Ecclestone Kararı Bahreyn'e Bıraktı

yazar:

kategori:

Ecclestone, Formula 1 yarışının güven içinde yapılıp yapılmayacağına en iyi Veliaht Prens Salman bin Hamad bin Isa Al-Khalifa’nın vereceğini düşünüyor.

Ecclestone: “Orada olmanın bizim için güvenli olup olmadığına o bilecek. Benim hiç bir fikrim yok. Orada değilim. Bu yüzden bilmiyorum. Her şeyin yolunda olmasını umuyoruz. Güvenli olmadıkça insanların oraya gitmelerini tavsiye etmiyoruz”

Bay E, iptal durumunda Bahreyn’in yerine başka yarışın getirilemeyeceğini, çünkü yeterli zamanın olmadığını belirtti ama Bahreyn GP’nin senenin ilerleyen bir başka zamanında yapılabileceğini ekledi.

Ecclestone, son kararın Salı günü verilmesini bekliyor.


Yorumlar

  1. Krala bırakıldıysa bu yarış olabilir bence. Kral-diktatör tipindeki yöneticiler çok kibirli olurlar ve yarışı iptal etmesi onun karizmasını zedeler bence krala kaldıysa bu iş büyük ihtimalle olur.

  2. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Bende iptal olmasını istemem.Ancak bize bu heyecanları yaşatan pilotlarınında canının tehlikeye girmesini istemem.Tabii ordaki insanlarda haklı,umarım otururlar konuşurlar ve anlaşırlar.Olumlu sonuçlanırsa çözülür umarım.Zaten testlerde kesmiyor artık,sezon başlasın.

  3. bence hemen karamsarlığa kapılmaya gerek yok diye düşünüyorum Ferrari_Fernando kardeşim. bahreyn, eğer ayaklanmalar yüzünden F1'i iptal ederse en başta bu durum krallık adına bir güzsüzlük ve otorite eksikliği oluğunun kanıtı olacaktır ve krallıkla yönetilen bir ülke, bu duruma izin vermez. kim haklı kim haksız, bu beni ilgilendirmez; beni ilgilendiren tek şey F1 yarışının burada yapılması. ama bence ayaklananlara karşı gözü kapalı kurşun sıkan bir yönetim, ne yapar eder bu yarışı burada yaptırır. hem dünyaya karşı f1'in iptal olması nedeniyle prestij kaybetmez; hem de ayaklananların (F1'in iptal edilmesi ile birlikte) zafer kazandıkları duygusuna kapılmasına izin vermez. ben böyle düşünüyorum.

  4. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    hmmm….bakalım görüşmelerden ne çıkacak.şu anki açıklamaya göre %99 iptal.geçmiş olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir