Vettel Tahmin Yapmaktan Kaçınıyor

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, Barselona’daki testlerde ikinci defa zirvede yer aldı.

Bu sonuçlara rağmen Alman pilot, takımının sadece kendi performanslarına yoğunlaştığını, diğerlerinin ne yaptıklarını bilmediklerini belirtti.

Vettel: “Hiç bir şey göremiyorum. Çünkü şampiyona henüz başlamadı. Kış testlerindeyiz ve herkes hazırlanmaya çalışıyor. Şu dönemde aracın ne kadar hızlı olduğunu, nerede olduğunuz söylemek çok güç”

“Kendi programınıza göre hareket edersiniz. Bu sene yeni lastiklerle birlikte tur derecelerini ve diğer araçların performanslarını okumak çok zor. Bu yüzden soğuk kanlı kalmalı ve kendimize yoğunlaşmamız gerektiğini düşünüyorum”

“Açıkçası aracı, elimizden geldiğince geliştirmeye çalışıyoruz. Ardından yarıştığımızda ve şampiyona başladığında durumu göreceğiz”

Alman pilot, dünya şampiyonu olarak yaklaşımının değişmediğini, sezon başı için unvanını korumayı değil öncelikle ilk yarışlardan alacağı sonuçlara yoğunlaşacağını ifade etti.

Vettel: “Bahreyn’de başladığımızda veya başka bir yerde, hepimizin 0 puanı olacak. Bu sadece ben veya başkası değil, Heikki (Kovalainen) veya diğerleri… Hepimiz sıfırdan başlıyoruz.”

“Açıkçası geçen sene benim ve takım için çok iyiydi. Hedef ortada: Şampiyonluğumuzu korumak istiyoruz ama yolumuz uzun”

“Sezona sadece şampiyonluğu düşünerek başlamanın yanlış olacağını düşünüyorum. İlk bir iki yarışa, aracımıza ve onu dayanıklı hale getirmeye yoğunlaşmalıyız. Aracın ne kadar iyi olduğunu, tekrar unvan için mücadele edip edemeyeceğimizi çok yakında öğreneceksiniz”


Yorumlar

  1. Ters giden birşey yok sizler gibi bu sene dağıtıcaz uçucaz kopucaz gibi önceden havaya girmemeyi tercih ediyor.

  2. afyonlu_03 afyonlu_03 avatarı
    afyonlu_03 afyonlu_03

    Ferrari aracı, istikrar açısından çok rekabetçi görünüyor ,
    Red Bull oldukça iyi ama Ferrari kadar değil" bırde batının bu sozlerıne nasıl bır cevap verecıksın

  3. afyonlu_03 afyonlu_03 avatarı
    afyonlu_03 afyonlu_03

    noldu sebastıyan ters gıden bıseylermı varda tam bı yorum yapamıyorsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir