Basın – Takımlar Bahreyn GP'nin İptalini İstiyor

yazar:

kategori:

Batılı ülkeler, Bahreyn’de gidilmemesi yönünde tavsiyelerde bulunurken bu konuda henüz resmi ağızlardan açıklamalar gelmedi.

Daily Mail’deki haberde “F1 dünyası Bahreyn’e girmenin sorumsuzluk ve kabul edilemez olduğu konusunda aralarında karar verdiler.” sözlerine yer verildi.

Ancak takımların FIA ve FOM’un vereceği karara da uyması bekleniyor.

Bunun yanında Sunday Times’ın haberine göre yetkililerin yarışın yapılmasına karar vermesi halinde en az bir büyük yakım yarışı boykot ederek katılmayacak. Sebastian Vettel’in babasının da yarış için ayarladığı uçak biletini iptal ettirdiği biliniyor.

 


Yorumlar

  1. beklemeye tahammülüm kalmadı.zaten askere gitmeden en fazla 3 yarış isleyebileceğim bari iptal olmadan ilk yarışları izleyebileyim

  2. Tamam da görüşmelerden sonuç çıkacağı kesin değil.

  3. bahreyn'in en zevksiz yarış olduğuna katılmak kesinlikle mümkün değil. macaristan, valencia, singapur ve hatta barcelona ve (adı çıkmasından başka zevk vermeyen) monaco bile dururken bahreyn'in kaldırılması düşünülemez bile.

    ayrıca, varsayalım ki en dandik pist; yine de iptal edilmesini asla istemem. boş boş oturup günlerin geçmesini beklemek daha zevkli değil hepimiz için sanırım.

    ne kadar çok yarış, o kadar iyidir. sıkıldım aylardır takvimden yaprak koparmaktan ve bunun üstüne bir 14 gün daha ilave etmek hepimizin sinirini falzasıyla bozacaktır.

  4. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    İyide iki hafta bekleyeceğiz.Bu sene hayırlısyla olaysız bir yarış olsun,seneye kalksın.

  5. en zevksiz yarıştır açık ara, açılışa yakışmayan bir yarış.

    sadece iptali değil takvimden kalkması dileğiyle…

    istanbulpark a yer açılır böylece

  6. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Bahreynde görüşmeler yapılacak ortam sakinleşecek deniyor.Sonuçta Libya,yada Mısır gibi olmadı ama belli olmaz.Öte yandan öyle bir takım keyfine göre katılmayacağım diyemez.Ya yapılır,ya iptal olur.Bu kadar tantana ile uğraşacaklarına Doha'ya gitselerdi olmazmıydı?

  7. Kubi sen gelmeden başlamıyoruz bak ona göre çabuk iyileş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir