Ready to Kill  avatarı

    2012 de ALonso-Vettel'i Ferrari'de görmek dilekleriyle.Alonso (3) Vettel (1) şampiyonlukla muhteşem gözükürdü.
    Vettel Ferrari'nin diğer hepsinden önemli olduğunu biliyor.Tıpkı Alonso gibi.Asla diğer takımlardan bahsetmiyor.Ve asla o takımlardan birindede olmayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir