Son Testler de Barselona'da Yapılacak

yazar:

kategori:

Gelecek haftaki testlerin Bahreyn’de yapılması planlanıyordu ancak Bahreyn’deki etkinliklerin iptal edilmesinin ardından takımlar Barselona’da devam etme kararı aldılar. 

Barselona’daki testler 8-11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 


Yorumlar

  1. R31 kardeşim seninle aynı duyguları paylaşıyoruz. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi sezonun geç başlayacağına sevineceğim hele bide yarış sene sonuna doğru yapılırsa tadından yenmez. Kubica ikinci yarıya %100 hazır olarak yetişr inşallah.

  2. -arkadaslar niye hep bekliyorsunuz
    -niye hep seyrediyorsunuz
    -karting yapsaniza
    -f1 in temeli karting
    -ben 6 aydir yapiyorum
    -süper duygu
    -cidden tavsiye ederim

  3. Tüh. Sezonun yarısı iptal edildi demek.

  4. Kubica olmadan sezona başlamıyorlar helal olsun büyük vefa örneği. F1in geç başlamasına sevineceğime rüyamda inanmazdım.

  5. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    massathebest,

    millet maça mı gitsem,sinemayamı gitsem,konseremi gitsem diye hayatını tüketiyor,ona göre ayarlıyor.Bizde F1.hafta için yada boş hafta sonu (ben öyle diyorum) naparsan yap (herkes adına) f1 varken,başka şeyin keyfi yok.Buna moto gp de dahil,dünya kupası yada avatar2 de dahil.

  6. beklemekten yaşlandık diyorsun benim gibi sanırım

  7. hadi bakalım 16 gün de testleri bekleyelim. o bitsin 2 hafta da yarışı bekleyelim. avustralya bitsin 2 hafta daha sayalım.. yazın takımlar tatile çıksın 3-4 hafta bekleyelim. derken sezon bitsin bir 4-5 ay sayalım…

    vallahi billahi ömrüm F1 etkinliklerini beklemekle tükenip gidiyor. millet planını programını türlü türlü şeyleri düşünerek yapar, ben yalnızca ve yalnızca f1 haftasonlarının hangi haftalara denk geleceğine bakarak..

    hayır, üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum zamanın geçişine.. bir yandan yıllardır f1 haftasonlarının gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, diğer yandan aynı hızda ömür tükeniyor..

    neyse, bir 14 gün daha beklemek çok koyacak, ama yapacak bir şey yok..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir