Alguersuari: "Bu Sene Buemi İle Savaşacağız"

yazar:

kategori:

Marca’ya konuşan Alguersuari: “Bu sene Buemi ile aramda savaş olacak.”

Takımın sahibi Red Bull’un pilot menajeri Helmut Marko, Cuma günleri sürüş yapması için Toro Rosso’ya Daniel Ricciardo’yu yerleştirdi ve 2012’de de F1’de yarışması bekleniyor.

Alguersuari: “(2012’de) Ricciardo’nun birimizin koltuğunu alması ile aramızda Red Bull’a gidecek kişi olmak için bu sene onunla (Buemi) kesinlikle mücadele edeceğim.”

20 yaşındaki İspanyol pilotun 2012’de Red Bull’a geçme isteği, bu haftaki haberler ışığında pek mümkün görünmüyor. Red Bull Takım Patronu Horner, bu sene yine güçlü olması halinde Webber ile devam edebileceklerini söylerken Vettel’in 2012’de de takımda kalması, daha sonrası için Ferrari’yi düşündüğü söylenmişti.

Alguersuari: “Kendimi Red Bull’da görüyorum. Kazanmak istiyorum, 17. olmak değil. Tur başına bir saniye daha hızlı olmak ve 20 metre daha geç fren yapmak istiyorum”

2011 sezonu için ise Alguersuari: “Bana göre en komple pilot Fernando Alonso’dur. Bununla birlikte Red Bull, araçları ile avantaj sağlayabilir.”

“Bu ikisi arasında bir oyun olacağını düşünüyorum: Red Bull ve Ferrari; başından sonuna kadar.”


Yorumlar

  1. Tolga Soydan avatarı

    geç fren yap allah allah.tutanmı var.kobayashinin aracıda seninki gibi adam yapıyor 🙂

  2. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    "Bana göre en komple pilot Fernando Alonso'dur. Bununla birlikte Red Bull, araçları ile avantaj sağlayabilir."

    "Bu ikisi arasında bir oyun olacağını düşünüyorum: Red Bull ve Ferrari; başından sonuna kadar."

    Jaime bunu söyleyen kaç bininci kişisin bilmiyorum ama doğruyu söylediğin kesin.Umarım Buemi'yi yenersin ancak daha iyi bir takımda seni görmek isterim.Dediğin gibi umarım sezon ikisi arasında olur.Dört pilot yeterli heyecan için.=))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir