Horner: "Vettel İstediği Yeri Hayal Edebilir"

yazar:

kategori:

23 yaşındaki pilotun anlaşması normalde bu sene bitiyor ama sözleşmesindeki maddelere göre 1 senelik opsiyon hakkı, büyük ihtimalle kullanılacak ve 2012’de takımda kalacak. Öte yandan Vettel, kariyerinin daha sonraki evresi için yine de Ferrari’nin adını belirtmekten geri kalmıyor.

Red Bull Takım Patronu Horner, Alman pilotun, fikirlerini söylemekte özgür olduğunu söyledi.

Press Association Sport’a konuşan Horner: “Cesaret aldığımız şeylerden birisi, ifade özgürlüğü vs.’dir. Ve Sabeastian, bir bireydir ve kendi fikirleri vardır”

“Her pilotun kariyerinin bir döneminde kırmızı aracı kullanmayı istediğini düşünüyorum ve biz, onu bundan kesinlikle uzak tutmayacağız”

Horner ayrıca şaka ile karışık Vettel’in Ferrari’ye 10 veya daha fazla sene sonra, emekliliğinden önce geçişini hayal edemeyeceğini belirtti.


Yorumlar

  1. Aynen kanka geçmesini biliceksin Alonso gibi geçemezsen allah korusun bu sene şampiyonluğu kaybederiz

  2. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Saygı duymakla birlikte katılmıyorum.Benim için Ferrari'nin dışındaki bütün takımlar eşittir.Bazen rakip mclaren olur bazen Redbull olur.Biz kötü bir sezon geçirsek bile,biz Ferrayiz,iyi bir sezon geçirsekte biz Ferrari'yiz.Bu yüzden en büyük rakibimiz RBR.Biz potada olalımda,rakibimiz değişir zamanla.Ben bunu anlatmak istemiştim.

  3. Ben tarihten ileri gelerek konuşuyorum. RBR bugun var yarın yok. 2009 yılında bile Ferrarinin hedefi McLarenin önünde bitirmekti, şampiyonluğa yarışmasa bile bu iki takım sezon içinde birbirine üstün gelmeye çalışır, ezeli rekabet budur. Ve bu iki takım birbirini tamamlıyor, birisi olmasa diğerinin olmasının anlamı yok bana kalırsa.

  4. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Ben öyle düşünmüyorum.Alonso&Ferrari nin diğerlerinden üstün olduğunu düşünüyorum ve 2009 kurallarıyla ortaya çıkan en büyük rakibimizin,RBR olduğunu düşünüyorum.

  5. El_Nano_Ferrari   avatarı
    El_Nano_Ferrari

    aynen horner den hiç beklemezdim bu yorumu ama helal olsun

  6. Muhteşem doğru, ama yanlış bir detay var, bizim her zaman ne olursa olsun en büyük rakimiz McLarendir Red Bull değil.

  7. en öndeyken geçilmez olması ortada ama komple bir pilot arkadan gelipte liderliği alabilmeli, her zaman en hızlı araca sahip olmayacaksınız.
    Vettel üzerindeki fazla ünü bu sene bırakacaktır.

  8. Amma abarttılar ya vettelide. Bence buttonın şampiyonluğundan çok değerli değil.

  9. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    "Her pilotun kariyerinin bir döneminde kırmızı aracı kullanmayı istediğini düşünüyorum ve biz, onu bundan kesinlikle uzak tutmayacağız

    en büyük rakibimizden muhteşem bir açıklama.Başka bir x takımı değilde bizi söylemesi muhteşem bir gurur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir