Lauda Arka Kanatları Desteklemiyor

yazar:

kategori:

Pilotlar, eğer belli bir noktada öndeki araç ile aradaki mesafeyi 1 saniyenin altına indirirse, düzlükte belirlenen 600 metrelik alanda bir butona basarak arka kanat açısını değiştirip öndeki aracı geçmesi için yere basma kuvveti kaybı sağlayabilecek.

Lauda: “Bu suni müdahale teknolojisi, zayıf bir uzlaşı”

Arka kanatlar için Blick’e konuşan Lauda “Bu sonuçta yarışları manupüle etmektir” dedi.


Yorumlar

  1. Lauda: "Bu suni müdahale teknolojisi, zayıf bir uzlaşı"

    geçen sene f-kanal kullanan takımların yaptığı, suni müdahale değil miydi? pilotlar elini direksiyondan bırakıp delik kapatmak için uğraşmıyorlar mıydı? bir "suni müdahale"den bahsedilecekse, bunun ağababası f-kanal için tek elle formula1 aracı kullanmaya çalışan pilotların düştüğü durumdur.

    en azından şimdi arka kanadın hıza etkisi, daha teknolojik bir yolla uygulanacak.

  2. aynen hatırladığım kadarıyla ilk defa düzgün bişi söylemiş

  3. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Pilotların geçişleri engelleyecek sistemilerin kullanılmasına karşı olduğum gibi, pilotların geçmelerini sağlayan sistemlere de karşıyım. Öndeki araç arkadaki aracı etkileyecek, onun geçmesini zorlaştıracak bir donanıma sahipse adalet yoktur; ancak arkadaki pilotun öndekini geçmesini kolaylaştıracak donanımlara sahip olması da adaletli değildir. Pilotların geçiş yapmasını istiyorum, kanatların değil

  4. doğru demiş.ayrıca riskli.ve kuralda açık değil boşluk var.pilot kers butununa basacak.kanadı ayarlayacak.aynı anda vites küçültecek yada büyütecek diğer eliylede direksiyonu tutacak.karmaşaya bak.

  5. Lauda ile genelde zıt düşeriz ama bu sefer haklı.Tamam geçmek güzeldir ama geçilmemek de güzeldir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir