Barselona Testlerini Massa Zirvede Kapattı

yazar:

kategori:

Testlerin 4. gününde, seansın son bölümünde 1.22.625’lik derece elde eden Felipe Massa, hem bugünün hem de tüm haftanın en hızlı ismi oldu. Massa 121 tur attı ve en hızlı turunu 2 turluk bölümde elde etti.

Bugünün büyük bölümünü ilk sırada götüren Mark Webber günü 2. sırada kapatırken onu Sebastien Buemi ve Nick Heidfeld takip ettiler. Heidfeld, KERS sorunu nedeniyle sabah az tur atmasına rağmen 95 tur atmayı başardı.

Lewis Hamilton, Mclaren adına sonunda uzun sürüş yapmayı başardı ve 107 turun ardından günü 5. sırada tamamadı. Onu Williams’tan Pastor Maldonado takip etti.

Force India pilotu Adrian Sutil, KERS’i ilk defa test ettiği günü 7. sırada tamamlarken Sauber pilotu Perez 8., Virgin ile D’Ambrosio takipteki isimler oldular.

Mercedes GP pilotu Michael Schumacher 114 tur ile verimli bir gün geçirdi ancak Alman sürücü 10. sırada kaldı ve seansın bitmesine 20 dk varken  10. virajda kaldığı için kırmızı bayraklara neden oldu.

Poz  Pilot      Takım                   Süre               Tur
 1.  Massa         Ferrari                1m22.625s           121
 2.  Webber        Red Bull-Renault       1m23.442s  + 0.817   69
 3.  Buemi         Toro Rosso-Ferrari     1m23.550s  + 0.925   90
 4.  Heidfeld      Renault                1m23.657s  + 1.032   95
 5.  Hamilton      McLaren-Mercedes       1m24.003s  + 1.378  107
 6.  Maldonado     Williams-Cosworth      1m24.057s  + 1.432  121
 7.  Sutil         Force India-Mercedes   1m24.177s  + 1.552   64
 8.  Perez         Sauber-Ferrari         1m24.515s  + 1.890   74
 9.  D'Ambrosio    Virgin-Cosworth        1m26.501s  + 3.876   50
10.  Schumacher    Mercedes               1m27.079s  + 4.454  114
11.  Trulli        Lotus-Renault          1m29.992s  + 7.367   18

 

 

Barselona Testleri Fotoğrafları İçin Tıklayınız

 

17:40 Kırmızı bayrak… Michael Schumacher 10. virajda durdu

17:15 Bu arada FOTA toplantısı bugün saat 18:00’da yapılacak. Padoktan gelen bilgilere göre görünen o ki Bahreyn’deki test iptal olacak ama henüz resmi açıklama yok, Bahreyn’den taze bilgiler bekleniyor

17:12 Kırmızı bayrak… Maldonado durdu.

15:52 Barselona’da şu anda Massa, lastikler üzerine çalışıyor

15:45 Renault adına sessiz geçen bir sabahın ardından amaç, mümkün olduğunca fazla yol kat etmek. Heidfeld, yeni ve kullanılmış lastiklerle bir yarış mesafesini simule edecek.

15:00 Tekrar çalışmalar başladı

14:50 HRT, pistten ayrılmış.

14:00 Öğle arasına Mark Webber’in liderliğinde giriliyor.

13:40 Trulli’nin yapmış olduğu kaza, Team Lotus’un Barselona testlerine erken veda etmesini sağladı. Çünkü kaza sonrasında gereken bir yedek parça ellerinde bulunmuyor.

13:18 Renault’ta bir KERS sorunu yaşanıyor. Takım Heidfeld’i öğle arasından önce piste çıkarmaya çalışıyor

11:56 Kırmızı bayrak… D’Ambrosio durdu.

11:19 Kırmızı bayrak… Trulli, Campsa’da lastik bariyerlerde. Ön kanat ve sol tekerlek hasar aldı. Trulli’de sorun yok

11:08 Pastor Maldonado’nun aracında bir KERS su pompası arızas ıvar ve halledilmeye çalışılıyor; yaklaşık bir saat sonra piste çıkması bekleniyor

11:00 Ferrari’de bugünkü program lastik kıyaslaması ve ayar değişiklikleri üzerine

10:00 Yeşil ışıkla birlikteçalışmalar başlıyor

09:50 Bahreyn’den gelen bilgilere göre yarışın sezon sonuna ertelenmesi kararı çıkacak.


Yorumlar

“Barselona Testlerini Massa Zirvede Kapattı” için 75 yanıt

  1. afyonlu_03 afyonlu_03 avatarı
    afyonlu_03 afyonlu_03

    gececegız emre

  2. suan ferrarinin ve redbull un 1-2 oldugunu niye dusunuosnz, mclaren'in internet sitesindeki test sonrasi aciklamalrda pozitif birgun gecirdiklerini ve herseyin program cercevesinde devam ettigi yazio.

  3. RBR ile Ferrari arasındaki senaryo bence 2010'daki gibi olur.Ama 3.lüğe McLaren'in yerine Renault'u bekliyorum ben bu sene.McLaren adına başarılı bir yıl olacak gibi durmuyor.Ama herşey olabilir,köklü bir takım sürprizleri elbette vardır.

    RBR sıralamalarda yine üstün bir performans sergileyebilir.Ancak yarış mesafesi hakkında en iyi veri elde eden takımda Ferrari'dir.Dediğim gibi Ferrari-RBR arası çekişme 2010'daki gibi olacaktır.

  4. arka kanadı yarış için belirlenen bölgede değil de tüm pistte (tabii ki avantaj sağlayacak yerde) kullanmanın getirisi acaba ne kadar oluyor? (bir getirisi olduğunu farzettim ki vardır zaten.)

  5. Bir Ferrarici olarak bence redbull ferrarinin gecen seneki kadar olmasada 0,2-0,3sn önünde duruyor.Webber dun yaptığı uzun sürüşler baya bi uzundu 20 21 turluk bölümler yaptı ve tur zamanlarıda iyiydi.Ama Ferrari aerodinamik anlamda güncellemesine cok guveniyor.O yüzden bu yaz çift rüzgar tüneli ile çalıştı ve iyi hazırlandı.Kanımca bu farkı rahatlıkla kapatıp önüne geçebilir.

  6. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Bence fena değil.Ama hiçbirşey olmasa,sadece kaskların arkasında Ferrari logosu olsa yeterliydi.

  7. Derecelerden yola çıkarak söylüyorum;iki takım rekabetçi durumda gözüküyor.Ferrari geçen sene olduğu gibi dayanıklı ve dengeli.uzun sürüşlerde optimum lastik davranışını yakalamada önde gibi.

    RBR yine sıralamalarda öne çıkabilir ancak bu geçen seneki gibi bariz bir üstünlük olmayacak gibi gözüküyor ve bence dayanıklıkları konusunda hala soru işareti var.

    Diğer takımlar içinse net birşey söyleyemiyorum,dereceleri gayet istikrarsız.Bugün toro-rosso öne çıkmış olabilir,bundan önce mercedes-renault-williams da zaman zaman öne çıktı.Yani başta Mclaren olmak üzere takımların pozisyonları çok net değil.

  8. massathebest yorumunun altına mzamı atıyorum kardeşim

  9. Birde takip etmekte sıkıntı çekiyorum F1 i şuan. Yani adam gibi fikirler sunun.

  10. Şuanda Ferrari 1 RB 2 diyelim. Peki 3. kim? Bahisleri açtım.

    Birde Ferrari mi daha hızlı Q formatında yoksa RB mi? buda ikinci soru.

  11. son testler 8-11 martta barcelonada olacakmış resmi açıklama çok yakında gelir

  12. Yavuz Balcı avatarı

    yemişim valla tur derecelerini. şuraya bak Allah aşkına. yarışları zevkli yapacağız dediler, lastikler bana kafayı yedirtti. lastiklerle istikrarı sağlayan araç şampiyon olur gibi. hangi araçta ne parça varmış kimsenin umurunda bile değil. aerodinamiden bahseden yok. bunca senedir F1 izlerim bu sene kadar saçma sapan bir sezon öncesi test dönemi izlemiyorum. araç tek turda hızlı diyelim. diğerlerine fark attı, ama çabuk yedi lastikleri. ne olacak. pite gir dur veya lastik gümlesin. sonra senden 1 veya daha fazla saniye yavaş gelip seni geçsin. sebep ne : lastiklere iyi davranıyor araç.

    diğer bir teoride şu olabilir. biz lastik denile denile salak yerine konuyoruz da olabilir. bu işten hiç bir şey anlamadım. yarışlar başlasada şu gudubet durumdan kurtulsam.
    saçma sapan şeylerle uğraştırdılar ya beni helal olsun. yarışlara kadar en iyisi F1 den uzak durayım :))

  13. massa ve webber iki turluk kısa turlarda buemi 3 turluk kısa turlarda bu hızları elde etmişler.massa barcelonana testlerinin en hızlısı.rosberg 2.aırada rosbergin dünkü turu massa dan 0.64 yavaş.ancak dün yağmurdan sonra pist kurumay başladı pist ısısı bugünkü gibi yüksek değildi.kimlerin hangi yakıt yüküyle tur attığını bilmiyoruz ama.muhtemelen rosberg kerside kullnmadı kers araçda olduğu halde.bugünkü pist ısısını ve kers faktörünü düşünürsek durum mgp açısından denildiği kadar kötü görünmüyor aslında uzun turlardaki sorunlarını çözerlerse.

  14. valla çok doğru söyledin djarum.
    ilk günden beri bu logonun kaskların ortasında bu şekilde sırıtmasına ben de hiç alışamadım doğrusu. açıkçası çirkin.
    ama logo bu şekilde, yapacak bir yok.
    halbuki yalnızca şahlanan at, orada süper dururdu.

  15. Ferrari-daha doğrusu Massa- adına çok sevindim.İnanılmaz iyi bir derece gelmiş Felipe'den.

    Toro Rosso gerçekten iyi görünüyor,hem Jaime hem de Sebastien gayet iyi dereceler elde etti umarım yarışlara da yansır bunlar.

    Bir de Red Bull az tur atmış bugün neyi deniyordu acaba RBR?

  16. Şu Ferrarinin yaptığına bakın
    Ne gerek varda Pilotların Alnının ortasına 50*70 tabela gibi ferrarinin logusunu yapıştırmışlar anlamıyorum,

  17. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Test bile olsa Barcelona'nın en iyi derecesi için tebrikler Massa'ya gitsin.Kötü geçen bir sezondan sonra Massa açısından işlerin yolunda gittiğine dair güzel gelişmeler.Bu tür sonuçlara herkesin ve her takımın bazı zamanlarda ihtiyacı vardır.Aracımız test günleri boyunca tam 3 defa testlere liderlik etmiştir ve hiç kimse de bu liderliklerin gösteri amaçlı olduğunu söyleyememiştir.İstikrarlı ve hızlı turlarımız tesadüf değildir.Ancak dikkat çekmek istediğim asıl nokta katedilen mesafedir.Testlerin en fazla tur atan aracına sahip olmanın verdiği mutluluk tarif edilemez.Fazla tur atmanın önemine değinen rosberg hamilton vettel gibi pilotların demecini hepimiz okuduk.Herşey bi tarafa, atılan turların verileri ve getirileri bi tarafa..
    O gün testte hangi pilot olursa olsun işler yolunda gitsin.
    O gün testte hangi pilot olursa olsun araç dayanıklı olsun.
    Elbette temennimiz budur.Ancak bazıları da bu durum karşısında ya sus pus olacak ya da olayı lastiklere bağlayıp Pirelli italyandır diyecek yok bu da tutmazsa Fia=… gibi söylemleri yeniden ezbere alacaklar.

  18. 05Alonso| SF' F150th  avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    Adam gibi adamsın Felipe.

  19. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    aa olurmu canım,sizin aracınız kesin hızlıdır.o kadar lansman yaptınız,sokakta puzzle gibi kurdunuz,çok agresif çok.nasıl yavaş kalsın 😀 kesin pirelli oyun yaptı.kesin kesin.yoksa parçaları birleşti.nasıl yavaş olsun.

  20. lastik konusunda F1 Racing dergisinden bir alıntı ile fikrimi söylemek isterim müsaaden olursa.

    "lastik tedarikçisi firma, haftasonu için tüm takımlara yetecek kadar lastik hazırladıktan sonra, FIA delegesi gözetiminde yapılan kura ile rastgele lastikler, rastgele takımlara veriliyor." yani lastik henüz fabrikada üretim bandında iken hangi takıma verileceği belirlenmiyor.

    dersen ki pirelli ferrari aracının verilerine bakarak yapısına uygun lastik üretiyor, ona bir şey diyemem. senin bu iddian ne kadar ispat edilemez bir iddia ise, bizim tersi iddiamız da o denli kuvvetlidir.

    benim anladığım kadarıyla mclaren'in lastiklerden önce çözmesi gereken bir ton sorunu var. ferrari'yi hızlı yapan lastik olsa bile, mclaren'i istikrarsız ve yavaş yapan şey lastik değil diye düşünüyorum.

  21. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    hmm. bu seneki bahane de hazır yani. ferrariye özel lastik 🙂 zaten 2005te de mıchelın renaultF1team 'a özel lastik yapıyordu ondan kaybetti mclaren 🙂 hezimeti kabullenmek kolay olacak bu sene için mclarencilere. buna sevindim. neyse takmayın kafaya, 14. senede inş canavar gibi dönersiniz 🙂

  22. mclarenci mp4  avatarı

    tamam bunlar test falan ama bana göre malesef ferrari ve redbull açık ara hızlı gözüküyorlar. yarış simulasyonlarınada bakmıştım çok istikrarlı ve hızlılardı kimse yaklaşamadı onların derecelere 1.26 1.27 ,1.28 civarlarda dönmüştrü alonso webber ve vettelin turlarıda oyle. Ferrari zaten pirelli lastikleri nedeniyle cok hızlı olacak. italyan dayanışması olacağı kesin. Pirelli ferrariye daha özenle davranıyor. En iyi ferrari kullanacak lastikleri zaten. Uzun turlara kısa turlarada baktığımızda testte olsa ferrari ve redbull'un yanına kimse yaklaşamadı.
    Bizim yaşadığımız sorunlar yüzünden dertliyim zaten :). hergün mekanik sorun yaşadık. Allah'tan bugun sorun olmadı. Ama tatmin olmadım. Ne vardu bu kadar radikal tasarıma ilk başlarda hoşuma gitmişti ama sonradan radikal tasarımlar yüzünden mi hep teknik mekanik sorunlar yaşadık. Geçen sene son yarışta açıkça hızlıydık ferrari ve redbull gibi o aracı aerodinamik mekanik teknik vs açılardan geliştirmeliydik. İnşallah büyük hata yapmamaışızdır. Uzun turlarda çok kötüyüz ilk defa bugun attık ama lastikler bizde çabuk bozuluyor herhalde hemen dereceler kötüleşiyor. Hamilton aracı zorlayamıyorum diyor lastik aşınması nedeniyle. Bakalım neler olacak.

  23. rocco junior avatarı

    Yuh diyorum Massa hem turuna hem attığın tura maşallah aman hiç sorun yok ve çok iyi gözüktü bu iki gün.Şimdi sırada son test yada Bahreyn yerine yapılacak olan test var bu muhtemelen Barcelona olucak ve takımların son şeklini görücez.Biz f1 severler için 2 hafta daha bekleyecek olmak kötü tabi ama Albert Park'ta bir başka:D
    Araya muhtemelen ekstra bir test daha giricektir buda sorun yaşayan takımlar için fırsat özellikle Mclaren için

  24. Alexander Fanolda avatarı
    Alexander Fanolda

    Ooo.Massa uçtu 🙂 İyi turlar attı Felipe.

  25. huseyin ersoz avatarı

    evet yarış iptal. ntvspor verdi.

  26. Yav şu testleri büyütmeyin sezon başlayınca görülür herşey. Sadece bazı teknik adamlar fikir beyan ederse inanırım.

  27. evet yarış iptal. ntvspor soyledi

  28. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Yarış iptal.İleri bir tarihe alınacak. http://twitter.com/IAA_Bahrain

  29. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Yarış iptal.İleri bir tarihe alınacak. http://twitter.com/IAA_Bahrain

  30. oy oy oy.. lidere bak lidere. 4 günlük testin en hızlı turu, 1,22,625.

    dün istikrarlı atılan yarış simülasyonu, bugün en hızlı turla yapılan sıralama simülasyonu..

    çıkış turunun ardından ilk turda attığı turun en hızlı tur olması, lastik ısıtma sorununun geride kalması.

    yeni araçla katettiği 540 tur.

    geliyor felipemiz =)

  31. yıkıyor ortalığı massa

  32. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Yanlız protestocular istekleri verilmezse yapılmaz,takımlarda pek istekli değil.Ümitlenmiştim ama bunu fırsat bilebilirler.Bu durumda iptal olacak.(Sene sonuna atacaklarmış)

  33. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    DURUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Bahreyn Gp organizatörleri ülkedeki ortamın yarışın yapılabilecek kadar güvenli olduğunu söyledi. Ayrıca yetkililere sanki yarış kesin yapılacakmış gibi hazırlanmaları talimatı verildiği açıklandı,Sakhir pistinin ticari sorumlusu Laurent Madore, 'Ülkedeki durum kontrol altında. Sadece aşağı Manama'da bazı sorunlar var, ve ben oraya yakın bir yerde oturmama rağmen kendimi güvende hissediyorum.' dedi.

    'Pistte aynı şekilde güvenli bir konumda.'

    ancak,test iptal,durum düzelir gibi.(Yarış yapılabilir)

  34. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Ferrari'den (Massa) hafta sonunun en iyi turu geldi..

  35. ney ney Massa mı? 1:22.625 mü?

  36. İkisinden de bir adım görmek çok iyi olur.

  37. toro rosso ile williams fena değil gibi bu sene biraz fark yaratabilirler mi sizce? testler sezon için gösterge olmaz ama…

  38. Schumi 8 tur atıp pite giriyor tekrar 8 tur atıyor. Ancak ilk turdaki değerler ile son tur arasında çok fark oluyor.

  39. %100 katılıyorum…

  40. sandro verone avatarı

    gene yatıştayız

  41. Hamilton 66 tur atmış. Düne göre biraz daha iyi gibi ve daha uzun turlar denemişler. Gerçi hamilton ve button'ın araç "çokta kötü değil" açıklaması sonra mclaren garajından gelen mp-26 rb7 ve f150den 1sn yavaş söylentisi bu sene için tüm umutlarımın yok olmasına sebep oldu.

  42. virgin ile hrt nin yerine adam gibi takımlar olsa keşke… pistte aksesuar görevi görüyorlar hiçbir varlıkları yok. onların yerine bmw ile toyota geri dönse keşke

  43. Evet çalışmalar tekrar başlayacakmış sanırım 4te

  44. sandro verone avatarı

    neden derece yansımıyor?
    öğle tatili mi?

  45. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    😀 hatta en iyi koluğu kendimize alalım.Melih Gökçek misali 😀

  46. nerden göre bilirim

  47. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    ah tamda üstüne bastın
    ülkemize has bir durum belirttin bravo :))

  48. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    http://www.f1fanatic.co.uk/2011/02/21/f1-drivers-views-bahrain-grand-prix/

    Gazeteciler olayların yatıştığını söylüyor.Vettel'de öyle.Bugün görüşmeler yapılacaktı.Umarım hem halk,hem f1 hemde bizler için güzel haberler çıkar.

  49. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    😀 kaçak kat çıkarız rengide morlu kahverengili olsun=)

  50. Valla en çok ön burundan arkaya doğru bakan cam açısını çok sevdim:DSüper

  51. arka kanat süper=)

  52. bahreyn yarışı haberdeki gibi sene sonu yapılırsa iyi olur. Kubica ikinci yarıya yetişir belki.

  53. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    vayy 2 katlı tren ha 🙂
    bizde 3 katlısını yaparız ne varki bunda :p

  54. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Schmacher'in 8 turluk stintinde 2.5 sn fark oldu.Renaultta'da KERS sorunu varmış.Hamilton ve Massa iyi çalışıyorlar.STR de fena değil.Bahreyn'le ilgili yazdığım yazıda kimsenin bir fikri yok sanırım.

  55. lotus renault nerde bilen var mı?

  56. Schuminin bugün gerçekleştirdiği en hızlı turu olan 25. ile 30. turu arasında 1.77 saniye fark var. Bence Mgp nin lastik sorunu halen devam ediyor. Lastikleri verimli kullanamıyolar.

  57. Her açıdan OnBoard Camla F1 otomobilini izlemek isteyenler kaçırmasın:D:D
    Tek kelimeyle mükemmel

    http://www.youtube.com/watch?v=56VDcq6j6SE

  58. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    😀 hayallerimin treni =)) Yanlız bazı trenler baya iyi.Ben Avusturya'da bindim iki katlıydı.Koltukları falan uçaktan rahattı.Ama hızlı değildi,normaldi.

  59. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bak trenin dış görünüşünü belirteyim
    beyaz kaplı ferrarinin kırmızısı değil yani 🙂
    kokpitte alonso yok makinist var 🙂
    burnu ferrarinin burnu değil sanki Mercedes'in burnuna benziyordu :p
    ve burun tarafında 2 yanında mavi renkte çizgi vardı he he 🙂

  60. birilerinin renoya barselonada test seansi oldugunu soylemesi lazim, unutmus gibiler 🙂 3 saattir tur atmamislar.

  61. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Yok ben hergün bu kameraya bakarım artık.Birgün bende trenle karşılaşacam.Deme öyle,öyle deme 😀

  62. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    http://motorsport.nextgen-auto.com/Reports-say-Bahrain-GP-axe-imminent.html

    Gazeteciler,durumun sakin olduğunu,güvenli olduğunu,sadece şehir merkezinde bekleme olduğunu(bununla birlikte görüşmeler olacak) ve durumun anarşik olmadığını gördüklerini söylemişler.

    Bununla birlikte Webber güzel bir açıklama yapmıştı.Bakalım hangisi daha mantıklı.Yazdığım Abu Dhabi-Bahreyn mi? Yoksa sorunların çözülmesimi?Daha 17 gün var.Yoksa öyle oturup beklemekmi??

  63. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Arkadaşlar sizle birşey paylaşmak istiyorum.

    F1 takımları bildiğiniz gibi bugün dördüncü testin nerede yapılacağına karar verecekler.Takımlar Barcelona yada Jerez'i değil,Abu Dhabi'yi istiyorlarmış (sıcak hava diye).Bununla birlikte,Bahreyn ve Abu Dhabi yarışlarıda oldukça yakın yerlerde.Şimdi eğer bu takımlar Abu Dhabi'ye gitmeyi göze alıyorlarsa,
    -Sezon neden Abu Dhabi'de başlamıyor.Avrupadan gelecek insanlar için farketmez Vize sıkıntısı yok.
    -Satılan biletlerle Abu Dhabi'ye gidebilirler,Abu Dhabi için bilet satın alan kişiler varsa onlarda sezon açılışına katılsınlar daha güzel olur.
    -Bahreyn'de bugün görüşmeler varmış.Umarım çözülür.Ama çözülmezse sene sonunda yapılması (kapanış yarışı olması bekleniyormuş)
    -Sezon zaten Kasım ortasında biterken dahada geciktirmenin anlamı yok diye düşünüyorum.
    -Abu Dhabi ile yer değiştirmesi daha mantıklı değilmi?Yani takımlar orda test yapacaklar sonra Melbourne kadar niye beklesinler?
    -Abu Dhabi bilet satışına başlasa hem çevre ülkelerden hemde kendilerinden insanlar yine gitmeyeceklermi?
    -Uzun lafın kısası,takımlar Abu Dhabi'de test istiyor,Bahreyn'in anlaşma olmazsa sene sonunda yapılma ihtimali var (Abu Dhabi'den sonra veya önce) direk yerlerinin değiştirilmesi daha iyi değilmi?
    -Sezonun bir Gece yarışı ile,görsel bir şovla başlamasını istemezmiydiniz?

  64. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    az dayan kaybetme kendini
    bugün 18:00 a kadar :p
    ondan sonra hayatın normal seyrine dönecektir. 🙂

  65. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    😀 Yanlız bugün burdada hava açık,bu kamera benim hayatımı etkileyecek gibi=))

  66. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    geçen günmü neydi
    tren görmüştüm tesadüfen
    hızlı trendi 🙂

  67. rocco junior avatarı

    Lewisin farkı kapatması için artık sadece Bahreyn yarışı iptal,ekstra test denmesi gerekiyor.Malesef Mclaren adına durum iyi gözükmüyor o yüzden yarış iptali kararı onlar için sevindirici olacaktır

  68. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    =) bizim kamera geldi.bakalım tren geçiyormu 😀

  69. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    http://www.hotel-garbi.com/novaweb/camara.php

    Barcelona testlerinin son gününde hava gaayet açık ve yağmur veya kapalı hava beklentisi yok.
    her geçen dakika yüce gezagen olan güneş ortaya yavaş yavaş çıkıp hem Barcelona halkını hemde pisti ısıtacaktır. 🙂

    tamam tamam bu son haberimdi herkes rahatlayabilir :p

  70. sandro verone avatarı

    🙂

  71. Massa completes a lap in his Ferrari, with Button doing the same in the McLaren.
    suç bende değil autosportta =))

  72. sandro verone avatarı

    ilk 2 gün button'dı son 2 gün lewis…
    lewis farkı kapatmak için bugün garajda durmamalı!

  73. button çalışıyomuş bugün?????

  74. Hadi bismillah. Schumiden güzel turlar ve haberler bekliyorum 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir