Heidfeld Bu Sefer Pek Memnun Değil

yazar:

kategori:

33 yaşındaki pilot, 41 tur attı ve günü 5. hızlı isim olarak tamamladı.

Aracın hakimiyeti ile ilgili endişelerine rağmen Heidfeld, ayar değişikliklerinin, performansı geliştireceğine inanıyor.

Heidfeld: “Aracın dengesinden, Jerez’de olduğum kadar memnun değilim. Ama sadece öğleden sonra piste çıktım, bu da değişiklik yapmak için yeterli zaman tanımadı. (Denge konusunda) aralığın dışında değiliz ama kesinlikle geliştirilebilir.”

“Tam olarak istediğiniz bir araca hiç bir zaman sahip olamazsınız. Gelişecek şeyler her zaman vardır. Jerez’de istediğim araca çok yakındık, sadece istemediğim küçük şeyler vardı. Bugün ise şaşırdım, çok farklıydı. Ama pist ve şartlar da farklı”

“Çok ilginç, bunu anlamamız gerek. Çünkü ayar bulmak için yeteri kadar zamanınız yok. Ve ayrıca bu konuda lastiklerin nasıl bir rolü olduğunu da anlamalısınız”

“Hem mekanik hem de sistemsel olarak bazı gelişimlerimiz oldu ve umarım Pazartesi günü daha fazla tur atar ve daha fazla şey deneriz.”

Renault pilotu, Robert Kubica için hazırlanan bir araca, stilini adapte ettirmede sorun yaşamayacağını söyledi.

Heidfeld: “Bir pilot düşünülerek bir araç yapmanın ne kadar mümkün olduğunu ve bunun ne kadar etkili olduğunu bilmek zor. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, başka bir şey düşünmeyeceğim”

“Araç bu ve araç kim düşünülerek yapılırsa yapılsın, benim çalışmalarımda herhangi bir değişiklik yaratmaz”


Yorumlar

  1. kesin bruno senna arabanın ayarlarını iyice bozmuştur yapayım derken 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir